Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
amikor én írtam még nem láttam az üzid... de igazad van :o semmi kétségem efelõl

az igaz 😊

EmIn3m02
fordits

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

[Jakuza]
Olvassatok mar el mit ir az ember.
Mi az hogy szerencsevel?
Matekbol ti felvoltatok mentve ?
Legyozik tobb gollal Togot es nem szerencsevel, hanem kesz tenykent jutnak tovabb.
Meg a lehetosegeket is leirtam, de ugy tunik itt senki sem olvas,csak irja a kommentarjait. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fsgh
a különbség hogy a Brazilok így is hozzák a meccseket...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grizzly21
télleg VB lasztit hol lehet a legolcsóbban kapni?

Matthew Prosac
a brazil?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

EmIn3m02
ugy tünik?
:>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Sztem mind a brazil, mind a francia válogatott szét van esve, olyan rendezetlen, mintha nem igazán tudnák mit kéne csinálni :/

SLICK
az a fontos h togot nagyon megsorozzák, ha sok gólt lõnek, még csoport másodikként szerencsével továbbjuthatnak...
hát így legyen!!!

[Jakuza]
De a golarany szamit es dontetlennel nem lehet mar +1nel tobb a golaranya koreanak.
Franciak meg siman tobb golt rugnak Togonak.Most a golaranyuk 0.
Rugnak kettot lesz +2 es akkor kiesik ki? Na ki?
Hat Del-Korea.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Már van 1 brazilunk meg 1 franciánk is 😄DD

SLICK
😄
na jó viccet félretéve legfõképpen a az edzõ miatt van szarban a válogatott, bár ezt részben maguknak is köszönhetik, én megmondtam ha nem rúgnak be még egyet akkro baj lesz és tessék 1-1 😞
az így nem megy

fsgh
de ha svájc nyer togo ellen és x-el dél koreával és Francia is veri Togot akkor mindenkinek 5 pontja lesz togonak 0... akkor Francia nem biztos hogy továbbjut...

szerk: #8197 :pontsan!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeoMaN
Hát jah. Csakhogy itt focizni kell majd nem matekozni.
😛

a gallokon már csak axterix... izé, trezegue segíthet...
NeoMaN
Te Francia vagy?
:F
Vagy mi?

[Jakuza]
Pedig nekik van a legnagyobb sanszuk.
Ok tudjak, hogy minnel jobban megkell verni Togot.
Tudni fogjak milyen golkulonbseggel.
Valoszinuleg holnap nyerni fog Svajc. (Nekik is most az lesz a lenyeg,hogy legalabb 2 gollal verjek Togot igy X eleg nekik az utolso forduloban)
Igy 2 negy es 1 ket pontos csapat varja az utolso napot, viszont hiaba a 4 pont mert ok egymas ellen fognak jatszani.
Ha barki nyer akkor maris tovabbjutott Franciaorszag ha legyozte Togot.
Ha X akkor mivel +1 a golkulonbsege Koreanak, Franciaknak Togo ellen eleg egy ket golos gyozelem.
Ami valljuk be konnyen megoldhato.
Tehat az utso forduloban Franciaknak az is jo ha valaki nyer vagy ha X, tehat ok lesznek a legkonnyebb helyzetben.
Szimpla matematika.Teszem hozza sajnos, mert felolem mar most, osszepakolhatnanak es hazaindulhatnanak, annyira szeretem oket. 😛

EmIn3m02
togot megverjük továbbjkutunk ennyi
mostmár biztos ohgy nem iylen taktikkal fogunk pályára menni

NeoMaN
Ezek után mit látsz bennük a dühön kívûl?

fsgh
TOGO nem Tobago😄DD az más csoport...

NeoMaN
Már ez a 2 döntetlen is nagy égés.

NeoMaN
Togo büntetni fog.
😛

De akár még Svájc is továbbmehet. A jelenlegi 3 csapat közül legkevésbé a Franciákban látom a továbbjutás lehetõségét.
Ki vannak idegileg ez tisztán látszik, Bartez olyanokat nyúlt mellé, hogy öröm volt nézni.

REALista
Miért ne vernék meg õket???<#nemtudom>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ha nem vernék meg Trinidadot, és nem jutnának tovább, az nagyon nagy égés lenne nekik :/

Jajó, akkor nagy valószínûséggel tovább jutnak, de azér örülnék ha összeszednék magukat...

Kit--Kat
2002es oalsz-korea fílingje volt, azzal a kivétellel, hogy itt a franciák bénázták maguknak össze, nem a bíró.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

IMYke2.0.0.0
Megverik...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Hat a Franciak megerdemeltek, hogy nem nyertek.
Megbosszulta magat a focigyilok. Aki nyerni akar annak tamadni is kell, nem szimplan beallni a felpalya moge es olni a jatekot.
Amugy meg ne viszontlatasozzatok, hiszen nekik van sajnos a legkonnyebb dolguk az utolso forduloban.

IMYke2.0.0.0
Sírj csak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
Így jár aki védekezõ focit játszat.
Nézzétek a németeket (akikért nem rajongok), ott pont azért szólták meg Klinsmant, mert nagyon agresszív támadó focit eröltet. Igaza van!
Aki támad az gólt lõ!

Matthew Prosac
Trezeguet pont olyan szimbólum a franciáknak mint a spanyoloknak Raul:
egyszerûen pofátlanság nem kezdetni. Azonkívül Wiltord-nál egyértelmûen jobb!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

IMYke2.0.0.0
Magukra engedték a vágottszemûeket... az eredmény magáért beszél.
Meg Korea VB-történelmének statisztikája: 17 gólt a 21-bõl a második félidõkben szereztek!
Azért még egy magyar másodosztályos edzõ is megnézi, hogy milyen csapat ellen megy ki, nem?...

REALista
Ha megverik Togot akkor biztosan továbbjutnak!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

EmIn3m02
lassan befejezhetnéd

Nemááá, én szeretem a franciákat, azt hittem egy unalmas 1:0 lesz, de 1:1... <#shakehead>

zaki
Dhorasoo fog szvsz kezdeni Zidane helyett. Trezeguetet meg ah ezek után sem teszi be a kezdõbe a kapitány, akkor szerintem haza se menjen.

Barni
öcsém ez egy állat ez a Domenech...
ha a kövi meccsen nem 2 csatárral kezd, szerintem meg is kövezik a franciák, de igazuk lenne

Avanti Italia!

SLICK
"(ebben az edzõ nagyon sáros most!)" teljes mértékben igazad van, ekkora gyökért nem engednék oda a kispadra!

IMYke2.0.0.0
Megint arcok voltak a csigazabálók... "poros pálya"... meg nagyamamád koszos habverõje...!

NeoMaN
2 döntetlennel nagyon esélyes.

zaki
Vége.

fistin
szegény franciák :'( azt hittem már összejön nekik vmi, de nem 😞 hát togot mindenképpen meg kell verniük ha alkotni akarnak, márpedig ha így folytatják sajnos nem sok minden lesz!
remélhetõleg ribery dhorasso vagy trezeguet kezdõ lesz togo ellen, és akkor legalább nagyobb esélyek lesznek!

NeoMaN
A csere szánalmas volt, még Trezi is röhögött kínjában...

miért így kifognak esni?

vége van?

NeoMaN
Viszont hallásra Franciaország!

1-1??? baszki <#wow1>

SLICK
ez mind a szemét Domenech hibája hát mikor hozza be Trezeguet-t?????? istenem nem lehet vki ekkora gyökér... és tessék egyértelmû a döntetlen 😞

remélem korea elveri svájcot

iLove oHs.