Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Mi az hogy szerencsevel?
Matekbol ti felvoltatok mentve ?
Legyozik tobb gollal Togot es nem szerencsevel, hanem kesz tenykent jutnak tovabb.
Meg a lehetosegeket is leirtam, de ugy tunik itt senki sem olvas,csak irja a kommentarjait. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
:>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
hát így legyen!!!
Franciak meg siman tobb golt rugnak Togonak.Most a golaranyuk 0.
Rugnak kettot lesz +2 es akkor kiesik ki? Na ki?
Hat Del-Korea.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
na jó viccet félretéve legfõképpen a az edzõ miatt van szarban a válogatott, bár ezt részben maguknak is köszönhetik, én megmondtam ha nem rúgnak be még egyet akkro baj lesz és tessék 1-1 😞
az így nem megy
szerk: #8197 :pontsan!😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ok tudjak, hogy minnel jobban megkell verni Togot.
Tudni fogjak milyen golkulonbseggel.
Valoszinuleg holnap nyerni fog Svajc. (Nekik is most az lesz a lenyeg,hogy legalabb 2 gollal verjek Togot igy X eleg nekik az utolso forduloban)
Igy 2 negy es 1 ket pontos csapat varja az utolso napot, viszont hiaba a 4 pont mert ok egymas ellen fognak jatszani.
Ha barki nyer akkor maris tovabbjutott Franciaorszag ha legyozte Togot.
Ha X akkor mivel +1 a golkulonbsege Koreanak, Franciaknak Togo ellen eleg egy ket golos gyozelem.
Ami valljuk be konnyen megoldhato.
Tehat az utso forduloban Franciaknak az is jo ha valaki nyer vagy ha X, tehat ok lesznek a legkonnyebb helyzetben.
Szimpla matematika.Teszem hozza sajnos, mert felolem mar most, osszepakolhatnanak es hazaindulhatnanak, annyira szeretem oket. 😛
mostmár biztos ohgy nem iylen taktikkal fogunk pályára menni
😛
De akár még Svájc is továbbmehet. A jelenlegi 3 csapat közül legkevésbé a Franciákban látom a továbbjutás lehetõségét.
Ki vannak idegileg ez tisztán látszik, Bartez olyanokat nyúlt mellé, hogy öröm volt nézni.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megbosszulta magat a focigyilok. Aki nyerni akar annak tamadni is kell, nem szimplan beallni a felpalya moge es olni a jatekot.
Amugy meg ne viszontlatasozzatok, hiszen nekik van sajnos a legkonnyebb dolguk az utolso forduloban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nézzétek a németeket (akikért nem rajongok), ott pont azért szólták meg Klinsmant, mert nagyon agresszív támadó focit eröltet. Igaza van!
Aki támad az gólt lõ!
egyszerûen pofátlanság nem kezdetni. Azonkívül Wiltord-nál egyértelmûen jobb!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Meg Korea VB-történelmének statisztikája: 17 gólt a 21-bõl a második félidõkben szereztek!
Azért még egy magyar másodosztályos edzõ is megnézi, hogy milyen csapat ellen megy ki, nem?...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ha a kövi meccsen nem 2 csatárral kezd, szerintem meg is kövezik a franciák, de igazuk lenne
Avanti Italia!
remélhetõleg ribery dhorasso vagy trezeguet kezdõ lesz togo ellen, és akkor legalább nagyobb esélyek lesznek!
iLove oHs.