Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jah...más is csinált már ilyet, demost de rossi fúúú, olasz, azok mindég rúgnak-vágnak-köpködnek, mocskos , aljas nép :]
tigeroo
hátigen, mindíg megkésve helyezkedett szegény :l
9csöves9
nem tudok ezzel vitatkozni,de ha ezt egy amerikai csinálja akkor egy "köcsög" jelzõvel el van intézve és a meccs után nem emlékszik rá senki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

[Jakuza]
Na ez a fair-play egy kicsit tulzas.
Az olaszokra jellemzo ez a gerinctelen foci, lattuk ezt mar szamtalan jatekosuknal, lasd pl Totti eseteben a kopesnel, meg a Nepstadionban is, vagy a rangadoikon, amikor verekednek, kopkodnek, meszarosmunkat vegeznek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ronaldinho-nál is volt ugyanekkora felháborodás hidd el nekem, csak õ annyival jobb játékos hogy ezt feledteti...

DeRossi fair play? amikor kezezett a gólnál és szólt a bíronak? nah az tényleg nagylelkû volt! nem istom hogy szállhatott most el az agya!

[Jakuza]
Na igen, a srac kicsit megzavarodott a gol utan.
Rohogtem volna, ha a sajat kapujaba dobta volna a labdat. (lattam mar ilyet)
<#buck>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

9csöves9
durva volt ez tény senki nem vitatja.de amikor pl egy Brazil-Argentín vb selejtezõn Ronaldinho játékon kivûl izomból belekönyököl Sorín arcába,és a bíró nem ítél semmit mert háttal ál,akkor miért nincs felháborodás?a legnagyobb sztárok is csinálnak undorító dolgokat,erre most közellenség lett De Rossi aki(ha lenne ilyen díj Olaszországban) Fair Play díjat érdemelt volna az olasz bajnokságban

tigeroo
ugh, barthez nem akar visszavonulni? <#rinya><#nevetes1>
Punker
finomabban, gyerek még és elvakult nem kell komolyan venni, vagy ami még rosszabb drukker, szal flém OFF.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azér ennyi durvát tényleg régen lehetet látni, hogy még ugrás közbe jól megnézte hogy hol a feje és direkt bele b@szta...

azér ebbe te is belegondolhatnál, olasz fan létedre... ilyen nem sok van ám! ennyire durva, és meg lehet érteni az emebreket, én is bírom az olaszokat ez után is bírom õket de ez télleg akkor is undorító volt!

9csöves9
nem tudom miért ekkora nagy szám ez a könyöklés

a legnagyobb sztárok Zidane,Ronaldinho,Beckham mindegyik fejelt már le embert,rúgott belé földönfekve stb

tényleg szomorú hogy ilyenek vannak de ez ma már sajna nem nagy szenzáció

Laffite
nekem a VB eddig a csalódásokról szól...

Franciaország: képtelenek gólokat lõni, nem is nagyon forszírozzák a dolgot, tegnap meg is érdemelték, hogy így jártak, az alibifocinak nem itt a helye...

Brazília: dettó mint a franciák, csak nekik eddig mákjuk volt... kár, hogy az ausztrálok az elején nem vették komolyan a meccset és pár kulcsember nem is volt kezdõ... mindenesetre a braziloktól többet vártam

Olaszország: az a könyöklés az amcsik ellen undorító volt... az olasz csapat tagjaként ne legyen már valaki ekkora tahó...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

[Jakuza]
Hat azert megneznem, neked velem ellentetben neked hany diplomad van 14 evesen. 😛
Bar aki a kapuraloveseket sem tudja megszamolni, mert nem lat el a TV-ig az szerintem nem csak matekbol lehetett felmentve.
Te divat ape. <#eplus2>

fistin
mint az izland elleni magyar vereség.... -_-
Knézy (nyugodjon békében) nem is hagyta annyiban, jól lefikázta igen megérdemelten a magyar válogatottat.. buszvezetõktõl, és egyéb jól keresõ foglalkozású focistáktól kaptunk ki... pénz pénz pénz 😊

IMYke2.0.0.0
Csak azoknak, akik nem olvasták ezt a cikket: http://index.hu/sport/foci/napivb0619/

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amúgy 1:1-t tippeltem korea franciára bár
ez az án csung ván kegyetlen 😄 beáll azt gólt lõ, bár togo ha nem 11 emberrel védekezik akkor franciák simán tovább mennek!

D::FASD:FAS😄A:SF:SDAFASD_:ADA:_D:AS:AS😄:SDAS:F:SDFG?DBGDFG?as

aztakurva de butavagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én meg a divat <#mf1><#mf2>

iko
Nekik munka a foci, te sem dolgozol, ha nem fizetnek nem? Bár igaz, hogy máshogy is meglehetett volna oldani.

spam. sry

Így már tiszta és egyetértek. Félreértettem én nem gondoltam volna, hogy "elõleget" kérnek. Csak azt hittem elfogyott a pénz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jó,de itt nem a költségekrõl van szó,hanem a kijutásért járó prémiumról.

De ez a foci VB,nem valami bajnokság vagy efféle.Ide dicsõség kijutni,és játszani rajta,még akkor is ha egy csapat 3x kikap.Akkor is lehet valaki kedvenc,akkor is emlékezhetnek majd egy csapatra 50 év mulva is.

Mint mondtam játszák le a 3 vagy valahány meccsüket,és utánna követeljék a jogos jussukat,azzal teljessen egyetértek.De ez igy nagyon ellenszenves nekem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hozzáteszem, hogy nem a játékosok egyéni feladata lenne a költségek fedezése, hanem a szövetségé vagy mifene.

Nem tudom az anyagi helyzetüket, de én ha lenne pénzem tuti áldoznék rá minthogy égjek a világ elõtt.

zaki
Az igaz, hogy európai klubban játszik jónéhány játékos, de azok közül a legtöbben alacsonyabb osztályban játszanak.

Na hagyjuk már,a csapat egy része európai klubban játszik,az már nem lehet olyan szegény hogy ezért pont most cirkuszoljon.
Aki pedig nem,annak pont most kéne megmutatni magát.Itt ha egy félidõt jól játszik valaki,a VB után már rakják elé a szerzõdést valahonnan európából...

Azért valahol érthetõ, és ugyebár igazán csak azok foglalkoznak a pénzükkel akiknek nincs. Nem lehet nekik se kellemes.

Stoppoljanak <#idiota>

I.C.ram
a szart! én döntetlenne fogadtam, és be is jött 😄
Egyszerûen hihetetlen ez a Togói banda.Még nekik kell könyörögni hogy utazzanak el a meccs helyszinére meg hogy egyáltalán álljanak ki?
Ugy kizárnám õket egy pillanat allatt hogy még nyomuk se maradna.
Hány játékos és válogatott lenne itt a helyükben,ezek meg a karrierjük talán legnagyobb eseményén mással se foglalkoznak csak a pénzükel.
Játszák le a meccseiket,utánna hõbörögjenek,és akkor mindenki melléjük állt volna,de igy...
Ennek a VB-nek eddig ez a legnagyobb szégyene szerintem.

Nem tudom én biztos nem tettem volna a franciákra a mostani formájukat látva. Már a meccs elõtt írtam valamikor, hogy nem nyernek (valahogy éreztem). Azonban a kapott gól után megleptek egy kicsit, hogy tudtak volna játszani sokkal jobban is. Ennek ismeretében megérdemelték, hogy 2 pontot veszítsenek. Dél-Korea is megérdemelné, hogy kiessen, de ez egy 4 éves történet.

MrSpock
Togo megveri Svájcot,franciákkal ki-ki meccsen harcolnak a továbbjutásért,és ott nekik eléglesz az 1 pont.Franciák pá!
Ennyi volt!

Go Jeff Go!!!!

Kit--Kat
hát szerintem nem...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
ez a francia meccs is tippmixgyilkos volt,sokan verhetik a fejüket a falba

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

grizzly21
nana! Azért a brazilokat ne hasonlítsuk a franciákhoz!😊
Meg szeretnék én olyan szétesetten játszani, mint õk😊 Meg ugy az egész világ szeretne

jAsOn VoOrHeEs
Zidane-t amikor lecserélték és mutatták visszajátszáskor, hát akkor aztán ölni tudott volna a szemeivel ahogyan ránézett Domenech-re. Ez azért sok mindent elárul.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Barni
hát ha ennyire futja az cink, de nem is nagyon érdekel, nem nekik szurkolok 😊

Avanti Italia!

[Jakuza]
Nem csodalom 8 valogatott jatekost a 98as VB utan eltiltottak a bajnoksagban doppingolas miatt.
Ugy latszik a 98as VB ota addig nem tisztultak ki es ez a mellekhatas. 😛

Count Adyn
franciák 98 óta altatnak. engem legalabbis xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

djemba-djemba
én is ezen gondolkoztam, hogy ez tudatos vajon, vagy sem...erõgyûjtés, vagy ennyire futja jelenleg...

EmIn3m02
igen,én is gilbertot tenném egyértelmüen arra a posztra

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

grebber
Hát én kurvára nem igy látom.

Next PC upgrade: 2022

djemba-djemba
nem az az eredeti posztja, de õ elég jól megoldja, ezt mondjuk parreira fedezte fel neki....de gilberto silva is játszhatna helyette azon a poszton! õ original vkp. (mármint gilberto s.)

Barni
azért annyira nem lennék bizti benne, hogy a Brazilok gyengék, figyeld meg csak altatnak, szerintem legalábbis

Avanti Italia!

EmIn3m02
zé roberto vkp??
amugy ronaldot én ki se vittm volna a vb-re

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

djemba-djemba
Domenech a legyengébb szöv.kap....bebizonyítja, hogy az aranyból is lehet szart csinálni, hihetetlen, hogy Trezt padra ülteti a barom! Egyszerûen nevetséges ez az ember!

Ja, egyébként nem szeretem a franciákat, de rossz nézni ahogy vergõdnek!

A braziloknál meg nem értem miért így áll fel a Parreira-csapat?! Össze-vissza vannak,huhh...gáz!

Nálam:
------Dida----------
Cafú,Juan,Lúcio,R.C.
---Emerson,Zé-------
------Kaká----------
Robinho---Ronaldinho
------Adriano-------

Ronaldinho vonal mellé, befelé cselezõ poszt, mint a barcaban; dagadt ronaldo ki, helyette a mozgékonyabb, agilisebb Robinho a jobb oldalra, befelécselezõs, mint Dinho, csak a másik oldalról; Kaka, mint a milanban, a csatárok mögött,Kaká mögött pedig a defenzívebb Emerson, Zé kettõs...

Le kéne tisztázni a posztokat szerintem, mert ez így szar!

SLICK
értem, bár nekem van másik verzióm is, igaz bonyolultabb és hosszabb is de abban is bent vannak a franciák, mindegy, ha az edzõ Domenech nem bénázza el az utsó meccset akkor már csak továbbjuthatunk...

EmIn3m02
nemá braztiloknak szurkolsz? 😞

grebber
Te édes isten Brazilia és a Fraciák olyan gyengék most hogy fel sem lehet fogni!
Braziloknak szurkolok de igy kiesnek a faszba ha megkapják olaszokat mondjuk azok sem valami nagy erõt képviselnek most.

Spanyol Argentin a két nagy esélyes idén!

Next PC upgrade: 2022

iko
Itt mindenki alábecsüli Togo-t... <#eplus2>

spam. sry

IMYke2.0.0.0
És most veri meg Togo 3:0-ra Franciaországot 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Szoval a lenyeg a dontetlen, mert akkor lehet 3db 5 pontos a csoportban (na persze ha Svajc nyer Togo ellen), de dontetlennel +1es lesz a Korea golkulonbsege.
Ha meg nyer valaki azon a mecsen akkor mar nem 3db 5 pontos lesz csak 2, amelyikbol 1 a Francia, tehat tovabbjuto.
Tehat sajnos meg mindig a sajat kezukben tartjak a sorsukat, de ahhoz kell 2 golos gyozelem Togo ellen.