Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az olaszokra jellemzo ez a gerinctelen foci, lattuk ezt mar szamtalan jatekosuknal, lasd pl Totti eseteben a kopesnel, meg a Nepstadionban is, vagy a rangadoikon, amikor verekednek, kopkodnek, meszarosmunkat vegeznek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
DeRossi fair play? amikor kezezett a gólnál és szólt a bíronak? nah az tényleg nagylelkû volt! nem istom hogy szállhatott most el az agya!
Rohogtem volna, ha a sajat kapujaba dobta volna a labdat. (lattam mar ilyet)
<#buck>#buck>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azér ebbe te is belegondolhatnál, olasz fan létedre... ilyen nem sok van ám! ennyire durva, és meg lehet érteni az emebreket, én is bírom az olaszokat ez után is bírom õket de ez télleg akkor is undorító volt!
a legnagyobb sztárok Zidane,Ronaldinho,Beckham mindegyik fejelt már le embert,rúgott belé földönfekve stb
tényleg szomorú hogy ilyenek vannak de ez ma már sajna nem nagy szenzáció
Franciaország: képtelenek gólokat lõni, nem is nagyon forszírozzák a dolgot, tegnap meg is érdemelték, hogy így jártak, az alibifocinak nem itt a helye...
Brazília: dettó mint a franciák, csak nekik eddig mákjuk volt... kár, hogy az ausztrálok az elején nem vették komolyan a meccset és pár kulcsember nem is volt kezdõ... mindenesetre a braziloktól többet vártam
Olaszország: az a könyöklés az amcsik ellen undorító volt... az olasz csapat tagjaként ne legyen már valaki ekkora tahó...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Bar aki a kapuraloveseket sem tudja megszamolni, mert nem lat el a TV-ig az szerintem nem csak matekbol lehetett felmentve.
Te divat ape. <#eplus2>#eplus2>
Knézy (nyugodjon békében) nem is hagyta annyiban, jól lefikázta igen megérdemelten a magyar válogatottat.. buszvezetõktõl, és egyéb jól keresõ foglalkozású focistáktól kaptunk ki... pénz pénz pénz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez az án csung ván kegyetlen 😄 beáll azt gólt lõ, bár togo ha nem 11 emberrel védekezik akkor franciák simán tovább mennek!
aztakurva de butavagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én meg a divat <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
spam. sry
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De ez a foci VB,nem valami bajnokság vagy efféle.Ide dicsõség kijutni,és játszani rajta,még akkor is ha egy csapat 3x kikap.Akkor is lehet valaki kedvenc,akkor is emlékezhetnek majd egy csapatra 50 év mulva is.
Mint mondtam játszák le a 3 vagy valahány meccsüket,és utánna követeljék a jogos jussukat,azzal teljessen egyetértek.De ez igy nagyon ellenszenves nekem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki pedig nem,annak pont most kéne megmutatni magát.Itt ha egy félidõt jól játszik valaki,a VB után már rakják elé a szerzõdést valahonnan európából...
Ugy kizárnám õket egy pillanat allatt hogy még nyomuk se maradna.
Hány játékos és válogatott lenne itt a helyükben,ezek meg a karrierjük talán legnagyobb eseményén mással se foglalkoznak csak a pénzükel.
Játszák le a meccseiket,utánna hõbörögjenek,és akkor mindenki melléjük állt volna,de igy...
Ennek a VB-nek eddig ez a legnagyobb szégyene szerintem.
Ennyi volt!
Go Jeff Go!!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Meg szeretnék én olyan szétesetten játszani, mint õk😊 Meg ugy az egész világ szeretne
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ugy latszik a 98as VB ota addig nem tisztultak ki es ez a mellekhatas. 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Avanti Italia!
amugy ronaldot én ki se vittm volna a vb-re
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ja, egyébként nem szeretem a franciákat, de rossz nézni ahogy vergõdnek!
A braziloknál meg nem értem miért így áll fel a Parreira-csapat?! Össze-vissza vannak,huhh...gáz!
Nálam:
------Dida----------
Cafú,Juan,Lúcio,R.C.
---Emerson,Zé-------
------Kaká----------
Robinho---Ronaldinho
------Adriano-------
Ronaldinho vonal mellé, befelé cselezõ poszt, mint a barcaban; dagadt ronaldo ki, helyette a mozgékonyabb, agilisebb Robinho a jobb oldalra, befelécselezõs, mint Dinho, csak a másik oldalról; Kaka, mint a milanban, a csatárok mögött,Kaká mögött pedig a defenzívebb Emerson, Zé kettõs...
Le kéne tisztázni a posztokat szerintem, mert ez így szar!
Braziloknak szurkolok de igy kiesnek a faszba ha megkapják olaszokat mondjuk azok sem valami nagy erõt képviselnek most.
Spanyol Argentin a két nagy esélyes idén!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha meg nyer valaki azon a mecsen akkor mar nem 3db 5 pontos lesz csak 2, amelyikbol 1 a Francia, tehat tovabbjuto.
Tehat sajnos meg mindig a sajat kezukben tartjak a sorsukat, de ahhoz kell 2 golos gyozelem Togo ellen.