19716
Világbajnok: Olaszország
-
#10597 Áááá, ott nem játszhatják vissza.
Megáll a meccs 5 percre, amíg innen-onnan visszajátszák? Ez az egy oka van, amiért nem alkalmazzá ezt a dolgot. -
#10597 ne rémisztgess :o -
#10596 bezony
-
#10595 Én szívesen látnám döntőbe a brazilokat, angolokat, argentinokat, és németeket. Bármelyik két csapat ezekből remek meccset tudna játszani. -
#10594 MOndom szakkommentár
és [b[GYŐZ[/b]ike
-
#10593 Na neeeee... Az ákoska fogja közvetíteni? -
#10592 Tudod mit nem értek?:/
Töb stadion tetején ott van az óriásakivetítő?
Miért nem játszák rögtön visza a kérdéses eseteket?
Egyértelműen lehetne dönteni
erre megfeleő emberek akár 5mp-n belül is visszatudják vetíteni:O
-
#10591 Spanyolokban nem látok esélyt.
Német-Argentin-Brazil
Esetleg Angol -
#10590 Zaki R.I.P. -
#10589 Bezony. -
#10588 Barna humorizál -.- -
#10587 Melyik a Léderer??? -
#10586 Szerintem meg megint német-brazil... :P -
#10585 Végre kezd hasonlitani a VB a 4 évvel ezelőttire! Ezek a bírok..nem is értem. BUNDESleague...
a németeknek volt 2 szerencsés helyzete, de egyébként 0 az egész csapat, Ljunberg, Ibrahimovics, és Larson tehetségéből kijön az egész német válogatott..nem tudom mi van velük, remélem a 2.félidőre összekapják magukat.
Ez a 2 lengyel falábu meg..na mindegy, gondolom nem árulok el nagy titkot hogy mennyire utálom a németeket. remélem a 2.félidő jobban alakul.
ez a kommentátor meg... -
#10584 Svédek ellen ennyi épp elég volt. Meccsről meccsre jobb lesz az összes csapat, akik bentmaradnak (mert ugye a többi kiesik:)))
Én megfogadtam, hogy több francia meccset nem nézek meg, de szerintem náluk is elképzelhető meccsenkénti formajavulás.
Aki focizik az tudja, hogy Minden meccs új meccs. -
#10583 Ha a Léderer akkor főbe lövöm magam... :c -
#10582 Hát ezzel vitatkoznék. Sajna minden EB és VB a bírókról szól.
Kötelezően bevezettetném a chip-es labdás és a visszajátszást!!
Felháborító...
Csak az utóbbi 3 meccsen legalább 10 helyzetet fújtak be lesnek ami nem volt az!
-
#10581 így így:-)
Két kedvenc csapatom, a csehek után:-)
-
#10580 Puhl Sanyi volt a király... -
#10579 :-)
Tudjátok ki lesz a szakkomentár a döntőn?:D
-
#10578 Spanyol - Argentin lesz. -
#10577 kiöregedtek őkis:|
-
#10576 inkább hagyd ki ezeket a szemeteket, amiket az indexről vagy nem tudom honnan linkelsz. Épp elég baj hogy ez történ -
#10575 hát igen, hol vannak a régi bíró bácsik? D: -
#10574 a németek megeszik reggelire a svédeket... meg ez a kiállítás is :F -
#10573 Rég voltak ilyen rossz bírók vb-n
-
#10572 Ne hagyd ki... Azt a kielégült, arcot látni kell, ahogy a bíró végre bemutathatja a pirost a svédnek. :D -
#10571 Nem is fújhatná, ha Brazil vs Német lesz... -
#10570 Németek nagyon jók, de a bírók mégjobbak :D -
#10569 Elég jól vezette a meccseket:P
-
#10568 ne is:P
-
#10567 Azt hiszem ez a spori sem fogja a döntőt fújni... :P -
#10566 Kár, hogy már visszavonult... Csíptem a kopasz búráját... :P -
#10565 persze hogy nem,ezért nagyon kevesen adnak lapot..hát de elbaszta a meccset. -
#10564 Jaja, akartam is írni, hogy egy komolyabb ellenfél ellen ilyen hibákat nem engedhetnek meg maguknak, csak nem akartam a svédeket ennyire leírni... -
#10563 Collina is szórja már:-) Öregszik:P
-
#10562 na, szuszanjunk, egyet:-))
-
#10561 :DDDDD
Szerintem nem kellett volna ezért sárgát adni, gyakorlatilag kivégezte ezzel a svédeket. Egy Collina szintű bíró ilyenért nem adott volna sárgát. -
#10560 Ja. Mondom, nem félnek lőni, bátran támadnak, de a védelemmel kezdhetnének valamit, mert a svédek ugyan nem, de mondjuk egy Henry Trezeguet párosnak nem okozna gondod betalálni harmadjára:-)
-
#10559 gondolom ismétlik majd a meccset sport klubon megnézem :D
de nem tom h még röhög is h pirosat ad sztem tuti csináltak vmit a bíróval :| nekem téynleg kezd gyanús lenni ez az egész bár ne leygen igazam! -.-