Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
lehetett volna több is ...

jbal
hát ez a 4-0 nagy lehetett😄

Oziris666
Örülnek a spanyolok ha 1et begyötörnek maj d meglátjátok!Nem hatot,az viccnek is roxx!Az ukránok ellen 10ember ellen nem volt nehéz,és még ott is a 4góljukból 3at pontrugásból rugtak!Xtem se fogják ezen a vb-n a spanyolok végigverni a világot!

djemba-djemba
ESP-TUN 3-1

Shaman
ezért bünti lesz...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ez eléggé off, meg bünti, meg sok minden hasonló

fordítva se lenne jobb a helyzetük....

maffioso
Sok pénzt szeretnél keresni kevés idõráfordítással?Otthon elvégezhetõ internetes munka bárkinek.A jövedelme tõled függ, hogy mennyire vagy aktív.Ha érdekel írj egy e-mailt a [email protected] -ra
Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér.

\"If in doubt, flat out!\"

úgy néz ki az ukránok a nagycsapatok ellen berezelnek 😊
a kicsiket meg lazán elintézik

http://www.powerplaymanager.com/r57633

tesom golkiraly ja -.-

BUDA > miskolc.

[Jakuza]
Volt mar egyseges a Spanyol valogatott megsem tudott akkor sem elerni semmi kiemelkedot.
Szerintem inkabb a fejekben lehet a hiba, nem az osszetartas hianyaban.
Spanyol VBn felretettek mindnet es akkor is nagyon jo jatekosaik voltak, megsem lett belole semmit.
Nalam mindig a nagy igeret csapatai koze tartoztak, az o hazai labdarugasukat szeretem a legjobban.
De nem erzem a Spanyolokat sosem kepesnek arra, hogy VBt nyerjenek valaha is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

REALista
Szerintem 4:1 lesz!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fsgh
3-0 lesz😊 és Adriano a gól király😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tippek a spanyolitosz meccsre ?!

ESP-TUN 6-1, és itt lesz a VB gólkirálya, még nem tudom ki, de szerintem vki 3-4-et is bevállal, amihez még hozzászed, vagy már szedett az ukránok ellen...

jha mint Oleg Salenko Kamerun ellen, mekkora volt már az orosz...😊

te is tudod, hogy egy katalánnak a legnagyobb büszkeség ha a játszik a Barcában, egy baszknak meg az Athleticban, nagyobb a széthúzás mint egykor a nagy-Jugoszláviában.
De most nagyon fogadkoztak a VB elõtt, hogy most aztán megmutatják mire képesek

egyénileg olyan képzett spílerek van ott az ibériai félszigeten, hogy csak ámulok!!

ötletes, az ukránoknak van laza atlétátrikójuk is, abban tocsognak és nem a mezben....

gabber_saviola
így igaz a Spanyolok nagyon jók, csak egyszer tudnának végre csapatként is egy vb-t lejátszani

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Szegény szaudik !Milenne még akkor ha az ukrán hóba kéne focizniuk<#vigyor4>

na kérem, a Spanyolok nagyon jók!!!! Ha minden baszk, katalán és spanyol együtt küzd és félre teszik a Real/Athletic/Barca/Sevilla/Valencia harcokat akkor bármi.... mert ezért nem nyert Spanyolo. soha semmit.

[Jakuza]
Kell a minnel tobb rugott gol az Ukranoknak, hogy ha esetleg X lenne Tunezia ellen akkor tovabb jussanak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
a Spanyolok elleni meccs csak egy kisiklás volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
4-0....ezt nem gondoltam volna..😊 fõleg hogy Spanyolok ennyire verték õket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

õk most nem ugrálnak, csak tapsolnak Sevcsenkóéknak... 😊

azért komolyabb szaúdi ellenállásra gondoltam...

[Jakuza]
Szegeny karpataljai magyarok, akkor most mit csinalhatnak ?

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ki nem ugrál nem is ukrán, hey! hey!

Na én most megyek és megtömöm a bendõt, ajánlom mindkettõtöknek 😄
Még esti meccsre lehet benézek.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
sok lesz már ez a "barátkozás"srácok 😊

sztem most kell abbahagyni.

Oziris666
PEACE<#love12>

te 17 és fél évesen pisis voltál? <#mf1>

[Jakuza]
Never mind.
A pisissel meg ne foglalkozz, nem lat ki a fejebol.
Faradt. 😛

cu

Ezt már megválaszolták 😄 De azért thx

Jaj bocs nem ezt akartam írni 😄
8463 Plz.

[Jakuza]
Persze hogy nem erted, mert meg a szorzotablat se tudod felfogni.
De lehet, meg nem is tanultad. 😛

nem érted nah mindegy 😄 😄
fejezzük be mert unlak 😄

Oziris666
Ezen a vb-n a kis csapatoknak nincs szerencséjük!Meg xtem nem is lesz!
54-et meg inkább hagyjuk mert arról egész más a véleményem ,amely nem túl pozitív!<#wink>

[Jakuza]
Sorry=sry
Azaz a bocsanat angol szavanak roviditese.

3:0

Tojesz
itt volt a 3. gól😊

Serpa
gggóóóllll

0-3

#8465 Plz.

Oziris666
Elösször a gólarány számít,ha azis ugyanazz akkor a több rúgott gól!

[Jakuza]
Ki beszelt arrol, hogy az eredmeny alapjan ki volt a jobb, tehat ki nyert ?
Arrol volt szo a jatek alapjan, ki mit erdemelt volna.
Ez a mert 2-0 lett az eredmeny es emiatt jobban jatszott egy csapat egy csusztatas.
Es csak ilyen R9 fele kis lurkok hiszik az elfogultsaguk miatt, hogy ez igy is van.
Ha egy csapat nem csinal semmit es talal ket golt, mikozben az ellenfelnek 100%os ziccerei vannak es kihagy mindent, akkor az csak azt jelenti, hogy a masik eredmenyesebb volt, de nem jatszott szebben, jobban s csak erdemtelenul nyert.
Ugyanez tortent azon a merkozesen mint pl az 54-es VBn nem a jobb csapat nyert, hanem a szerencsesebb erdemtelenul.
Raadasul en nem azt mondtam az Ausztraloknak kelett volna nyerni, hanem a dontetlen igazsagosabb lett volna, mert a Brazilok lelektelenul es otlettelenul fociztak.

mi az a thx?

😄

Ezt eddig nem tudtam 😊 Thx <#worship>

Oziris666
Az hogy a brazilok lõtték az elsõ gólt, az azt jelenti hogy õk ráértek és az ausztráloknak kellett támadni. Tehát ha pl Ausztrália talál egy gólt akkor beállnak védekezni és a brazilok végig támadnak, ha kihúzzák 1:0-val akkor Brazília a jobb de mégis Ausztrália nyert.

Serpa
sorry

sorry 😊