Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér.
\"If in doubt, flat out!\"
a kicsiket meg lazán elintézik
http://www.powerplaymanager.com/r57633
BUDA > miskolc.
Szerintem inkabb a fejekben lehet a hiba, nem az osszetartas hianyaban.
Spanyol VBn felretettek mindnet es akkor is nagyon jo jatekosaik voltak, megsem lett belole semmit.
Nalam mindig a nagy igeret csapatai koze tartoztak, az o hazai labdarugasukat szeretem a legjobban.
De nem erzem a Spanyolokat sosem kepesnek arra, hogy VBt nyerjenek valaha is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ESP-TUN 6-1, és itt lesz a VB gólkirálya, még nem tudom ki, de szerintem vki 3-4-et is bevállal, amihez még hozzászed, vagy már szedett az ukránok ellen...
jha mint Oleg Salenko Kamerun ellen, mekkora volt már az orosz...😊
De most nagyon fogadkoztak a VB elõtt, hogy most aztán megmutatják mire képesek
egyénileg olyan képzett spílerek van ott az ibériai félszigeten, hogy csak ámulok!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azért komolyabb szaúdi ellenállásra gondoltam...
Még esti meccsre lehet benézek.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A pisissel meg ne foglalkozz, nem lat ki a fejebol.
Faradt. 😛
8463 Plz.
De lehet, meg nem is tanultad. 😛
fejezzük be mert unlak 😄
54-et meg inkább hagyjuk mert arról egész más a véleményem ,amely nem túl pozitív!<#wink>#wink>
Azaz a bocsanat angol szavanak roviditese.
Arrol volt szo a jatek alapjan, ki mit erdemelt volna.
Ez a mert 2-0 lett az eredmeny es emiatt jobban jatszott egy csapat egy csusztatas.
Es csak ilyen R9 fele kis lurkok hiszik az elfogultsaguk miatt, hogy ez igy is van.
Ha egy csapat nem csinal semmit es talal ket golt, mikozben az ellenfelnek 100%os ziccerei vannak es kihagy mindent, akkor az csak azt jelenti, hogy a masik eredmenyesebb volt, de nem jatszott szebben, jobban s csak erdemtelenul nyert.
Ugyanez tortent azon a merkozesen mint pl az 54-es VBn nem a jobb csapat nyert, hanem a szerencsesebb erdemtelenul.
Raadasul en nem azt mondtam az Ausztraloknak kelett volna nyerni, hanem a dontetlen igazsagosabb lett volna, mert a Brazilok lelektelenul es otlettelenul fociztak.
😄