Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal

Scholes18
köcce
mind1

Glory Glory Man United!!

IMYke2.0.0.0
Mekkora elégtétel lenne ez nekem egy ismerõsömmel szemben, aki Spanyolba költözött és házasodott ki 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

f2d
Nincs még vége!!

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

NeoMaN
nyihaha

banok
[Jakuza]
LOL ha ezt leveszi 2-0.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Hát komolyan, befonnám a hajam, ha Tunézia legyõzné Spanyolországot 😊)))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scholes18
jah má megvan nem kell

Glory Glory Man United!!

[Jakuza]
Na kerdes, hogy szetesnek e fejben a Spanyolok, ha nem egyenlitenek hamar, mint ahogy a Real Madrid szokott szetesni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Úristen, adj még nekik 2 gólt 😊))))))))

fsgh
Tunézia😄DD ez is 4-0 lesz😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hogy mi?????

Oziris666
Az iwiw nwm számít<#vigyor2>

[Jakuza]
LOL 1-0 Tunezianak.

Oziris666
juhééééééééééé<#wink>

jbal
góóóóóóólllllll

lol 😄
bazz megtettem spanyolokat :@

IMYke2.0.0.0
Tunézia aláz 😊))))))

Scholes18
vezet Tunézia! 😄 😮

Glory Glory Man United!!

f2d
Most játszik az egyik kedvencem. Mellesleg örök reménység. Meg is szívták.<#idiota>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Count Adyn
hoppá😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Serpa
azta ....

0-1

IMYke2.0.0.0
Heheheh.... ez hihetetlen 😊

Scholes18
Honnét tudom letölteni a gólokat?
fõleg nekem az Angol - trinidad kéne!

Glory Glory Man United!!

Serpa
Hajdú félrenézte.

psszt
én is 😊

banok
okés 😊 meglesz 😊

Serpa
neked is uat írom, este összefoglaló.

Serpa
h a leányzó(k)nak is jó legyen, étkezés mellett ananászlé szörcsölés ...
<#vigyor3>

na, de komolyodjunk meg.
😊
kezdõdik a meccs ...

IMYke2.0.0.0
Kis német lurkók milyen büszkék... mázlisták 😊)))))))

Senna joa

BUDA > miskolc.

Oziris666
Nektek mi a véleményetek az ilyen utolsó pillanatos honosításokról?
Most pont a spanyolokról jutott eszembe,hogy minek honosították ezt a Sennnát ,közben meg pl. egy Baraja meg Vicente otthon csücsül!Nem vágom!

1-0, nagy nehezen...

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

köszi 😊 huh, akkor volt most rendesen gól... 😊) és nekem megint ki kellett hagynom:/

IMYke2.0.0.0
Hét "kapu"... minden napra egy 😊))))))))
Mellette egész nap fehérjedús étel ezerrel 😊

Serpa
Togo-Svájc 0-2
Szaúd-Arábia-Ukrajna 0-4

Mik a mai meccsek eredményei? 😊

Serpa
bírnád patronnal ??
<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Mind a hétnek "rúgnék gólt"... <#szeret><#nyes><#beka2>

Shaman

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

IMYke2.0.0.0
Szerintem max 3 gól lesz a mai meccsen... miért? Nem akarnak sokat kiadni magukból a hispánok.

Serpa
1 gólt azzé rúghatnának ... 😊

[Jakuza]
Konnyen lehetseges, de szerintem tobb gollal nyernek.
A korai gol is amugy kicsit szetzilalta az ukranokat.
Viszont most a Spanyolok a nagy gyozelmuk tudataban , kapkodas nelkul jatszhatnak, raadasul azt is tudjak, hogy a csoport, sot szvsz a VB legkonyebb ellenfele jatszhatnak az utolso forduloban.

jbal
persze h megnézem😊

Shaman
nem :-)

sztem, a spanyolok nagyjából mindenkinek szimpatikusak..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

tunéziának nem szurkol senki? <#alien>
Serpa
összefoglalóban megnézheted ...

jbal
nem baj.sajna nem láttam😞

R10
esti meccsre a tippem 3:0 a spanyoloknak Torres (2) és Raul

!!!Hajrá Brazília!!!