Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tééééééééééék 😄

jason mi a font neve logodban ?

gabber_saviola
méd báj eneso

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mai meccsek

Argentína Hollandia
Irán Angola
Portugália Mexikó
Elefántcsontpart Szerbia és Montenegró

Mai helyszínek

Frankfurt
München
Gelsenkirchen
Lipcse

Az Olasz Labdarúgó-szövetség kibérelte a Ruhr-vidéki iparváros takaros arénáját, és szinte minden szinten berendezkedett. A földszinten a sajtótájékoztatónak otthont adó termeket alakították ki, az elsõn a szponzorok népszerûsítik termékeiket (az „igazi” capuccino iránt feltûnõen nagyobb az érdeklõdés, mint a római csempék iránt, míg a kolbászt viszik, de keveseknek ízlik…😉, a második emelet pedig a vezérkaré. A téma amúgy a „nulladikon” hever: a sajtófõnök társaságában Gennaro Gattuso és Fabio Cannavaro érkezik, lehet választani. Gennaro vagy Fabio? Fabio vagy Gennaro? Végül Fabio, mégiscsak õ a csapatkapitány.

– Hogy tervezi, meddig marad Németországban?
– Nem szeretnék korán hazamenni, még akkor sem, ha a család otthon vár… – jelzi mindjárt Fabio Cannavaro, hogy jó kedvében találjuk.

– Ha csütörtökön kikapnak a csehektõl, nem zárható ki, hogy csomagolhatnak.
– Ezzel természetesen tisztában vagyok, de nem hinném, hogy Olaszország vereségére kellene most gondolnom.

– Csak tudja, a statisztika. Eddig háromszor mérkõztek Csehországgal, gyõzniük egyszer sem sikerült, döntetlenre is csupán egy alkalommal futotta.
– A statisztikák azért vannak, hogy a múltban történteket rögzítsék, de ahhoz, hogy mi zajlik itt, Németországban, semmi közük. Ha nagyon akarják, kimondom: csütörtökön megszerezzük az elsõ gyõzelmünket a csehekkel szemben.

– Ehhez nem ártana legalább úgy játszani, ahogy Ghána ellen tették.
– Tökéletes megállapítás. Ha azt a teljesítményt hozzuk, nyerhetünk. Ám ha az amerikaiak elleni produkciót ismételjük meg, bajba kerülhetünk.

Svédország 2 : 2 Anglia

2:2

A svédek két helyen változtattak a Trinidad elleni kezdõcsapathoz képest: Zlatan Ibrahimovic részleges combizom-szakadása miatt nem állhatott Lars Lagerbäck rendelkezésére, így õt Marcus Allbäcknek kellett helyettesítenie, Mattias Jonsson pedig Christian Wilhelmsson helyét foglalta el a középpályán, hogy levegye Joe Cole-t a pályáról.

A másik oldalon az angol drukkerek hatalmas örömére a lábközépcsont-törésébõl rekordgyorsasággal felépült Wayne Rooney bekerült a kezdõcsapatba a sárga lapos Peter Crouch helyett, a szintén eltiltástól fenyegetett Steven Gerrardot pedig Owen Hargreaves helyettesítette.

Körülbelül egy perc kellett ahhoz, hogy máris szívinfarktust kapjanak az említett angol drukkerek, Michael Owen térde ugyanis egy rossz lépésnél természetellenesen elfordult, és a csatárt ápolni kellett, majd le is vitték hordágyon – Crouchnak három és fél perc után kellett tehát beállnia. Owen vébéjének ráadásul az elsõ hírek szerint valószínûleg vége is…

Az elsõ húsz perc enyhe angol mezõnyfölényt hozott, de gyakorlatilag helyzetek nélkül. Joe és Ashley Cole, akárcsak Trinidad ellen, most is beszáguldozta ugyan a bal oldalt, Hargreaves pedig sok labdát szerzett középen, de a pozitívumok itt el is fogytak, mivel Frank Lampard, akárcsak az eddigi találkozókon, nem sokat csinált, és ezúttal David Beckham is csatlakozott hozzá ebben. A svédek is a már megismert focijukat hozták: stabilan védekeztek és elképzelés nélkül támadtak, míg el nem veszítették a labdát, amire viszont általában nem kellett sokáig várni.

Húsz perc elteltével annyiban változott a helyzet, hogy az angolok tudománya nem a tizenhatoson, hanem az öt és feles táján fogyott el (Crouch rosszabbnál rosszabb megoldásokkal próbálta megjátszani a felé ívelt labdákat), de Joe Cole áthidalta ezt a problémát és inkább 23 méterrõl lõtt botrányosan nagy gólt.

Ezt követõen is aktívabbak maradtak az angolok, pontosabban passzívabbak a továbbjutásért „harcoló” svédek, amirõl a 42-58-as labdabirtoklási arány is árulkodik. Ezzel együtt igen gyenge volt az elsõ félidõ, valószínûleg egy IKEA-dolgozók-Tesco-dolgozók nemzeti áruházláncok közötti meccs is nagyobb iramot hozott volna.

A második játékrész elején a semmibõl egyenlítettek a svédek Allbäck fejesével, ez volt az elsõ vb-gól Paul Robinson hálójában. Mellesleg ez volt a világbajnokságok történetének 2000. találata. Kisvártatva Larsson fejelt majdnem ugyanolyan gólt, mint csatártársa, de Carragher szépen, bár szabálytalanul, kézzel hárított.

Ezt követõen is a második félidõre igencsak feljavult északiak maradtak mezõnyfölényben, és kis szerencsével újabb gólokat is szerezhettek volna. Anglia körülményesen és eléggé kilátástalanul futballozott ugyan, de Steven Gerrard beállásával (és az emiatt igencsak dühös Rooney lecserélésével) valamennyire feljavult az utolsó negyedórára az Eriksson-legénység.

Joe Cole pontos beadása után Gerrard ráadásul ismét vezetést szerzett, de Sol Campbell és Ashley Cole szerencsétlenkedésének köszönhetõen ismét egyenlített Svédország, amely már a két évvel ezelõtti Eb-n is egy legalábbis gyanús védelmi hibának köszönhetõen játszott „mindenkinek jó” 2-2-es döntetlent az utolsó csoportmeccsen, akkor Dániával. 2004-ben a rivális Olaszország így el is bukta a továbbjutást, most azonban Trinidadnak sansza sem volt erre: a közép-amerikaiak 2-0-ra kikaptak Paraguaytól.

A tizenhat között Anglia Ecuadorral, Svédország Németországgal találkozik.

Hú, az AÍngol Svéd meccs jó volt😊
Le a kalappal😄D

Kisjaki! Fejezd be a spemelést! Kösz

R10
elvagy

!!!Hajrá Brazília!!!

meg kell, hogy védjem, tegnap este, vagy ma korán még valóban 8-at számoltam neki...

van itt valaki?

end-et akartam irni csal nem jött össze <#integet2><#integet2><#integet2><#smile><#smile>

REALista
Nem 8 pontod van hanem 11!!!De ennyit is számolt neked!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

HELLO ALL ENG GERMANY 4EVER 😄

jbal
hol van a kommentátorok listája?

DJ Bee18
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jbal
jó meccsek voltak.
Owennek mennyit kell kihagynia?

DJ Bee18
szerencsétlen Owen, egész évben sérüléssel bajlódik, erre most is... Jó emléke nem lesz errõl a VB-rõl..

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

térdszalag 😊
ránézésre szvsz te sem mondtad meg h mi a baja.. ettõl függetlenül énis utálom, az egész bagázzsal együtt.

"szeeeereti, szeeeereti, urbán a fiúúúkat szeeereti" <#zavart1>

football without ultras is nothing

ahogy az egyik haverom mondta: azért õ vezeti, mert tud olvasni. és ez már elég

football without ultras is nothing

sztem majd holnap kipihenten számold át mindenki pontját 😄DD

elb**tam vmit

bocccs

<#banplz><#worship>

I.C.ram
miért ez a gyökér koko vezeti a mûsort???
megkérdezhetem, hogy hogyan jött ki a 8 pont nekem? Lehet nem értettem meg a pontozást rendesen 😊
Azér itt kérdezem mert a tipp topikba nem akarok "beleszemetelni"

láttátok a costa rica-i gólt ?!?!?!?!?!?!?!

szenzációs!!!

jó meccsek voltak ma 😄
remélem holnap is<#eljen><#worship>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

naon köszönöm

vagy itt egyenesben:
mms://hellraiser.tx.hu:8081

Treblakos
nekem 25 :p
Hát ilyen védelemmel és Owen nélkül(+Rooney sem az igazi még) visszavonom döntõbe való esélyüket :/

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

R10
pplive.uw.hu

!!!Hajrá Brazília!!!

hali nem todtok egy olyan oldalt vagy linket ahol lehet nézni a vb-t?? válaszotokat elõre is köszönöm

nekem meg larsson hozott össze +18 pontot 😛P

áááá francba! a 85. percig úgy volt hogy a tippjátékon 3 telitalálatom lesz, de a végére csak 1 maradt. Ígyis van 1 telitalálat meg 3 kimenetel eltalálása 😛

fistin
minõ veszteség!!

jAsOn VoOrHeEs
Az angol védelem összehozott nekem egy tízpontos bukást iwiw-en <#falbav> <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fistin
+1 paraguaynak!!

IMYke2.0.0.0
Király!!!! Ez az a foci!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fistin
BEKAKILÁS

R10
2:2

!!!Hajrá Brazília!!!

Nelson Cuevaas

2-0 Par-Tri

R10
na Gerrard

!!!Hajrá Brazília!!!

REALista
Gerrard!!!!!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én csak annyit szeretnék írni, hogy Hajdú B. a legjobb riporter, nem tudom minek kellett szerencsétlen csávó mellé Urbán Flóri! Semmi értelme nincs, hogy ott van, néha belepofázik, de amúgy sík hülye az egészhez. Akkor kellett volna okosnak lennie amikor kikaptunk 7:1-re a jugóktól!

a.carkey
Na ennyit a "szakkommentátorokról"!

A hülye Urbán szerint ez csak térdizomhúzódás, õ tudja, hisz focista volt.
A másik idióta, a Berci szerint meg ez a svéd válogatott nem olyan jó, hogy bármit is javuljon a 2. félidõben. Ez a szerencsétlen Hajdúbé meg "közéjükhülyül" ...

A medve nem játék.

R10
csori Owen ezen a VB-n már nem játszik... :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

DjDano
hajrá egyik ne hagyd magad másik! 😄D

Szegény Owen.
hát akkor ez tirpákoknál nem zsokás.
kapura tartó labdát már hallottam , de gólba tartót még nem

és ebben mivan? ez értelmes volt. 😊

looooool bezsól a kommentátor:
GÓLBA TARTÓ LABDÁT xD <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#banplz><#banplz>