Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
na ennyi 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jbal

Az Angola-Irán meccsen szerncsétlen angólainak eltört a könyöke,vagy kiugrott,vagy nem tudom,de valami nagyon súlyos sérülés lett,erre Világi és Verebes valami teljesen lényegtelen marhaságról beszél végig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jbal
2-0

jbal
11-es

reaper4
hurrá

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jbal

SLICK
na ez a gól is hamar jött :s

Punker
ez jó meccs, nekem tök mindegy ki nyer így lehet jól szurkolni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b4rc4
1:0 😞(((((((((((((((((((((8

jbal
1-0

reaper4
gyerünk már mexikó

góóóóóóóóóóóóóóól

deszépgól 😊

GÓL! 1:0

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

fistin
EZAAAAAAAAAAAAAAZ

Az összeállítások:
Portugália: 1 Ricardo, 13 Miguel, 5 Fernando Meira, 16 Carvalho, 3 Caneira, 18 Maniche, 8 Petit, 19 Tiago, 11 Sabrosa, 7 Figo, 23 Postiga

Mexikó: 1 O. Sanchez, 4 Marquez, 22 F. Rodrigez, 5 Osorio, 3 Salcido, 16 Mendez, 8 Pardo, 23 Luis Perez, 14 Pineda, 19 Bravo, 17 Fonseca

A kommentátor közkívánatra: Léderer Ákos, szakkomentátora: Kovács Kálmán....

fernando torres
hajrá Mexikó,hajrá Marquez!!

I.C.ram
Tetszett ez a Mexicoi himnusz, hogy mindenki énekelte, és mindenki ugyanúgy tartotta a kezét 😊 Már vártam mikor ordítja egyszerre a tömeg, hogy Sieg Heil 😄
5w0rdf15h
nemtom hülye Ericsson mér nem vitte Andy Johnsont is...ahelyett h annyi kpt vitt, Johnson egyik legjobb angol csatár

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
bármi bejöhet, még ez is , igen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ha a most kezdõdõ meccset közül mind a 2-õn rug mind a négy csapat legalább 1-1 gólt akkor nyertem a tippmixen 16-ezret szerintetek bejöhet?😄

sz4bolcs
Baze... neee nevettess leáll a szívem 😊))))))))))))))
2 perce röhögök ezen a poston.
Hidd el, elég lesz nekik ez a 3 csatár! 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nekem mind1, és neked is!

ez meg ide

Portugália-Mexikó 3-2
Irán-Angola 1-1
Hollandia-Argentína 2-4
Elefántcsontpart-Szerbia Montnegro 1-2

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

EmIn3m02
szpem nem spem .w

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Crespo: Még semmit nem értünk el ezen a vb-n

Hernan Crespo, az argentin válogatott csatára szerint a mai, Hollandia elleni utolsó csoportmérkõzésére készülõ gauchóknak meg kell õrizniük a nyugalmukat a németországi világbajnokság egyenes kieséses szakasza elõtt, és mindig csak az aktuális mérkõzésre szabad összpontosítaniuk.

A világbajnokság hivatalos internetes oldalán közölt interjúban a góllövõlista harmadik helyén álló Hernan Crespo végig kitért az olyan kérdések elõl, amelyek arra vonatkoztak, hogy meddig juthat az eddig kétségtelenül a legjobb formáját mutató argentin válogatott.

„A szerbek elleni teljesítményünk (6-0) olyan, amire fantasztikusan büszkék lehetünk – fogalmazott a Chelsea-ben futballozó csatár. – Szerbia és Montenegró csapata nem rossz, mégcsak nem is játszott gyengén, mi azonban rendkívül jó állapotban voltunk azon a mérkõzésen, és megmutattuk, hogy akkor lövünk gólokat, amikor szükség van rá.”

Crespo a visszatekintés utána már elõre nézett, és elmondta: Argentína számára nagyon fontos, hogy az elsõ helyen végezzen a C-csoportban. Ehhez José Pekerman csapatának csak egy döntetlenre szüksége a hollandok ellen.

„Ugyanolyan keményen játszunk majd a hollandok ellen, mint Elefáncsontpart és Szerbia ellen – jelentette ki. – Arról nem beszélnék, hogy mi lesz azután, kivel játszunk a nyolcaddöntõben, hiszen minden mérkõzést meg kell nyernünk.”

„Nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk, és mérkõzésrõl-mérkõzésre egyre jobban játszani. Ez eddig sikerült, ezt kell folytatnunk” – tette hozzá az Elefántcsontpart és Szerbia ellen is egy-egy gólt szerzõ csatár.

Az 57 válogatott mérkõzésen 31 találatot jegyzõ futballista azzal folytatta: csapatának elsõsorban arra van szüksége, hogy megõrizze a nyugalmát.

„Nem szabad túlságosan elébe menni a dolgoknak. A legfontosabb, hogy ne izgassuk magunkat fölöslegesen. Nagyon örülünk, hogy az elsõ két mérkõzést megnyertük, de eddig még semmit nem értünk el ezen a vébén.”

Crespo arra a kérdésre, hogy mely csapatok játéka tetszett neki a legjobban, így felelt:

„A spanyolok Ukrajna ellen fantasztikusak voltak, és az olaszok is nagyon erõsnek tûntek a Ghána elleni meccsükön. Eddig ezen a két csapaton akadt meg a szemem. Talán Anglia szintén képes lesz nagy dolgokra. Noha Trinidad ellen – amely azért nagyon kemény ellenfél – volt néhány problémájuk, végül is nyertek, és higgyék el nekem, valamennyire ismerem az angol futballistákat, és elmondhatom, hogy nagyon veszélyesek.”

spembe mehet

fistin
jó de tegnap nyílt, én meg nem nézem minden percben 😉

DJ Bee18
😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

igazából csak egy:
Walcot

mert szerintem a Kráucs egy *xar,
Rooney meg sérült

grizzly21
a horihorgas, a kisgyerek, meg a nyomorék..szép kis csatársor😊

fsgh
akkor az angoloknak van 3csatárjuk össz-vissz?😄DD Kráucs,Walcott,és a félig sérült Rooney

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

elég lenne csak megnézni a fejlécet😛😄

fistin
ezt se tudtam ..

Vége Michael Owen világbajnokságának

A németországi labdarúgó-világbajnokságon a folytatásban nélkülöznie kell az angol válogatottnak az aranylabdás Michael Owen játékát. A csatár a svédek elleni találkozó negyedik percében szenvedett sérülést, Sven-Göran Eriksson kapitány pedig azonnal cserélni kényszerült. A mai orvosi vizsgálatok megerõsítették azt, amit már a sérülés pillanatában is sejteni lehetett: Owen számára véget ért a vb.

Owen a bal szélen, az oldalvonal mellett kevergetett az alapvonaltól vagy 30 méterre, amikor a svéd kapunak háttal állva váratlanul középre passzolta a labdát a hátulról érkezõ Ashley Cole-nak.

A hirtelen mozdulat, a súlypontáthelyezés következtében Owen térdszalagja nem bírta el a terhelést, a támadó fájdalmas arccal rogyott a földre, már akkor sejteni lehetett: itt bizony nagy a baj.

„Mindannyian aggódunk Michaelért. Már korábban is volt problémája a térdével méghozzá elég komoly, sajnos számára ezzel véget is ért a világbajnoki szereplés.” Mondta borúlátóan Paul Robinson, az angolok elsõszámú kapusa.

Hozzá hasonlóan azonnal a legrosszabbtól tartott az angolok svéd szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson is, akinek félelme aztán bizonyságot is nyert.

„Valószínû Owen már nem lehet a csapat segítségére játékával a vb-n, és ez nem túl jó hír számunkra.”

„Ez egy sajnálatos eset – mondta az angolok csapatkapitánya, David Beckham. – Michael ugyanis egyike azoknak a játékosainknak, akik rutinjukkal egy ilyen nagy tornán nagy hasznára vannak a csapatnak. Ez egy végtelenül szerencsétlen dolog neki és egyben nekünk is.”

Remélem nyersz, de már van erre is topik😊

fistin
mai tippjeim:
Protugália-Mexikó H
Hollandia Argentína V
Elefántcsontpart-Szerbia Montenegro H

ha bejön kaszálok, ha nem vesztek mint mindig 😄

fsgh
sztem is jó lett😊 egy kis betûtípus átalakítás és akkor teljesen egyedi lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Na, azért ne túlozunk😊

DJ Bee18
király <#eljen>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jbal
a Francia-Dél Koreát nem lehet leszedni?

Némileg alakítottam a lapterven, hogy szebb legyen, nagyon egyszerû, de szerintem mutatósabb:-))

hehe😊
Szép is lenne😊

remélem ma az Oranje villant egyet Argentína ellen - mondjuk egy 3-1-es iskolafocit, lábtörés nélkül😊

http://gaborszantai.co.uk/

FENN a bannerban

jbal
itt vmi linken láttam h le lehet tölteni a meccseket.
több ilyen part-ból állt.hol is van ez?

Hegeace
Üdv mindenkinek!
Nem tudja hol lehet megnézni h mejik meccset mejik bíró fogja vezetni?

Heló szia remélem hogy vagy