Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PODOLSKI!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"a hungaristák vannak annyira szemellenzõsek, hogy meggyõzni semmilyen érvvel nem lehet õket"
Hát amiben igazad van abban téged sem lehet meggyõzni szerintem.
Na mindegy nézzük a meccset, ezen kár vitatkozni 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Az ásványi és természeti kincseikre való apellálás pedig elég óvodás dolog.
De inkább nézzük a meccset, mert azt tudom, hogy a hungaristák vannak annyira szemellenzõsek, hogy meggyõzni semmilyen érvvel nem lehet õket...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet hogy a mostani szoci kormánnyal igen, de egy új igazságos demokratikus államban nem rokkannánk bele.
De szerintem térjünk a meccsre. Hajrá Németország!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nagyon jo egyre többet hallom ezt a kamuszöveget..ki terjeszti vajon?
Tény, hogy nem birná el, hiszen Mo saját magát sem birja el, (thx Fletó) de attól még az a döntés igazságtalan volt, és egész Magyarország évekig traumában volt utána (az ük szüleid is).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igenis igazságtalan volt 1920.06.04 es "béke" szerzõdés. Csak ezt hirdeti 😊
Amúgy tudom nem idevaló.
Elfelejti mindenki, hogy mi nem NSZK vagyunk, "aki" gazdaságilag elbírta az elcsatolt területeinek visszaintegrálását... Mi belerokkannánk.
Fradista vagyok, Németeknek szurkolok a vbn,
és Hungarista vagyok.
What about the forests?
A medve nem játék.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A medve nem játék.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
én is hülyén csináltam, 235 pontom lenne ha nem baszok el 25öt a francia svájcra (bár azt inkább a franciák baszták el nekem, sõt méginkább a biro), meg 10 et a németekre😊
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh