19716
Világbajnok: Olaszország
-
#12324 Szerintem sem lesznek képesek az olaszok jobb csapat ellen nyerni.
Egyébként nem értem ezt a 11-est. Elfeküdt a védő, de utána meg se mozdult, az olasz csatár átesett rajta, de tök szándékosan. Ki is kerülhette volna. A védőnek mit kellett volna tennie hogy ne legyen 11es? nem értem miért kellett befujni. -
Zséé #12323 ezek alapján senki se fogja
mindegyiknek volt valami fassága -
#12322 Hagyjátok már ezt a Bunda dumát!Aki egy kicsit átgondolja az rájön hogy ez egy óriási nagy baromság!!!!Egyszerűen egy rakás sz.r ez a bíró!!!! -
#12321 olasz meccsen is -
#12320 esik a színvonal srácok :) -
#12319 Ez a bíró sem fogja a döntőt vezetni... :c -
#12318 pont ez az amit nem lehet kijelenteni. látod ha nem játszanak jól akkor ott a szerencse, vagy egy tömött zsebű spori. -
Kanál #12317 nemet/argentin duo ellen durvi lesz :c -
fradista91 #12316 Hát van benne valami, annyi pénzt rászánnak a VBre csakhogy elkerüljék a büntetéseket. -
#12315 olaszok egy komolyabb ellenfél ellen már köpni nyelni nem fognak tudni -
Lampard008 #12314 Rohadt olaszok,a védő csak fölakart állni,a patkány olasz meg otthagyta a lábát,hogy úgy tünjön,mint akinek elhúzzák a lábát -
#12313 A másik meg, hogy Olaszország felettébb "izgalmasan" nyerik a meccseket. Sajna ehez hozzájön a bunda is. Az a véleményem, hogy megnyerik a VB.-t. Azért mert, ha megnyerik a VB.-t akkor nincs büntetés. ennyi... -
Kanál #12312 igazad van (Y) -
fradista91 #12311 Szintúgy, ha hosszabbításban lőnek egy akció gólt, akkor jólvan megérdemlik a továbbjutást, de így nem. -
#12310 Mi az, hogy : ellenünk?
:FFFFFF
Amúgy szted ez egy szép meccs volt, jó olasz játékkal, igazi látványos támadó focival?
Szánalmas focigyilok volt itt. -
Kanál #12309 az. patkany grosso is meglatta hogy fekszik elotte egy vedo belerug es osszeesik, minden volt csak nem megerdemelt, raadasul grosso kaphatott volna sargat is erte.. aah -
markastor #12308 De közel sem akkorát, mint az ausztrálok ellen. -
#12307 hogy roh@dnä meg Olaszország!!! Én leütöttem volna a bírót -
#12306 Ez szörnyű!
Én az ausztráloknak drukkoltam, de egy végig 0-0-ás meccsen így kiesni...
Ez megöli a focit.
Lett volna hosszabítás és ott estek volna ki... Azt simán elfogadtam volna. -
#12305 úgy látszik mindenki csak fújja a Le az Olaszországgal dumát...(közben ellenünk is hibázott a bíró nem is kicsit....) -
#12304 annyira azért nem mondanám :) -
#12303 ez nem volt tizenegyes. ha megnézted pl Neill lába hozzá sem ért Grosso lábához. Grosso rúgott bele Neil-be és átesett rajta. A bíró szive meg az olaszokon. Materazzi pedig nyújtott lábbal csúszott be ráadásul pároslábbal. szabálykönyv szerint piros. Puszi a bírónak is. -
#12302 ezen a vb-n elég sokszor láttunk már olyat,hogy hozzá sem értek és mégis befújták -
#12301 igyvan de már divat leett olaszokat bundával fikázni ez van -
#12300 Akkor miért is ne fikáznák a bírót? Hiszen szerinted sem ért volna pirosat :) -
#12299 az ausztráloknak meg megadott egy félidőnyi esélyt, hogy 10 ember ellen játszanak és bizonyítsanak. nem tudtak élni vele. ennyit a biró lefizetéséről.
(jah és egyébként nem szeretem az olaszokat) -
fradista91 #12298 Hát ezaz... -
#12297 Nézd má meg h a csoportba 2meccsen is emberelönybe játszottak!Azok a kiállitások sem voltak jogossak! -
#12296 spori visszadta a tizivel azt, amit Mátrix kiállításával elvett tőlünk -
#12295 Azért érdemes elgondolkozni azon, hogy aki nem olasz fan az ezt a meccsett undorítónak tartja.
Sajna ez van. -
#12294 jó a lokod -
Zséé #12293 akadályozta a tovahaladását -
#12292 az igaz...és Shevchenko??? gyönyörűen buktatta magát...és 11es szal sztem eléggé leeht fikázni a bírókat mert nem állnak a helyzet magaslatán elég sokszor...motis annyit bambult a bíró,hogy ... -
#12291 így van -
G_ArchAngel #12290 azért nem járna be a garázsba egy Enzo...:) -
#12289 Szánalmas ez az olasz csapat... -
#12288 Becsokiztam az izgalomtól gyerekek
És most csak remélem hogy nem kezdtek el flémelni hogy így bunda meg úgy bunda...
Az auszik is kaptak előnyt(jogtalan kiállítás) és az olaszok is,csak simán kantelejó egy szar bíró,a legutóbbi el Clasico-t is szarrá fújta,és ott is volt jogtalan kiállítás -
fradista91 #12287 Az amerikaiak ellen sem érdemeltek 1 pontot sem, most meg pláne nem győzelmet... Szánalmas ez az olasz válogatott... Most mindjárt jönnek a "dehát nézd meg mennyire megterhelő volt a szezonuk..." nem érdekes, mások is legalább annyit játszottak. -
#12286 Gattuso mutatja, hogy onnan lejött a bőr
Viduka vígasztalja :D
Hajdúbé egy állat :D:D -
#12284 mert megbotlik az elötte fekvő játékosban?