Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
gondolkozz már, ha 200 pontod van, akkor kb olyan 1200adik vagy... ha most fel is tornáznád magad, nem csak te fogadsz :FF más is ugyanúgy mehet elõre, tuti nem lesz abból egy top 5 de még top 1000 se

jAsOn VoOrHeEs
Én innentõl kezdve minden meccsre 25 pontot rakok, ma a németekre meg az argentínokra voksoltam. Van (volt) 199,05 pontom, ebbõl most lejött 50, így van 149,05 és ha nyerek akkor lesz 211,55. Másképp ha kis tétekkel mennék, akkor valóban nem sok esély lenne a lasztira, (bár most sem sokat látok rá 😄), de legalább megpróbálom, mert más tétje meg nincs 😊 Ha bukok akkor bukok, ennyi. Meg nekem az volt a baj, hogy nem a VB elejétõl tudtam tippelni, mert még csak nemrég kerültem be iwiw-re (htx patay ^^)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fistin
ez csudálatos, most õszintén...

én meg a hollandokra raktam tippmixen, már 5 meccs bejött, még a németeknek, az argentítnoknak, és így a hollandoknak kell nyerniük, aztán 200ból kerestem magamnak 4000 HUFot <#hehe>
de tuti hogy a hollandokon vesztem el 😞((((

igazad van. Most hogy végiggondoltam már én is feltenném rájuk a 25-öt... ehh, majd a döntõn😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

grizzly21
én gondolkozok hogy felrakok 25öt, a cél ugyis az hogy labdát kapjak, most 200 pontom van ugyhogy ha nem kockáztatok, akkor sose leszek top 10. Ha meg elbukom az ugyanaz mintha nem mernék nagy téttel játszani

grizzly21
van rá esély, jo meccs lesz

Nekem meg egy jó estém 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

grizzly21
brazilokat senki nem veri meg! nagyon örülnék egy 100%os VBnek megint😄

fsgh
nah az Endlesen feltettem az összes pontomat (999) arra hogy gyõz Portugália Hollandok ellen😊 ha bejön 3300pontom lesz😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kibeszél itt Angliáról, ott vannak a Portugálok!!!

Ecuador-Ghána döntõ lenne ha nem lennének egy ágon

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

BADE
ha sikerülne megverni a brazilokat,akkor az eddig gyengélkedõ,ötlettelenül játszó angolokat is kivernék(ráadásul akkor már Essien is játszhat)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

azért 2002ben tényleg nagyon durván nyomták a bírók a jjapánokat de fõleg Dél-Koreát.. bár arrafelé asszem ez az általános... úgy tudom a szöuli olimpián is ugyanez ment már 20 évvel ezelõtt is...

Max. elõdöntõs, de az jó lenne 😊

Láttam és ilyen esetekbe kemény szankciót kéne bevezetni. Gondolom nem történt semmi azóta, errõl én nem tehetek.

BADE
szerintem Ghána döntõs lesz,figyeljétek csak meg!😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ja az a 2,4-es szorzó tényleg durva, de legalább sokat fogok nyerni😄D

grizzly21
meg fogják. Döntetlent játszottak Angliával, ami azért messze jobb csapat a fricceknél.
Bár hazai pálya miatt küzdeni fognak nagyon..dehát ez van, remélem azért kiesnek

a svédeket meg miért írja le ennyire mindenki? Jó azért 25pontot nem mertem rájuk tenni és sem, csak egy 10est😄 Jó csapatuk van, az meg nem jelent semmit hogy eddig ne villogtak. A csoportban csak aza cél, hogy továbbjussanak, utána lehet jól játszani. Remélem megverik a németeket

gabber_saviola
hogyan kell továbbmenni egy csoportbol, azt akarod kérdezni? 😄DDDDDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grizzly21
miért, te is bundás bíró vagy? Láttad 4 éve a vb-t?

grizzly21
ez az iwiw nem normális, 1,3mas szorzot ad a német gyõzelemre, és 2,4et kb a svédekre. Egyértelmû, hogy a svédek fognak továbbjutni.

Szerintem ezért is jó a foci, mindig lesz kit szídni, hogy miért kaptunk ki. Én sem vagyok híve a chipek bevezetésének.

be kéne már vezetni ez elektronikát a játékvezetésbe. Ebben a felgyorsult fociban már igen nehéz akár egy les megítélése is. Ha kiszámolnák, hogy hányesetben ítélik meg manapság pontosan a lest, nagyon rossz arány jönne ki. Nem volt eddig egyetlen vb-meccs sem ezen a vb-n, ahol ne lett volna legalább egy olyan kétes les-szituáció, amibõl akár gól is születhetett volna

Én fociztam megyében is és ott egyik alkalommal 12 játszottunk egy félidõt, mert félidõben csere volt és a hülyegyerek elfelejtett lejönni. Senki nem vette észre rajtunk kívül 😄

gabber_saviola
mostmár nem rakom, de az Argentínokra raktam egy 10est

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grizzly21
a tegnapi gólokra kiváncsi vagyok, hol tudnám megnézni õket?

jbal
de hogy?

gabber_saviola
Svédek továbbmentek a csoportjukbol szal az a forma annyira nem szar 😊

ja, volt ilyen is😄

nyugottan megrakhatod:-) énis ezt tettem😊

Jó csak mondjuk a Csikvánd-Mindeszentpuszta helyi rangadón nem akkora gáz még az sem, ha esetleg fennmarad a csávó a pályán... de a Poll meg egy darabig tuti nem vezet komolyabb nemzetközi meccset...

jbal
rakd meg.a Svédek szar formában vannak

Azért talán a Svédeknél jelen pillanatban jobbak, azonban én is azt mondom, hogy bárki bárkit megverhet ebbõl a tizenhatosból. Ezért nem is fogadok 😉

gabber_saviola
nem mertem megrakni a Német gyõzelmet toppmixen, mert valahogy olyan érzésem van, hogy a rendes játékidõben nem nyernek a Németek

Látod akámennyire is rossz nálunk a foci, itt nem fordulnak olyan szörnyû nagy hibák elõ mint pl ott. 😄DDDD

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Igen és még észre se vette volna senki, mert ugye ott az a füles a fején ami sztem pont ilyen esetekre van.

ja errõl halottam😄D vicces lehetett mindenesetre hallani élõben...

Ez azért furcsa, mert én is voltam bíró (megye 2-3 szinten), és egyszer velem is elõfordult, hogy elfelejtettem megadni a pirosat két sárga után, de rámszólt a partjelzõ hogy már van naki kettõ. Ezért szerintem érdekes hogy egy olyan meccsen, ahol van két asszisztens, egy tartalék jv meg fifa-ellenõrzõ bizottság, senkinek nem tûnik fel az ilyen, a megye kettõben meg egy partjelzõ volt és mégis észrevette...

Megtaláltam: "most úgy mutatják mintha még fenn lenne a pályán.."

Mp3 - at PLz 😄DDDDD

Én sem láttam a meccset mert éppen érettségi banketten voltam (jött is aztán a másnap😄), de én úgy tudom hogy megkapta a két sárgát, aztán nem állították ki (elfelejtette hogy kapott már egyet). Aztán a meccs végén eszébe jutott, és adott neki pirosat.

Sajna én sem láttam, Brazil meccset néztem annak is a végérõl lemaradtam 😄

de
Visszáb be is szúrták, hogy minket mondtak
most a legújabb fejlemény, hogy a játékos egészegyszerûen nem hagyta el a pályát
a bíró meg nem vette észre

Lol a tévében akkor is gondolom látni lehetett, hogy 3 x mutatta fel neki vagy kétszer. De megnéztem volna 😊 Gondolom az okos kommentátorok észre se vették a bakit 😊

kidetült, hogy nem biztos, hogy a játékvezetõ hibázott, a papírjain minden rendben volt

(ÁLLÍTÓLAG)

Így-így
Világtörténelmet írt
de máshogy volt az, nem ahogy az újságok írták:-))

Nem láttam 😞(( 😄D

Bizony! 😄DD

Én most olvastam valahol, hogy Graham Pole három sárgát osztott ki az egyik játékosnak mire kiállította, ez igaz? Õ pedig nem egy utolsó játékvezetõ, mindenesetre érdekes.

klikk
hm?
Tötöld a cokkie-kat