Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megáll a meccs 5 percre, amíg innen-onnan visszajátszák? Ez az egy oka van, amiért nem alkalmazzá ezt a dolgot.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és [b[GYÕZike
<#idiota>#idiota>
Töb stadion tetején ott van az óriásakivetítõ?
Miért nem játszák rögtön visza a kérdéses eseteket?
Egyértelmûen lehetne dönteni
erre megfeleõ emberek akár 5mp-n belül is visszatudják vetíteni😮
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a németeknek volt 2 szerencsés helyzete, de egyébként 0 az egész csapat, Ljunberg, Ibrahimovics, és Larson tehetségébõl kijön az egész német válogatott..nem tudom mi van velük, remélem a 2.félidõre összekapják magukat.
Ez a 2 lengyel falábu meg..na mindegy, gondolom nem árulok el nagy titkot hogy mennyire utálom a németeket. remélem a 2.félidõ jobban alakul.
ez a kommentátor meg...
Én megfogadtam, hogy több francia meccset nem nézek meg, de szerintem náluk is elképzelhetõ meccsenkénti formajavulás.
Aki focizik az tudja, hogy Minden meccs új meccs.
Kötelezõen bevezettetném a chip-es labdás és a visszajátszást!!
Felháborító...
Csak az utóbbi 3 meccsen legalább 10 helyzetet fújtak be lesnek ami nem volt az!
Két kedvenc csapatom, a csehek után:-)
Tudjátok ki lesz a szakkomentár a döntõn?😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem nem kellett volna ezért sárgát adni, gyakorlatilag kivégezte ezzel a svédeket. Egy Collina szintû bíró ilyenért nem adott volna sárgát.
de nem tom h még röhög is h pirosat ad sztem tuti csináltak vmit a bíróval :| nekem téynleg kezd gyanús lenni ez az egész bár ne leygen igazam! -.-
(német közben súgta a fülibe: mercikulcs az asztalodon...)
:FFF
Valaki benyomhatná majd GIF-be... 😄