19716
Világbajnok: Olaszország
-
hentesferi #19032 amugy engem is meglepett nekem mindig is kedvenc játékosom volt és ilyet én még nem nagyon áttam tőle -
#19031 ha elárulja Zidane h mitöl lett dühös, tuti neki hiszek -
Zoleeca #19030 Szerintem csak szólt neki az olasz, hogy leállt a szive és segítsen mert itt hal meg a pályán, először Zizu nem hitt neki, de addig addig győzködte hogy rááltt a dologra. Zidane meg újraélesztette. Ezért nem lap járna hanem kisdobos érdemérem -
manettino #19029 jah, hasonlo -
#19028 legjobb:
- Tegnap este az anyáddal háltam..
- Tényleg?
- Istenemre esküszöm...
-
#19027 hát, azért az elég kemény fejes volt. sztem ebbe nem sok színészkedés volt... -
#19026 Szinkron:
Z: Ne fogdoss digó...
M: Ne ugass arab...
Z: Szarráverünk benneteket...
M: Én meg anyádat...
BUMMM -
#19025 ilyen stressz helyzetben mindenki provokálható, adott esetben én még most is rugdosnám a fószert a földön ha le nem fognak, talán ezér tis nem vagyok ott :) -
#19024 én nem láttam még Zidane-tól még csak hasonlót sem. Mindig egy vezetö tipusú, higgadt játékosnak hittem. -
Laceee #19023 azt megnézném ahogy apritják a srácot -
hentesferi #19022 Hát nemtom én már látam érett embereket ennél lightsabb dolog miat is verekedni xD -
#19021 Micsoda?? Rottyra bombázta a pizzást... -
#19020 ÚJ HÍR!!!!
ZIDANE A K1-be igazol!!!! -
Zoleeca #19019 lol -
hentesferi #19018 amugy vki valamit megtud erről a zidanes ügyről dobjon már egy mailt nekem plzzz ^^ -
#19017 hát, járt a szája, de most mond, ha azt mondja: a K. anyád, te frnacia, érdemes ezért nekiesni? Zidane ennyire provokálható? -
#19016 várj inkább ez
-Ne fodossál, ok?
-Azt hittem olyan vagy t is mint az anyud -.-
csaaaattt...
már bocs de legalább iyle nszintű lehetett a beszólás -
#19016 JA ja lehet! -
#19015 na én is:
-Hé te ******************!!
-A jó *******************!!
BAINGGGG -
#19014 sztem is csak letörölni akarta a fejét, mert nagyon izzadt:)) -
hentesferi #19013 lehet mert az olasz mondott vmit zidanenak aztán begyorsitott picit az olasz is ....de Zidane gyorsabb volt xD -
Laceee #19012 szerintem csak a pontosidőt kérdezte -
#19011 Brzília rulez!!!!!!!!!!!!! Azért útáltam meg a boche-kat, mert kiütötték a világ lejobb, legszimpatikusabb gárdáját. Ez nekem most elégtétel, hogy nem lettek bajnokok -
manettino #19010 valamivel durvábbat mondhatott. szerintem nem számitott rá az olasz hogy zidane ilyen jol tud olaszul, és megérti. pedig 5évig volt a juvéban, addig biztos megtanult -
#19009 Dúrva lenne! -
Oszi #19008 Sajnálom hogy vége van a vbnek:((De nem hozta azt a színvonalat amit vártam tőle.Reméljük 2010ben jobb lesz Messivel,Kerlonnal:DD -
hentesferi #19007 most hogy nézem...sztem zidane azért nem fejelt olyan nagyot mint amenyire nagyot a játékos esett :D -
#19006 sztem akkor is dumált neki az olasz amikor elfutott mellette -
manettino #19005 jo lenne egy afrikai csapat. de erre sajna nem sok esély van -
#19004 hihihi, azért a porto-német meccsen Figo is pöccentett egyet a buksijával, pedig ezerszer nyugodtabb gentleman, mint Zidane. -
#19003 na ezt alászinkronizálom:
-Ne fogdossá már jólvan, öcsi?
-Mit pofázol te seggfej?
...
BAMMM -
Zoleeca #19002 Korábabn is volt... -
Gabor_(HSF) #19001 Pontozásra,azért ez egy 10-es sztem -
#19000 Azért nem kell túlozni!!! -
#18999 Uh gyerekek, miert nem lehet minden evben VB? Akkor nem oregednenk ilyen gyorsan. -
#18998 angolok 14 év múlva se :F -
#18997 Megérdemelték a győzelmet az olaszok,amit Zidane csinált,ő is megérdemelte a kiállítást,egy szemét húzás volt! -
hentesferi #18996 ez gyorsan fel ment netre xD -
#18995 Vagy mint a Brazilok ellen...
Mindegy ez lett a vége. 4 év múlva mi lesz?
Brazil VS xxx /argentín vagy valami afrikai csapat, esetleg az angolok tesznek végre csodát?/ :)))
Mi a tippetek? -
#18994 koszi!