19716
Világbajnok: Olaszország
-
#13008 Keveri a ghánai neveket. Hamarosan Kovács Kálmánt szólítja játékra ... -
#13007 Az edző nem bírta elviselni a gaz bírói döntéseket, ezért lemondott. Léderer Ákost látni a pálya szélén. Már feketére festi az arcát, sötét melegítőt húz és elindul a kispad felé ... -
fradista91 #13006 De aztán ki tudja.... -
fradista91 #13005 De most akkor mi történt? Hol lehet a Ghánai kapitány? Szerintem nem mondott le, talán valami egészségügyi problémája lehet... -
#13004 Nem maradtál le sokról
szokásos bírói dolgok:|
-
#13003 dehogyis
-
#13002 msot tudtam bekapcsolódni a meccsbe... eddig milyen? -
#13001 nyugi
-
#13000 szvsz Adriano lesz a gólkirály a vb-n:))) -
#12999 mert te igen :) -
#12998 nem vagyok szemellenzős de amit leírtál annak nagy része hülyeség... akármilyen drukker vagy is a focihoz nem értesz ;) -
#12997 ki mondott le?
a ghánai keptön? -
#12996 Majd meglátjuk,addig még van pár meccs!
Sose lehet tudni,pl. egy brazil kiállitás egy meccsen és pápá!
Bármi lehet még a vb-n! -
#12995 ok vágom... csak remélek... -
fradista91 #12994 Hát mondjuk ez azért szerintem túlzás, hiába rúga el a labdát, mérlegelnie kéne Lubos Michelnek. -
#12993 Te télleg fanatikus vagy...
Én hoiszem, hogy legjobbak a Brazilok, és mondom megint, hogy nekik szurkolok. De ettől függetlenül tárgyilagos tudok maradni, és bizony az első félidő a Ghanaiaké volt nálam!
-
fradista91 #12992 Heh, ahhoz még a Braziloknak, Németeknek, Portugáloknak is lesz 1-2 szavuk :P -
#12991 pedig van mitől
-
fradista91 #12990 Már tudom: nincs más... -
fradista91 #12989 Mindkét csatornán adni fogják a negyeddöntőket élőben. Sok értelme van. Kinek nincs RTL Klubja? Minek akkor még a Sportklubbon is azt nyomatni. -
#12988 Dehogy félek!ilyen Brazil játéktól???
Ne viccelj!
-
#12987 aztán remélem döntőben Argentina - Spanyolország... -
#12986 igazad legyen
-
#12985 Pont ez volt a fejemben!!
Ghana-Olasz meccs kellett volna.... -
#12984 Hát, én is spanyol drukker lettem, mióta a csehek otthon vannak:| De olaszország nagyon könnyen döntőbe mehet, ahogy már azt mondtam, nagyon nagy csoda kellene
De ők lesznek a Harmadikok:(
-
#12983 reménykedem benne, hogy a ghánaiak megfordítják ezt a mérkőzést. ha meg nem, akkor a spanyolok (sztem) ellen fel kell kötniük az alsónacit szvsz... -
#12982 malti félsz? angoloknak viszlát :D :D
más:
Argentínok ellen valoszínűleg nem így állnának ki -
#12981 Ez már tényleg nem lehet igaz,minden egyes bírói tévedést egyből lebundáztok?!
Ott tartunk hogy nem egy-egy csapat fikázása lett a divat hanem azé amelyik éppen vezet/megnyerte a meccset/jobb.
A lesnél pl:volt kb 3 játékos adriano és a partjelző között,csodálkoztok hogy azt sem tudta hogy hol van a játékos+a labda -
#12980 pls a spembe, ott gyűjtjük az aranyköpéseket, egy helyen legyenek már:-)
-
#12979 Nah ez az igazi hozzáállás! -
#12978 nekem mind1 milyen csak spanyol győzelem legyen -
#12977 az biztos,de csak a fele érdemelt sárgát -
#12976 te is az vagy.
csak az eredmény igazol itt bárkit is, márpedig az a brazilokat 4 éve is, a konföderácios kupán is igazolta. Majd meglátjuk most kit igazol, kár vitatkozni erről -
#12975 Így van
Az olaszoknak nagy mákjuk van, simán elmehetnek a döntőbe, és így nem lesz spanyol győzelem, azt be kell vallani, hogy a Brazilok jók:|
-
Grenzjager #12974 "Hát nem úgy nézki...hát úgy néz ki, hogy"
(nagytudású Bocskai Birtalan) -
#12973 durván is játszanak szvsz:-) -
fradista91 #12972 Szerintem ha olaszokkal összekerültek volna, sima Ghána továbbjutás. -
#12971 Hát brátom, most bizonyítsz télleg.
Én Brazil drukker vagyok, de az első félidőben nyújtottak alapján egy Mexikó vagy egy Argentína szanaszét szedné őket.
Nem szeretem ha valaki szemellemzős fanatikus... -
#12970 úgy nem lehet játszani,hogy minden szabálytalanság után sárgát kapnak a ghánaiak -
#12969 Így van:-)