19716
Világbajnok: Olaszország
-
#12968 Így van, d elátom angol drukker vagy szvsz:-) Majd meglátjuk a következő meccsen hogy muzsikál az angol gépezet:DD -
Kabala #12967
Nostradamus megjósolta : Spanyolország nyeri a VB-t!!
A jóslatot egy spanyol újságíró ásta elő Nostradamus lassan már kimeríthetetlennek tűnő életművéből. A hagyományosan négysoros látomást ő maga próbálta értelmezni. Nostradamus 1555-ben úgy vélte, a hatodik év hatodik hónapjában (igaz, a vb a hetedik hónap, vagyis július első napjaiban ér véget) a spanyol király és csapata átkel a Pireneusokon. A király megvív Belzebúbbal Európa közepén, és csapatai elhozzák a Szent Grált Spanyolországba. Az újságíró szerint a spanyol király nem más, mint a válogatott edzője, Luis Aragones, csapata persze maga a nemzeti válogatott, az Európa közepén terpeszkedő csataterek Németország stadionjai, a Szent Grál pedig maga a világbajnoki kupa, amit a 2006-os vébén Spanyolország nyer el. -
fradista91 #12966 Elhiszem, én csak bicikliztem egy 10-15 percet (boltba mentem) és már kezdtem izzadni... Nagyon meleg van öreg :D Ide csak az jó ha iszunk mint a ló :DDDDD -
#12965 ok nekem mindegy, lényeg hogy nagyon szép támadás végén gól született ;) -
#12964 hasonlóképpen
-
homeless #12963 Annyira feltűnően nem fújnak a braziloknak. Ha nekik fújnának, akkor megadták volna a 11-est, nem pedig sárga lett volna. Jogos volt a sárga, de akár 11-es is lehetett volna és senki nem lett volna annyira felháborodva, mint most a lesnél. Meg ha megnézitek akkor a braziloknak sokkal több kis szabálytalanságot fújnak be, mint a ghánaiaknak. Ghána amúgy nagyon szimpatikusan játszik és sajnálom is őket, hogy a brazilokkal kerűltek össze. Sokkal jobban megérdemelnék, hogy tovább jussanak, mint mondjuk az olaszok. -
#12962 Esti emccs is nagyon jólesz szvsz -
#12961 Már töröltem, de igazad van
-
#12960 na húzzanak el innen a divat brazilia fikázók, ha itt valamelyik csapattal Vb-t akarnak nyeretni az olaszország!!! szóval csitt!! -
#12959 igy van -
#12958 Ma Pesten voltam, szétforrtam a klíma nélküli koc siban, persze annyi eszem volt, hogy az ablakot letekerem:DD -
fradista91 #12957 Szerintem nem kell minden esetnél elmondani, töröld a hozzászólást ha nem hagyja abba, vagy szólj egy moderátornak. -
#12956 Puhl Sándor mondta, ha jól emlékszem: A támadó foci támogatásának szellemében, hogyha érintkezik a testük oldalról nézve, akkor nem les. TEhát nem les. -
#12955 Brazilok a legjobbak, ennyi... -
#12954 Nah azért abba még beleszol 2-3 ország -
fradista91 #12953 Hát igen jó lenne, de ezek a bírók a VB szégyenei... Bennük lehet a legnagyobbat csalódni. -
#12952 1. ez nem igaz, bár jól játszanak
2. a bíró téves erre is arra is nem fúj a brazilok javára
3. te melyik meccset nézed? A barzilok ötlettelenül játszanak? nevetséges vagy, nagyon is szépen játszanak...
4. les volt.. de ennek ellenére jogos gól az elöző tévedés miatt ;) -
#12951 mert mit tippeltél?:P:) -
#12950 A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLŐZD a topikban! -
#12949 mekkora primitiv vagy!
A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLŐZD a topikban!
Nagy piros keretben van, nem látod?
Mellesleg ebben semmi mák nincs. -
#12948 ennyi idősen már sok cifrát tud ám az ember... -
#12947 most se jön be a tippem:-)
-
#12946 most se jön be a tippem:-)
-
G_ArchAngel #12945 ez az, egyértelmű, hogy nyernek a dél-amerikaiak, nem tudom miért kell a bírói tévedésekkel nehezíteni az esélytelenebb afrikaiak dolgát...
nyerjenek a brazílok egy élvezetes meccsen 5-3-ra és kész... -
#12944 beakadt a lába ha megnézed az 9ismétlést -
#12943 30-35??
nemhinném..
:DDDDDDDD -
#12942 A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLŐZD a topikban!
Még ha igazad is van:P
-
fradista91 #12941 Most nem értem miért jöttök a "kinek kell a meccset/vbt nyerni szöveggel", mert jó van amikor a Ghánaiak kárára tévednek de van a mikor a Brazilokéra, amúgy nálam a bírófavorit csapat az Olasz... De erről ne vitázzunk. -
#12940 -
#12939 Ígyvan! -
#12938 ok:-) Részemről ejtve a téma:-))
-
#12937 Faszt kell egy Brazília-Ghána meccsen a braziloknak fújni. Úgy is megverik őket, ezzel csak azt érik el, hogy végig fütyülik majd Brazíliát ... -
#12936 Hehe, én Brazil drukker vagyok, de egy nagy lófaszt járt ott 11-es. Jó döntés volt a lap, faszt fetreng egy Brazil csatár. Támadjon, ne színészkedjen! -
#12935 sry még asszem FINOM voltam... -
G_ArchAngel #12934 hát igen, a játékvezetői hármas inkább ne utazzon nyaralni Ghánába - könnyű ott eltűnni:))) -
fradista91 #12933 Nem játszanak olyan jól a Brazilok, de viszont sokkal nagyobb százalékban használják ki a helyzeteiket, és most nekik ez is elég... -
#12932 nyilvánvaló hogy kinek kell nyernie a vb-t :] -
#12931 1. Ghana sokkal jobb, sokkal tüzesebb!
2. A bíró a Braziloknak fúj! (világbajnok védelme?)
3. A Brazilok lélektelenül, ötlettelenül játszanak.
3. Ez pedig szerintem nem volt les, mert a testük egyvonalban volt, eddig mindig azért voltam mérges, mert az ilyet állandóan befújták lesnek... -
Gabe18 #12930 Ugye nyilvánvaló kinek kell továbbjutni... -
fradista91 #12929 "A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLŐZD a topikban!" Plz.