19716
Világbajnok: Olaszország
-
#14140 reklám (=ban)
-
fradista91 #14139 Mit csinált? :D
Trágár beszéd/válogatott szídás? -
#14138 Deutschland, Deutschland über alles!!! -
#14137 köszike:-)
-
#14136 Na, lefogyasztottam innen a srácot egy időre :) -
#14135 lol :D -
#14134 Besz@rás... :D
Olyan banánt fog ez kapni... :P -
#14133 -
#14131 http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/bsp/hi/football/in_vision/html/in_vision1.stm?refresh=
vmi ilyesmi kéne:) csak magyarba -
#14130 hopsz, magyar oldal! -
#14129 nso.hu online közvetítés
livescore.com -
#14128 nem tudtok eg yolyan oldalt, ahol folyamatosan, szinte percenként frissítrve kiírják az eredményeket?:) h pl némnetország argentina: 2:1
aztán modnjuk ha golt rugnak, frissülne..lehetőleg szövegesen.
-
#14127 ezt nem értem.ha szerinted az Argentinok a rendes játékidőben nyerenek akkor mért hosszabbítást tettél meg?:D -
#14126 Én is Argentínának drukkolok, remélem lenyomják a németeket...
A lényeg az, hogy az utolsó utáni percig sem lehet(ne) beállniuk bekkelni, mert ugye a németek hajtanak az utolsó leheletükig... mondjuk az hogy Cambiasso helyett Lucsó kezd, talán jelent valamit...
-
Csesza #14125 én jobban szeretném ha már a rendes játékidőben megraknánk a németeket, de mivel arra fogadtam hogy 11esekkel nyerünk... akkor nem is tudom mi lenne a jobb... :P
egy a lényeg ÁNIMO ARGENTÍNA :) -
React #14124 Húúúúúúú én már tűkön ülök, úgy várom az öt órás meccset... és baromira örülök, hogy 5kor játszák nem 9kor, mer sajna nekem a baártnőim, de még a baráti köröm se vmi foci fan, ígyis 1-1 meccsnél úgy kell beráncigálnom őket 1 kocsmába, hogy nézzék velem :))) De viszont az olasz-ukrán annyira nem hoz lázba, főleg, hogy az olaszoknak eddig nem ment vmi fényesen ... :/
Az argentínoknak szurkolok, rájuk is fogadtam, de a németekkel sincs semmi gondom, ha ők nyernek se fogok megszakadni, lényeg, hogy lássak 1 baromi jó meccset :))
Figyelőneten úgy láttam ,hogy Crespo-Messi kezd csatárban? Mer annak nagyon tudnék örülni, ha így is lenne :) -
#14123 Én bízom az argentín sikerben :)
De annak jobban örülnék, ha a braziloktól kapnának ki a németek, az mindig elégedettséggel tölt el :P -
#14122 Németország 2-1 Argentína (sztem a félórás hosszabításban rúgnak a németek egyet)
Olaszország 3-1 Ukrajna (egyértelmű olasz győzelem, bár az ukránokat nem becsülöm le anynira, okozhatnak meglepetést) -
#14121 jaja, Sheva vág 3at, és ott az óriási szenzáció! :))) -
#14120 Az Argentín-Németről beszélek -
#14119 Ez a meccs kicsit nekem mindegy alapon van. Az igazi köröm lerágó-aprító BRA-FRA lesz. Bár érdekesnek tartom a mai Ukrán-Olaszt is,.... az Ukránoknak szurkolok -
#14118 tudom, csak példaként hoztam fel:-)
-
#14117 flesbekk a privát üzeneteid rám nem tartoznak, mert privát
-
#14116 Igen Szabolcs szerintem nyernek az Argentinok a rendes játékidőben, de a tippmix szelvényemnek jó lenne, ha csak a hosszabításban nyernének :) -
#14115 jönnek a privik, amikbe kritizálják a törlésemet, ezzel a témával kapcsolatban. Mert szeritük is "...szaros feka" mondjuk Henry.
-
#14114 nézd meg, hogy a #14096-os kommentemmel mire válaszoltam
"Csak jönnek itt a privij, hogy így meg úgy." <--- ezt meg nem igazán tudom értelmezni
-
#14113 HÁt ez szerintem sem poénos inkább szégyen ahogy azt már kifejtettem ezek előtt!
ZIzu -
#14112 remélem nyernek a gauchók 2-vel...
Hajrá Argentína!!!! -
Csesza #14111 szted? ARGENTÍNA -
#14110 Én nem mondtam, hogy te poénról beszéltél. Csak jönnek itt a privij, hogy így meg úgy.
Szeirntem ez a Spanyol szövetségi kapitánytól se volt szép, sőt, ez már egyáltalán nem a fociról szól, hanem az elvakultságról.
Ezt nem kellene hagyni a fociban, sőt, a szövetségi kapitányt is kirúgnám. Nade ez már nem az én problémám.
Cska nemértem, hogy egyesek ezen mér nevetnek, mert ez egy mélyságesen lesújtó dolog nálam, nem harag vagy ilyesmi, értesz?
-
#14109 ki beszélt itt pojénról flesbekk, mert én nem az tuti
-
#14108 Zidane játszik... -
#14107 Egyértelműen Németország
[apro]
vagy Argentína
-
#14106 szerinted poén volt?
Meg egyébként ez már nem a fociról szól
-
#14105 DEutsch 3:1 Argent
;) És ez igy tetszik is! -
#14104 Németország -
#14103 sztem az argentínok nyernek... -
#14102 argentína meg 3at Kahnnak.
Ugye Leehmant a 10. percben fejberúgja Tevez és neki szevasz :P (csak ezért lesz kezdő :P)
(bárcsak igy lenne:DDD) :P -
#14101 A Németek nyernek 2:1-re!!! -
#14100 De szerintem egyet kapnak is :)