Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ma milyen meccs lesz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem én mondtam...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

9csöves9
érdekes,nálam nem tény dehát én csak egy elvakultolaszfocibuzi vagyok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nem meggyõzni akarlak. Egyszerûen kamu volt a 11es. Ez tény és nem kell meggyõzni róla még a legelvakultabb szurkolókat sem.
Az, hogy fölényben játszottak és több helyzetük volt. Hát gratulálok egy világverõ Ausztrál válogatottnak nem tudtak szabályos gólt lõni.

<#eljen>
Ezt a bírót és a többi szerenmcsétlent is elküldeném valami gyémántbányába dolgozni.
Persze tévedni lehet, de ekkorát és sorsdöntõt...

Nagyon kéne már a videó visszajátszási lehetõség. És az ilyen látványos kamuzókat eltiltani jópár mérkõzéssre. (tudom ez ma már hozzátartozik a játékhoz) de nem ezért szeretjük ezt a játékot szóval lehetne csökkenteni az ilyen esetek számát rendesen.

9csöves9
akár tetszik akár nem,a kiállításig ötletes jó támadásokat vezettek az olaszok és több gól is benne volt a csapatban.egy félidõt végigjátszani egy teljesen jogtalan kiállítással nagyon nehéz.ettõl függetlenül az ausztrálok így sem tudtak komoly helyzetet kialakítani.a 11-es meg,valaki megad ilyet valaki nem,Grossot akadályozták a továbbmenetelben,ettõl függetlenül rájátszott ahogy kell. de inkább hagyjuk a témát úgysem lehet senkit sem meggyõzni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nem arról van szó, hogy a piros jogos voilt e. Nem láttam sajnos. Elhiszem, hogy nem volt jogos, de azért az utolsó másodpercekben befújt kamu 11es az röhej.
Egyszerûen ez az Olasz csapat nem érdemelte meg a továbbjutást. És nem az mondatja velem, hogy utálom õket. A Németeket is utálom,de õk legalább azért menetelnek mert jól nyomják.

Shaman
hát én a helyükben jópár Ghánai kannibált küldenék Brazíliába,hogy a focistákat sakkban tartsák azzal,hogy megfenyegetik õket,hogy kikapnak,vagy megeszik a családot :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Matthew Prosac
Új nap, tiszta vizet a pohárba,
Vajon meglepi-e Szambaországot a szimpatikus Gána?
ez itt a kérdés uraim!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shaman
nem kéne elkezdeni újr a tegnapi olasz flémet...C

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Matthew Prosac
amúgy pazar színészi alakítás, ahogy most megnéztem párszor egyre viccesebb ahogy egyszercsak felkapja a jobblábát és elvágódik.. 5 éve focizom igazoltan, ilyen esés nincs, csak ha valaki nagyon el akar esni <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kit--Kat
Ez csak a bírókat minõsíti, ezen a VB-n is már soka az oalszokat negatívan érintõ bírói ítélet volt, csak ezekt elfelejtik az emberek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a vicces csak az, hogy ennél sokkal egyértelmûbb 11eseket nem adtak meg a vb-n...

Matthew Prosac
a vitát lezártuk, jogi útra azért ne tereld a dolgot <#szomoru1>

Kit--Kat
És láttad a Materazzi piroslapjá?! Gondolom az nálad jogos...

Amúgy lehet kukacoskodni, de azt is fel lehet hozni, hogy pl. felemeli a kezét amiben megakadhatott, ill. joga volt megakadnia a cipõjének, szóval megadható!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rommá aláz ????

majd megint a 94. percben egy ajándék tizivel...

Kandurex
Hülye poén, de ezek az Ukrán nevek 😄

Vastyúk, Hímestyúk 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na most láttam az Olasz 11 est...hát. NC

Vagyishát ma 😊 Majd felveszlek, és akit érdekel az privát!
A topik újra szóljon a VBrõl, ne a Retekklubról ;-)
Na jóéjt mindenkinek!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

buldozer99
vagyis nem holnap hanem ma!!<#buck>

Forca Barca

buldozer99
Akkor majd holnap!!
Itt az msn-em
[email protected]

Forca Barca

buldozer99
Nem lenne jóóóóóóóóóóóóóóó

Forca Barca

Okés. Bocsánat mindenkitõl 😊

Na megyek aludni 😄 Mindenkinek jó pihenést, jó éjszakát 😄
Szervusztok. <#integet2>

buldozer99
Én benne vagyok de akkor valahol mindig dumálni kéne nem a topikot szétkurni ezzel!!
Sztem msn-en vagy skypon!!
Mert ahogy látom nem mindenkinek van kedve ezeket olvasgatni!!

Forca Barca

Tekkk 😄D Jóreggelt mindenkinek 😄

Nem vagyok naív, de itt nem biztos hogy csak 10-20 emberrõl van szó, hanem több fórumról... Egy próbát megérne de mondtam ez csak egy feltételezés volt, hátha valamit elérnénk vele, nem sok mindent de legalább mégjobban észrevennék: nem tetszik a népnek a közvetítésük. ;-)

Christiansen
hát legalább egy sztárt hidegre tesznek szerintem is..

amúgy rájöttem hogy Emerson a brazilok Pisont Istije<#hehe>

tigeroo
biztos sok (stopli)benyomást fognak okozni a braziloknak
fernando torres
hát jó lenne.

Most nem azért de gondolod hogy egy 10-20 ember által "aláirt" vagy elküldött levél miatt itt bármilyen változás is lesz?Azért ennyire ne legyünk már naivak.
A magyar internetes sport oldalak,fórumok,a VB kezdete óta forrnak a közvetitést szidalmazó véleményektõl.Gondolod erröl az RTL nem tud?Dehogynem.Annyi eredmény lett hogy hogy a himnuszokat mutatják,a többi egy percig nem érdekli õket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Christiansen
Te nézted a meccseket egyáltalán?
Sorra dolgozták ki a helyzeteket az olaszok, egészen a kiállításokig.
Szerintem lesz ebbõl még meglepi, ami eddig nem jött össze...pl. Toni!

De ennyi erõvel nézd meg az angolokat...
vagy a franciák! Szégyen amit az a csapat mûvel!

grizzly21
én nem tudom, az rtl egy szemét banda, nem fogják ugyse lecserélni. A faragot se voltak hajlandoak megvenni, de talán van értelme, a vb elején nem nyomatták a himnuszokat, lehet hogy rájuk szoltak..

BADE
szerintem holnap a ghánaiak meglepetést fognak okozni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

OK, de bátraké a szerencse 😄 Amúgy ha nincs kedvetek nem muszály írni csak egy felvetés volt, hogyan tudnánk noszogatni õket.

tigeroo
holland? a viking barbárok? anglia? ecuadort 1 góllal verték meg, grat..a nagy vb esélyesek . Esetleg Ghána? akik taszítják a sárgalapokat??
I.C.ram
Ahogy azt tették az amcsikkal, ausztrálokkal is? 😄 Max 1:0 lesz az is 😛
grizzly21
marad az amugy is

tigeroo
jóleszaz...fél ACMilan Seva ellen <#nyes>
Aki vállakozik #12550re az írjon privátot nekem, de mondom csak akkor fog menni ha segítetek. Ha nem akkor marad a Léderer 😄DDD

Christiansen
Egy ilyen impotens ukrán csapatot a rossz formában levõ olasz csapat rommá fog alázni<#hawaii>
Olaszo. miért kamugép? Te is túl sok internetes beszámolót olvastál.

I.C.ram
Hát ebben az esetben legalább a két jobban játszó csapat játszana, nem pedig a két kamugép 😊
BADE
az alig használt ukrán nõket ne felejtsd😊

jbal
Ukránok max arra jók h hamis cuccot lehessen behozni.de Vb-n negyeddöntõ áááá

I.C.ram
Hát ne haragudj, de ennyire nem izgat a dolog. 😊
Bandew
Óóóó az lett volna a mindenem! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Christiansen
nem értelek titeket, svájc-ausztrália jobb lett volna?!<#falbav>

Hát figyu, valakinek lépnie kell, de segítségre lesz szükség az biztos 😄 Nem tudom pl. Grenzjager, gabber_saviola, jbal, I.C.ram... lenne kedvetek vállalkozni ilyenre? Plz segítsetek.

BADE
majd rádcáfolnak😊

jbal
banplz