Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, most látom, hogy ez a chipes megoldás már itt is felmerült.
Ez ugyanúgy megölné a játékot, mint az az ötlet, hogy a labdába chipet építsenek, a kapuba meg érzékelõt, ami jelezne gól esetén.
Ettõl szép a "foci", hogy lehet a bírót anyázni. 😊
A lesre az lenne a jó megoldás ha nem ember nézné. És csak akkor lenne vitatott eset amit vissza kell nézni ha felmerûlne az, hogy meghibásodott a rendszer.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Shaman
najó,de most képzeljünk el egy éles szituációt.
Mondjuk a partjelzõ befújja a lest,de a bíró nem biztos benne,akkor várjon addig míg a 4. játékvezetõ eldönti les volt-e? és ha azalatt gólt rúgnak megadja? illetve ha lefújja,s mégse volt les,akkor mi lesz? szabadrúgással jönnne a támadók,vagy mi a szösz?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

<#eljen>

ez az amit én se értek... mert amit te vagy én vennék a boltban abba minek chip ???

de ez Léd-RR egy hülye

Shaman
ez az 5 millió labda sztem elég nagy marhaság..... minek egy VB-re annyi?
van összesen 64 meccs,mégha meccsenként 100-at el is használnak,az akkor is csak 6400...
Minden meccsre 78125 labda jut? :-p

vagy ezeket eladják,vagy minek ennyi?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Pl. Az edzõknek lehetõséget adni, hogy egy meccsen 3-3 alkalommal kérhetik,hogy a vitatott eseteket visszanézze a bíró videón is és esetleg megváltoztassa a döntését ha egyértelmûen látszik rajta. Vagy a 4. játékvezetõ nézhetné vissza folyamatosan a dolgokat és egyértelmûen hibás döntés esetén visszavonni az esetleges rossz ítéleteket. Persze állna a játék kicsit többet,de kevesebb is lenne a gusztustalan szabálytalanság és az elfújt meccs. Mert ugye azt nehezen beszélné ki a 4. jetékvezetõ, hogy elnézetem bár visszajátszottam háromszor is, de nem tünt fel csak most meccs után bocsi 😊
Ja, hogy ezzel a módszerrel nem lehetne a bírókat megvenni? bocsi 😊)
A kapusok még nyúlhatnak mellé szándékosan.

max a buzi focistáknál....

horpeti
a színészet is része a játéknak 😄 Akkor a sok tehetség mind elveszne... 😛

de az csak tiz mádodperc

BADE
10 másodperc alatt visszajátszák

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

iko
"Streller A világ alkalmatlanja, aki ráadásként a tizenegyeseknél, mintha hüvelyt nyalna, úgy futott neki. Kis is hagyta. Hiába, nem szabad az élvezeteket halmozni. Az Index osztályzata: 2"

😄DD

spam. sry

<#vigyor4>

horpeti
ráadásul állna a játék percekig, amíg visszanézi 😊)))))

Idõhúzás rulZ

de ott a partjelzõ, ha bénázik le kell vágni az egyik kezét....

nem lesz több kamu les.... 😊

szanics
szvsz max. csak gólok, a kiállítást ítélje meg a bíró, sok esetben a képeken nem látható rendesen, miért állít ki a bíró

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

másik, chip a labdába és megvan, hogy átment a gólvonalon vagy nem... és nekem a köcsögnyálasretkesredvesléderer ne mondja hogy ez azért nincs mert 5 millió labdába betenni ezt a chippet sok píínzbe van.....

jbal
ott az 5.bíró.annak lenne monitora és ha a partjelzõ olyan gyorsan tud inteni az is tud a fülesen annyit szólni h no offside vagy offside

9csöves9
hát pedig a les szitukon is múlt már rengeteg gól,gyõzelem,továbbjutás stb

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
szvsz kivitelezhetetlen
amerikai fociban elvész az egyik idõkérésed, ha olyan esetet nézetsz vissza, amelynél nincs igazad
itt viszont nincs mivel szankcionálni, úgyhogy mindenki ugatna minden helyzetnél

tigeroo
francba, már értem, szal egy ausztrál játékost kelett volna kiállítania Materazzi helyet...
a barom bíró meg pont fordítva csinálta, elõnyt adva ezzel azoknak, akiket bundával meg akartunk verni.. mindegy, legközelebb több pénzért lehet megjavul a hallása is...:l
A játékvezetõ a videóbíró felett állna, és ha nem tudja hogy mi történt mert éppen a szempilláját pödörgette, akkor kiszól az 5. vagy 6. hülyének és megkérdezi.
Les szituk smafuk....

kiállítás, gólok akkor úgy is áll a játék. ..

BADE
ennek a sok bírói tévedésnek a következménye a videóbíró bevezetése lesz,legalábbis remélem
Csak a kétes szituációkat kellene visszanézni,nem minden szabálytalanságot

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szanics
Oké, de mi lenne az ítélet?
Egy példa: Totti indít, Inzaghi egyedül megy a kapura, befújják a lest. Megnézed, nem volt les. Mit ítélsz?

Csak a Fifának nem érdeke egy videóbíró, ezt megmondták többször....

nyilván azért mert így nehezebb lenne bizonyos csapatokat berugdosni az elõdöntõbe

horpeti
lol 😄D

a meccs után 2-3 óráûval semmit, de a meccs alatt mûkõdhetne a videóbíró.-..

szanics
Mit csinálnál, ha a videobíró alapján kiderülne, hogy az egyik befújt les kamu volt?

Köcsög a Fifa és az UEfa, is meg a szinte az összes szövetség a kezükben van. Az milyen volt már, hogy egy Bundesliga meccsen a gól követõen a bíró kivárt és a hatalmas kivetitõn megnézte az ismétlést - 10 másodperc, majd jól ítélt és nem adta meg a gólt, a német szövetség meg megbüntette, amiért külsõ segítséget használt....

nem lesz itt rend soha...

szanics
Csigalom, nyugavér, béke, szeretet.

szanics
Az ausztrál-svájci vagy a horvát-svájci biztos jobb lett volna.
Errõl amúgy a franciák tehetnek. Ugye ezen az ágon õk lennének, ha képesek lettek volna megnyerni a csoportjukat.

horpeti
jah, azt hittem, hogy ugyanaz van ott, mint a TVnézõknek.

Azért volt pár visszajátszás, amin felhördült a közönség, szóval valamit azért mutatnak...

jbal
ezaz.ilyenkor oda kéne menni és megnézni.de nem inkább fújkálják be a kamu tiziket(nem az olaszokról beszélek hanem általánosan)meg a kamu leseket.

WOW
UGY látom még mindíg erõs az Olasz gazdaság.Van elég Euró a bírok lefizetésére.UNDORÍTÓ!!!

horpeti
mindegy, ez az olasz csapat úgyse fog tovább jutni. 😄

Ha csak össze nem kapják magukat rendesen!

szanics
A lassítások közül csak 1-2-õt mutatnak meg, a vitatott helyzeteket viszont soha.

csak az a baj hogy így egy haláluncsi, tré olasz-ukrán lesz...

horpeti
vannak kivetítõk, ahol rögtön látják a nézõk is.. Persze a bíró nem néz oda fel. 😄D

szanics
Nem mi tehetünk róla, hogy az ausztrálok jutottak tovább a horvátok helyett, ellenük biztos nagy szám lett volna.
De most az ausztrálokat kellett megverni, sikerült.
Még egyszer mondom, a tizenegyes 50%-os volt. Nagy kamu, de a szabályok szerint megadható. Le kéne már szállni errõl a témáról, és elfogadni, hogy Olaszország - eddigi teljesítménye alapján megérdemelten - a legjobb 8 között van.
Ne felejtsük el, hogy a második legerõsebb csoportot nyertük meg. Azt vajon megérdemeltük? ^^

Na ez az egyetlen érv amit elfogadok. Valóban az a csapat se érdemelte meg, de azt sem, hogy így keljen kiesniük.

"De az a csapat, amelyik fél órán át emberhátrányban játszva egyetlen helyzetig engedi az ellenfelét, az megérdemli a továbbjutást."

Egy Világverõ Ausztrália ellen. Már bocsi, de ez nem nagy szám. Még akkor sem, ha a kenguruk most éppen a jobbik formájukat muatatták a VB-n

én nem is néztem, inkább a 12 majmot, aztán átkapcsolgattam és a tiziket megnéztem a végén

9csöves9
én szépen bealudtam rajta,aztán pont a Kokó által felkonferált összefoglalóra riadtam fel

9csöves9
egyébként ezt a nem érdemeltek továbbjutás dologt nem igazán értem

mindkettõ csapatnak ki kellett volna esni?mert az ausztrálok semmit nem csináltak a gyõzelemért még emberelõnyben sem

szanics
Ez a Svájc-Ukrajna meccs komolyan próbára tette az alvókámat.
Végigszenvedtem, nagyon durva volt. Sajnáltam a svájciakat, már Zuberbühlert nagyon nem szeretem, úgyhogy végül mégis örülök, hogy Sheváék mentek tovább.

szanics
"És ha kell elismerem, hogy igzaságtalanúl mentek tovább."

Ha kell, akkor mi is elismerjük.
De az a csapat, amelyik fél órán át emberhátrányban játszva egyetlen helyzetig engedi az ellenfelét, az megérdemli a továbbjutást.

Nem. Pancser bíró. És az olaszok azt csinálták amiért pont nem szeretem a focujukat ami nem is foci. Hanem még egy brazil szappanoperába se jó színészkedés.
Hidd el ha az én egyik kedvenc csapatom jut így tovább akkor is ellenzem, És talán nem kezdem el szidni õket hanem csendben meghúzom magam. És ha kell elismerem, hogy igzaságtalanúl mentek tovább.

Snecie Smicie
Brazil-Ghána ;; Spanyol-Francia.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

tigeroo
az olaszok kaptak egy túlzott piroslapot, az ausztrálok megkapták az esélyt hogy az 51. perctõl (vagy nemtom honnan, szal akörül mind1) létszámfölényben támadjanak...nem sikerült bevenni buffon kapuját. az olasz eltanyált, megkapta a 11-est , totti be is lõtte.
fúúú, gonosz digók, ugye?