Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Origon megtalálod 😊
Góllövõlista

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

fsgh
valaki le tudja írni vagy linkelni a gólövõlista állását?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Pekerman tényleg egy f@sz, inkább Scalont játszatja Javier Zanetti helyet.. Meg van egy-két qrva idegesítõ húzása... :c

tigeroo
az..
ha jó meccs lesz akkor nekem mindegy, én az olaszoknak szurkolok (és kicsit megkedveltem a franciákat is a tegnapi munkájuk után<#smile>)
De ezekután már csak ennél jobb csapatokkal kell majd játszania Argentínának 😊
Tehát Németország elég nehéz falat lesz 😊

tigeroo
mexicó azé elég jól játszott szal..😊
Van benne valami, Mexikó ellen is küzködtek 😊

jbal
lehet h az Argentinom csak azért voltak olyan jók mert gyenge csapatok ellen játszottak

GTheo
De Pekerman hüe és crespo-savigól kettõs kezd :S:S:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Tevez&Messi nagyon ütõsek 😊 Gondot okoznának a németeknek 😄

jbal
jó akinek van

fsgh
Most megy a sport klubbon az eddigiekrõl az összefoglaló😊))))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
Ezért sztárok, egy meccsre úgy összetudják szedni magukat, vmiért aztérzem h Ronaldinho msot fog belelendülni 😄
Nemértem miért nem a Tevez&Messi csatárkettõs kezd, Saviolanál és Cresponál gyorsabbak,jobban cseleznek, mindenbe jobbak, na jó Crespo nagy lesipuskás...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ProGabe
<#nyes>

És én még nem írtam a tegnap esti meccsrõl,röviden ez a véleményem:<#gun><#boxer><#boxer><#duma><#duma><#confused>

és persze:<#rinya><#rinya><#rinya>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Még nem is lõt gólt a VB-n!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
inkább ronaldo mesterhármas😄<#nyes><#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

GTheo
Argentín-Brazília döntõ lex remééélem és ien lex a forgatókönyve: Messi2,Tevez 1gól Ronaldinho mesterhármas és a hosszabbításban fog eldõlni a meccs, vagy büntetõk (H)
Tessék 😄DDD

The FlashBack
de van aki nem:-))
Meg énis kopíztam, meg gondolom az illetõ is:-))

ezt már olvastam 2-3 napja 😄

The FlashBack
A vasárnapi esti Portugália-Hollandia nyolcaddöntõ csontzenéjének egyetlen komolyabb sérültje volt: Cristiano Ronaldo. A közönségkedvenc szélsõt Kaled Boulahrouz talpalta combon rettentõen kegyetlenül - a Manchester United ásza hosszas ápolás után még visszatért a pályára, sõt, a portugálok góljában fontos szerepet vállalt, ám a 34. percben le kellett õt cserélnie Felipe Scolarinak.
A tegnap esti Portugália-Hollandia nyolcaddöntõ csontzenéjének legnagyobb áldozata a Manchester United közönségkedvenc szélsõje, Cristiano Ronaldo volt, akit a hollandok „Kannibálja”, Kaled Boulahrouz talpalt le a hetedik percben.

A portugál szélsõ combsérülése olyan súlyosnak bizonyult – bár hosszas ápolás után még visszatért a pályára, sõt, Maniche góljában nagy szerepet vállalt –, hogy a 34. percben le kellett õt cserélnie Scolari mesternek. A tinilányok elsõ számú kedvence már akkor pityergett csalódottságában, amikor a kispad felé ballagott, s miután leült, feltartóztathatatlanul kitört rajta a zokogás.

A játékos elsõ látásra komolynak tûnõ sérülése ellenére mindenképpen játszani szeretne a július 1-jei angolok elleni negyeddöntõben.

„Úgy vélem, nem túl súlyos ez… Ma beszélek a doktorral, remélem, az angolok ellen pályára léphetek, de majd meglátjuk” – nyilatkozta Ronaldo a riportereknek.

Egyébként a hollandok egyértelmûen azzal a taktikával léptek pályára, hogy kemény belépõkkel próbálják meg minél hamarabb elvenni a játéktól és a dribblizéstõl Cristiano Ronaldo kedvét, hiszen van Bommel már a 3. percben sárgát kapott a szélsõ felvágásáért, Boulahrouz pedig a hetedik percben végzett stoplibeültetést a portugál combján, amiért egyébként csak sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

A tavasszal az FC Barcelona érdeklõdését is felkeltõ holland-marokkói kettõs állampolgár Boulahrouzt klubcsapatának, a Hamburger SV-nek drukkerei kedvesen csak „Khalid der Kannibale”-ként emlegetik – hogy miért, az vasárnap este magunk is láthattuk.

„Két óriási rúgást kaptam. Egy negyedórán keresztül még megpróbáltam a gyepen maradni, de amikor a jobb combom bedagadt, le kellett jönnöm – szomorkodott a sértett fél. – Ilyen a labdarúgás, hozzászoktam már. Megtettem a csapatért mindent, kiválóan kezdtem a mérkõzést, azt hiszem, nagy meccsem lett volna ez. De a csapattársaim nélkülem is kiválóan játszottak, gratulálok nekik.”

Mint elmondta, az öltözõben a második sárga lapja miatt a 45. percben kiállított Costinhával azzal vigasztalták magukat, hogy mindketten szerepelnek még ezen a világbajnokságon – egyébként Cristiano Ronaldo leghamarabb szombaton, Costinha pedig csak a müncheni elõdöntõben húzhatja magára a bordó mezt.

„Mostantól minden mérkõzés maga a finálé. Remélem, a futball nagy ünnepe lesz az angolok elleni találkozónk, s azt kívánom, hogy mindkét csapat 11 emberrel fejezze be az összecsapást” – tekintett a közeljövõbe a portugál szélsõ.

Cristiano Ronaldo kiesése azért is lenne kellemetlen érvágás a portugáloknak, mert a piros lapos Costinha és Deco biztosan nem játszhat, az angolok pedig azt szeretnék elérni a FIFA-nál, hogy tiltsák el a van Bommelt lefejelõ Figót is.

The FlashBack
Németország a világbajnokságon, eddig még képtelen volt rosszul játszani. Az összes meccse izgalmas, látványos, gólokban gazdag találkozó volt. Sõt, kivétel nélkül megnyerték azokat. A csapattal szemben a minimum elvárás a nyolcaddöntõbe jutás volt, tehát most, hogy a legjobb nyolcban vannak, fesztelenül futballozhatnak. Az argentinok nagyon bekezdtek a VB-n, ám az utolsó két mérkõzésükön rettentõ gyengén játszottak. A szakértõk mégis azt mondják, hogy Argentína az összecsapás esélyese, még akkor is, ha a németek élvezik a hazai pálya elõnyét. Jürgen Klinsmann eddig nagyszerûen alkalmazott fegyvere a gyors gól, amit ha ismét megszerez Klose, vagy Podolski, talán megnyerhetõ számukra a találkozó.

szabolcs15
1.Tom hogy szép, az egyik legszebb a magyar himnusz de ez nem olyan nagy bün mint egy rablás vagy gyilkosság tuttommal
2.elsõsorban a saját országomnak drukkolok de mivel nem jutott ki ezért a franciáknak.
3.nem én keztem hogy mit csináltak az országok hanem a "BABE" irta ezt: "húú basszus,ez még viccnek is rossz,magyar szövegre francia nóta,amikor nekik köszönhetjük az ország megcsonkítását,nem is tudok ehhez mit szólni!"

Amugy ezeknek az fáj hogy Franciáknak drukkolek akik megverték a spanyolokat.
ENNYI A BAJ!!!

ProGabe
Rileksz,már csak 52 nap az angol bajnokság rajtjáig.Már kész a sorsolás

És ami fontosabb a spanyolig is már csak 59 nap!!!!4

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Jah...<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

jbal
meg 2 az EB-ig

el se olvastam mit írt, csak amit kommenteltek rá(hülyeséggel nem fárasztom az agyam)

mar csak 4 ev a kovetkezoig <#smile>

BUDA > miskolc.

akkor az

nemzeti dal es nem a himnusz

BUDA > miskolc.

fsgh
nemsokára vége a vb-nek<#shakehead><#sir><#szomoru1><#rinya><#rinya>

😊) Ne legyél mindenben ennyire biztos, még falnak ütközöl, és koppansz egy nagyot...
Mellesleg ez egy sport, egy foci vb válogatott, és épp emiatt nem azér szurkolok a braziloknak, franciáknak, németetknek, argentínoknak... etc, mer éppen maga az ország mit tett 10-20-30 éve...
Ettõl függetlenül tényleg nem kéne bemocskolni a magyar Himnuszt, nem szép dolog!

reaper4
kárörvendesz ami nem szép <#ejnye1>
ha kiesnek a franciák akkor magadon fogsz röhögni? 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

54es is, bár az a magyaroknak köszönhetõ
de ne mennyünk bele mert flém lesz

szabolcs15
Francia nem nyer soha VB-t??????????<#szomoru2>
Azért nyert 1998 ban is<#nevetes1>
Spanyolok nyertek??? NEM NEM NEM<#ravasz1><#nyes>

The FlashBack
nem az 54-es, nem a 86,os, és nem a 82-es vb-t játszák most...

szabolcs15
Te kinek drukkolsz??? Németek.akik csalással nyerték a 54-os VB-t és mi ezüstüt kaptunk csak,
USA akik hagyták az oroszoknak hogy 56ban legyilkojjanak, anglia aki beleegyezett Olaszország és Franciaország mellett a trianoni bekébe.Ezt már régen elfelejtheted

The FlashBack
igen, ezt nem akartam írni😛

Kandurex
<#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BADE
húú basszus,ez még viccnek is rossz,magyar szövegre francia nóta,amikor nekik köszönhetjük az ország megcsonkítását,nem is tudok ehhez mit szólni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

The FlashBack
fogd vissza magad

Most az Olaszokat látja a döntõben 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tigeroo
holvan most nostradamus?😄
szabolcs15
igazad van "react" nem tetszik nekik mert az a bajuk hogy a spanyolokat megverték a brazilokat megverik a FRANCIÁK!!!A brazilnak ezt üzenem<#violent><#bdead> <#mf1>
Nekem inkább Cissé hiányzik a csapatbol

😊)) Látom szabolcs, nem nagyon értenek veled egyet 😊

<#mf1>

The FlashBack
soha

Hmmm... Trezeguet be kéne állítani, akkor esetleg 😊 De komolyan kiváncsi leszek erre a meccsre, élmény lesz az biztos 😊)

szabolcs15
A Francia foci
Megint méltó régo jó híréhez
S mit ránkkentek a bulvárok
Lemossuk a gyalázatot.
A gallok istenére
Esküszünk, esküszünk
Hogy VB gyõztesek leszünk...

A Franciák ezzel a csapattal lemossák a brazilokat<#boxer><#boxer>

The FlashBack
valahogy nem érdekel😮😄

Ok. Sry csak szórakoztam 😊