Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóvan Sanyival eltöltöm az estét, azt mindig megnézem! Aztán holnap meg Meccs(ek) 😊 Jobb lenne szerintem ha az Argentin meccs lenne este! Valahogy az az érzésem hogy nem lessz jó mérkõzés az Olasz! DE aztán remélem nem lessz igazam! Mert az a múltkori Svájci meccs <#levele>#levele>PFFF
München ist ROT!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
München ist ROT!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lubos Michel (Roman Slysko, Martin Balko) – szlovákok
Olaszország-Ukrajna
Frank De Bleeckere (Peter Hermans, Walter Vromans) – belgák
Anglia-Portugália
Horacio Elizondo (Dario Garcia, Rodolfo Otero) – argentinok
Brazília-Franciaország
Luis Medina Cantalejo (Victoriano Giraldez Carrasco, Pedro Medina Hernandez) – spanyolok
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
München ist ROT!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mondjuk én a Braziloknak drukkolok... De ha kikapnak, akkor kikapnak, nem jelent semmit. Csak jó meccs legyen!!! <#eljen>#eljen>
Mellesleg megjegyzem, ha vesztésre állnak a brazilok, akkor már eléggé jó meccs lesz/lehet belõle... <#taps>#taps>
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Németország - Argentína 17:00 - Berlin
Olaszország - Ukrajna 21:00 - Hamburg
München ist ROT!!!
BUDA > miskolc.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Brazília-Franciaország
Luis Medina Cantalejo (Victoriano Giraldez Carrasco, Pedro Medina Hernandez) - spanyolok
😊)))
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
München ist ROT!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
München ist ROT!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
München ist ROT!!!