Nokia 6230/6230i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
hát úgy nézem nagyban baszik ránk... 😞
miért ennyire kihalt ez a topik?

Marcell
OLVASS MAR VISSZA KB. 10 HOZZASZOLAST!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok! A 6230i-ben meg lehet valahogy poldani, hogy több játékot tároljon az alkalmazásokban? Vagy 1,5 mbra van kalibrálva? Elõre is köszi...Ja és akinek esetelg szüksége lenne "alkalmazásokra", az dobjon egy mailt...
Imrusssss
Amúgy Operációs logó!!!
de ez nekem is érdekel

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

burkusdió
Hy all!

Valaki le tudná írni,hogyan lehet a telóra olyan oplogót csinálni,hogy eltüntesse a T-Mobil feliratot?
(Nem tudom a szakkifejezést... 😊)

Pls valaki segítsen!
Van fönn Oxigen Phone Manager II is, és PCSuite is!

Elõre is kösz a helpet!!!

batman
nekem az nem, vagy legalábbis nem vettem észre.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Barney Tech
nekem az elõlapja is!

batman
Az összes 6230/6230i-nek mocorog a hátlapja. Nekem is pl. Ez ilyen, a cserélhetõség következménye, vagy oda nem figyelés, nemtom, de ezek ilyenek. Megszokod majd.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

akyyy
kellet neked dobálni<#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
+ egy kisebb szériában megtalálható hiba:

Nem mûködik a bluetooth. Tünet: adatmásolás közben eleszti a kapcsolatot.
Azt nem tudom írtam e, hogy amit elõször adtak telefont helyette annak is ugyanolyan baja volt. Szal a 3. telefonnak volt jó végül a BT-ja.

Egébként rájöttem: nincs tökéletes telefon. Az elsõ kettõnek BT hibája volt, ennek a 3.nak mindene tökéletesen mûködik (eddig), de a hátlapja mocorog 😄
Tudom, ez apró kis nüüansz, de akkor is rossz érzés így a kezembe venni a telefont...

Csiaki
És azt hol kell? Mert én nem találtam sehol.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Zolcsi01
kösz

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

sim lock vagyis hálózat függö

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

burkusdió
ELeírnád hogy sikerült?
Engem is érdekelne....

Zolcsi01
Hello ilyen telefont szeretnék, de valaki légyszíves magyarázza el, hogy mi az a készülék neve után az SL???

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Sziasztok! Mivel nem segített nekem senki üres oplogo ügyben ezért magamtól kellett rájönnöm a megoldásra!:-)
Moti HUN
Thx bár a hanghivásos az fura nekem ijen nem volt mikor hanghi v ás t csináltam... 😄

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Marcell
Moti HUN: Itt vannak a fontos tudnivalok (hibak) a 6230i-re vonatkozoan:

1. eddig senki se jott ra, hogyan lehet 5-8db jateknal tobbet telepiteni a telefonra. (Sajnos nagyon kicsi a telefon memoriaja es az MMC-rol nem lehet jatekot futtatni.)

2. a medialejatszoban sajna nem lehet beletekerni a videokba

3. ha hasznalod a hanghivas funkciot a telefonod csengetesi hangereje egy bug miatt emelkedore allitodik es eleg halkan fog csorogni! Ilyenkor csak a kikapcs-bekapcs segit, ezert nem is erdemes hasznalni a hanghivast.
A Nokia igert javitast a probelamara, de tudtommmal meg nem keszult el a verziofrissites.

4. szerintem ilyen programot (S60-as jatekkonvertalot) nem fogsz talalni

Moti HUN
sztem nem nekem vannak játékaim amik a képernyõm 1/4 ét fogalja csak el 😄.

Barney Tech
nem tudtok-e olyan programot,amit egy s60ra készült játék méretét mármint a felbontását ossze tom kicsinyíteni a telefonom nem tujja.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP.

Moti HUN
neeeeeeeee :'((((((( <#shakehead><#shakehead><#shakehead><#smile>

Barney Tech
Azt nem.tudtommal.

Moti HUN
nah jó ez rendben van de nem lehet azt a memoriát nagyobbitani ?

Barney Tech
mert van a telefonnnak egy külön memóriája ahova csak az alkalmazásokat telepíti.

Moti HUN
legalább vlaki válaaszolna hogy lehet vagy nem lehet ?😄

akyyy
ez engem is érdekelne!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Moti HUN
Csicsikáltok?<#rolleyes><#rolleyes>

Moti HUN
Hello! egy kérdés ha az alkalmazások/gyüjteménybe felrakom a javákat akkor kb. 2 mb-t enged felrakni oda! a telefon memoriája nincs teli de cksa anyit enged és mapát sem tom oda csinálni! meglehet valahogy megcsinálni hogy többet berakhasak?

szia! Frissítsd a lejátszási listát!
Csiaki
Nekem 512es van benne és semmi baja, sõtt, amíg nem volt benne addig volt 1-2 fagyás!Most nincs!

Más:
Olyan kérdésem lenne hogy ha a kártyán nekem van zene azt hogyan tudom betenni a zenelejátszóba? Mert nekem eddig ez nem sikerûlt csak ha a teló memoriájában volt a zene.
Szal hogyan is kell azt?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Barney Tech
nah megcsináltak a telót V 05.35 szoftver van rajta ez mennyire új vagy a legrégibb??és még egy kérdés visszaolvastam de nem jöttem rá a sima 6230-as csak max a 128mb kártyát birja vagy vehetek bele egy 512?

Valaki küldjön már no-oplogot! LÉGYSZÍÍÍÍVES!!! KÖSZÖNÖM!
DJ RX7
akkor sajna nemm tom.

:3

Ha engem kérdezel DJ RX7, akkor nem. Pannonos. Írj lécci, h miért kérde! Köszönöm!
De én nem gondoltam volna hogy télleg megkapom, lényegében én nem tettem semmit😄
DJ RX7
neh bazmeg.<#idiota>

DJ RX7
T-mobilos vagy?

Sziasztok! Gyorsan kellene 1 kis segítség! Senki nem tud segíteni ezért hozzátok fordulok. Nem akartam ilyennel zargatni Titeket. Bocs. Szóval. Van 1 Nokia 6230i készülékem. Szeretnék rá tenni no-oplogot. Tudja vki, h milyen programmal vagy, h honnan lehet letölteni ilyet? Az oxigen phone manager csak sima képet küld logo gyanánt a telora, amit nem tudok oplogoként beilleszteni!:-((( Segítségeteket elõre is KÖSZÖNÖM! <#worship> Örülnék Privát üzenetnek is. Ha elfelejtenék ide feljönni! <#rinya>
Thx, sikerült. Köv. kérdésem, hogyan tudom avikat rárakni 3gp formátumba?
DJ RX7
tessék.bocs a nagy képért.

Már egy órája megy..😄
Kb. 15mp, utánna látnia kellene.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

😞
DJ RX7
nem tom sajna mert nincs felrakva.

Bövebben? (Hol?)
DJ RX7
az usb beálításokban ki kell választani a kábelt mert másképp ne megy.

PC Suite meddig próbál kapcsolatot teremteni? Mert fél órája próbál.. be vandugva a telefon.
burkusdió
Valaki tud jó szótárat a telóra?
Angol - Magyar, Magyar - Angol és Olasz - Magyar, Magyar - Olasz kellene...

GregSB
Én úgy tudom hogy sajnos nincs rá megoldás, nem lehet tekerni a filmeket...

Hellósztok.Megoldottam az adatátviteli problémámat.Vettem egy adatkábelt.Már csak az a baj,hogy néztem egy dok.filmet és a vége elött 5 percel felhívtak,ami azt eredményezte,hogy a hívás után nézhettem meg mégegyszer az egészet,mert nem lehet pörgetni.Legalábbis én nem jöttem rá hogy lehet.Hogy lehet ezt megoldani,hogy ne kelljen már milyen esetben újranézni a filmet.A hangpostára való átirányítás nem a legjobb megoldás,mert hívást sem szeretnék elszalasztani emiatt.Segítsetek.