938
Mit hogyan tegyek benne?
-
#578 de azért köszi! :)
-
#577 nm, sajos ilyen kódról nemtudok :( majd jön vki okosabb és elmondja:) -
#576 Bocsi de félre értettél! Nekem eggyenlöre kod kéne hozzá!de eddig nem találtam ehhez a tipushoz!Más nokiához volt valami hang minöségi kod!vagyis lehetett állitani!
Amugy volt már jo pár telom( ez a kb a 40.) tudom hogy mi a halk!
Ja és köxi a választ!
-
#575 Az tök relatív hogy "nagyon halk". Más neked a halk, ami lehet hogy egyébként normális... ha még garanciális akkor vidd el egy Nokia szervízbe, hogy nézzék meg mi van vele, ha nem az akkor vagy megszokod, vagy veszel egy újat. -
#574 Sziasztok! nekem egy 6230 telom van! az a nagy problémám vele hogy nagyon halk a beépitett fülese! van e olyan kod amivel feljebb lehetne hangositani mert igy alig lehet hallani a másikat -
FGB #573 keresek 6230i-hez szotár programot tudna valaki ebben segíteni? -
#572 van ott bőven java is:) -
#571 de a Nokiaportál-on csak symbian progik vannak telefonra -
willis #570 milyen mmc kártyát érdemes venni a telóba?
-
#569 www.nokiaportal.hu -
Dudly01 #568 hol lehet nokia 6230i témákat találni amik működnek is ??
-
#567 www.nokiaportal.hu -
willis #566 valaki tudna adni valamiféle prigit 6230i telóra? ja és nem játékra gondolok!
esetleg e-mail címre küldeni: [email protected]
thx -
#565 itenbizony. -
#564 nem lehet telepiteni(csak symbian). Csak .jar es .jas kiterjesztesu alkalmazasok mennek rajta. -
willis #563 6230i-re sis kiterjesztésű fájlokat hogyan kell telepíteni? egyáltalán lehet? -
gomoo #562 szevasztok,nem tudjátok lehet e (szoftverfrissítéssel vagy v.mi mással) 512-nél több memóriát rakni?
-
#561 mit kéne átküldenie?:DDD az adaptert???:D:D gyaaaaaaaaaaaaaaa -
willis #560 próbáltam, de nem ismerte fel a hozzá kapott gyári szoftver a blu-t sem és az infrát sem. akkor viszont marad a kábel! kell egy adatkábelt vennem! :(
-
kozmiviktor #559 átküldöd willis [email protected] az msn-em -
#558 Nem ez Java -
chatgyerek #557 1ébként ez symbanos telefon?
-
#556 Én Bluetooth-ot vettem és olyan 3500Ft -
#555 Vegyél infra adaptert!!! -
willis #554 hát nem vagytok valami aktívak!!! -
willis #553 Hogyan kell összekötni a telót infrával úgy, hogy tudjak a telóra telepíteni progit! -
#552 Én a Nokia Portált szeretem!!! -
#551 nokiaprogramok.hu n sok van -
willis #550 6230i-re van nekem pár, hogy a simára jó-e azt nemtudom. ha gondolod átküldhetem msn-en! -
kozmiviktor #549 honnan tudok letölteni játékokat 6230-ra -
willis #548 próbáltam blu-val összekötni, de amit adtak hozzá progit az nem ismert fel -
willis #547 ok az lesz
de mi a különbség a kettő között? -
#546 2est -
willis #545 milyen kábelt vegygek hozzá 2-est vagy 5-öst?
-
willis #544 valaki jöjjön már ide is
-
willis #543 hmm -
#542 Az egy nagyonnagyon csúnya dolog...
Pfuj...
Nem is nekem kell, hanem a szomszédomnak... csak megkért,hogy keresek neki... -
#541 Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ez miért warez és hogy mit eredményez az ilyesmi? -
#540 logoműhelyben kérsz, hogy csináljanak egy üre,s átlátszós képet, és azt teszitek az oxigennel oplogonak.... asszem. de ha szétnéztek a nokiaprogramoknál, biztos írják vhol. -
#539 Nem tud valaki véletlenül cracket Oxygen Phone Manager II 2.8-hoz?
Nekem nem sikerült megfelelő verziószámút találni :/