938
Mit hogyan tegyek benne?
  • modiga
    Az én Bluetooth telepítő lemezén ez volt.
    Valahogy ugyan úgy tehettem mint te csak nekem nem volt olyan szerencsém mint neked!! Pedig jó lenne
  • batman
    Az a Blu Solier az minek kellett? Nekem MSI Bluetooth-om van, és semmi ilyesmit nem kellett csinálnom. Bedugtam az USB-be, telepítettem a cd-n adott drivert, és lőn kapcsolat, ami azóta is stabilan fut.
  • kulabácsi
    okké:)) mi annyival oldottuk meg h adatkábel:S
  • modiga
    Akkor még futok néhány karikát. Ha megtudok valamit jelentkezem. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem vagyok egyedűl!!
  • kulabácsi
    igazából nemtom, unokabátyámnak dettó ez van, nem tudott semmit csinállni vele:S
  • modiga
    Sziasztok!!
    Légyszi ha valakinek van ötlete, hogy mit tegyek ossza meg velem!
    Az a problémám, hogy szeretném a 6230-asomat Bluetooth-val csatlakoztatni a gépemhez. Telepítettema Microsoft 1-es szervizcsomagját, a Blu Solier-t és a Pc suit-ot. A slier kommunikál a telefonnanl viszont a suit azt írja ki, hogy "a kapcsolattipus nem használható.Ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e az összes hardver- és szoftverelem, valamint illesztőprogram." Természetesen a telefon is bevolt kapcsolva. és a Bluetooth is csatlakoztatva volt. Szerintetek mit szeretne még? SEGÍTSETEK!!!!!!
  • akyyy
    bár nem tudpmo h pcsulittal lehet e....ha lehet akkor igen
  • akyyy
    nem
  • kozmiviktor
    Hellosztok én nem ismerem nagyon a nokiakat de azt szeretném kérdezni hogy van egy infrám és tok átrakni az barátom 6230-asára játékokat ??????
  • akyyy
    csak függetlenítő kód van, esetleg gyári beállítások visszaállítása?
  • startmenu
    Látsz egy infra ikont elvileg a nokia ikon mellett a taskbaron(ha úgy hívják, ahol csak ikonok vannak). Ott próbálgatod lejjebb szedni a sebességet. Sajna a nokiák szarok ilyen szempontból. Én is szívtam a 6230ommal. Bezzeg a SonyEricsson az ment teljes infra sebességgel is. Na ez nem
  • fenegyerek1
    Nokia 6230-ra keresem azt a kódot,amely beütése után a szoftver hibák helyreállnak.Segítsetek!!!
  • smntms
    HY!
    Kérdés, felteszem a PC suitot, jobb alsó sarokban kiirja hogy közeli számítógép, de mikor a programmal elindítom a csatlakozást azt irja a kapcsolat megszakadt. Mi baj lehet?
  • danyr
    el tudnád küldeni a hondáidat?,légyszi!
    Hali!

A telefon nem akar csatlakozni a számitógéphez.
    Azt hogy tudom megoldani ,hogy cserélhető lemezként ismerje fel a memóriakártyát?
    Régebben rákérdezett,de most már nem :(
  • kulabácsi
    no még 1 kérdés, csak h ne unatkozzatok!! nem lehet kiiratni a telóra beszélgetés közben h mennyi időt beszélsz?? mert asszemh azt nem írja....de ha tévednék akkor boccs:)
  • kulabácsi
    ahham!:D megtudtam amit sejtettem:)
  • batman
    sokat segítettem mi? :)
  • kulabácsi
    THX
  • batman
    most már azt hiszem értem mire gondolsz, de szerintem ilyen beállítási lehetőség nincs. Válassz másik hátteret, vagy színt.
  • kulabácsi
    ja kicsit rosszúl fejeztem ki magamat, ahogy most olvasom!! szal feketék a betük, és kicsik, és ami a háttéren van azon meg alig látszanak a betűk, és így nem tudom kivenni h ki hív....ill alig:S annyi lett volna a kérdésem, h nem lehet e beállítani h (mint a régi nokiákban) egy sima háttéren mutassa a hívott számot, és tüntesse el a rendes hátteret...
    talán így érthetőbb, bár nem akkora gond végülis....
  • batman
    Na ezt tényleg nem értem. Hogy érted, hogy ne a háttérre? Hanem hova? Másrészt nekem mindenféle háttérkép nélkül az alap Nokia téma van beállítva, tehát fehér a háttér, és mivel kékek a betűk, nincs is gond. Miért nem tudod kivenni, hogy ki hív? Tényleg nem értem
  • kulabácsi
    no utolsó láma kérdés, azt megígérem megszűnök:D be lehet azt állítani h a hívást azt ne a háttérre rakja ki?? mert nagyrészt fehér a hátterem, és kb nem tudom kivenni h ki az aki hív:S vagy vmi tanácsi is megteszi....(tudom rakjak be fekete hátteret...S)
  • kulabácsi
    sztem úgy h beállítások, kijelző beállítása, oplogó ki....márha ugyanaz a menüje mint a sima 6230-nak
  • kulabácsi
    ezek szerint sehogy:)))
  • kulabácsi
    láma kérdéseim folytatása:) be lehet állítani azt h a kép neve az akkori dátum legyen? mert én nem találtam ilyet, de hátha:)
  • Pheaper
    hy valaki elküldené nekem az intro cimű csengőhangot?: [email protected] ra előre is thx
  • newil
    Hy,hogy lehet az operátorlogot eltüntetni 6230i-ről?
  • torrente111
    sziasztok.6230i-hez témákat honnan lehetne letölteni??persze ne a nokia.hu-t irjátok!!!kösz
  • kulabácsi
    THX
  • akyyy
    háttereket meg internetről, bármit el tudsz tölteni és rátenni telora:D

sőt a legjobb az msanes megjelenítő képek:) google msn display image
  • akyyy
    [spoiler] 7777.hu vagy sztarsms.hu
    IE-vel nyisd meg dalokat, és autamtán lejátsza közbe meg lementi az idéglenes internet fájlok közé a gépre, az előbbi vmi poli[1ÿ.mid néven az utobbi szerencsére rendes nevén:)
  • kulabácsi
    újjabb láma kérdés!! nem tudtok vmi jó kis oldalt ahol csnegőhangokat, meg háttérképeket lehet letölteni, lehetőleg ingyen!!!
  • kulabácsi
    nekem megoldják azzal h formázzák a memcardot, és akkor nem lesz rajta a jelszavas védelem....
  • kulabácsi
    ja hát én meg tegnap vettem, használtam egy gsm-boltban, szal én meg lehet dobhatom majd ki a csába a kártyát, mert ha az előző tulaj kódolta le, akkor azt ők sem fogják tudni sztem:S de minggyá fel is hívom az arcot:D
  • akyyy
    majd írok emailt h mit tévő legyek, de sztem vissza kell vinnem, és fizethetek ezért is:S
  • kulabácsi
    ja nekem is kér kódot, én sem tudom, ha meg lehet vhogy zserezni, akkor az jó lenne...:S
  • akyyy
    nem tudja valaki hogy miért van az, hogy frissitettem ugye a szoftvert rajta, de azóta a mem kártyához jelszót kér és bármit írok be nem fogadja el... pedig ahoz nem nyultak, csak a telot vették el, előlapot, aksit mem és sim kártyát visszaadták azz az időre:S
  • jp10000
    A PC Suite-ról lenne egy kérdésem. A telefonban létrehozott névjegyzék elemek nem jelennek meg a Suite névjegyek elemben. Ha suittal hozom létre a bejegyzést, akkor az befrissíti a telefonba. Lehet, hogy ez szoftver függő lenne. (4.28)
  • Pheel
    Pilótavizsga req! :-P