Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszi
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
itt a link
sajna 1-2 kbytal j9önnek le szal majd feltöltöm annak akinek i-je van
majd keresek neked is simára :D
úgy látszik amik ott vannak játékok, mindegiyk készülékre külön van fejlesztve.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez már jó :)
6230i-hez keresek gameloft játékokat, ezek minõségi játékok nem ilyen szutykok :). Esetleg ha vkinek van vmi pack-ja azt nagyon megköszönném. Már van kb egy 6-7 gameloft játékom csak hát kéne még :D
de sztem neked is-van, valszeg, amit letöltöttél, az be van csomagolv,a ki kell csomagolni vagy átnevezni a megfelelõ formátumra pc-n. egy-két hozzászólással lentebb részletesen le van írva, még az átnevezés is:D
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Légy jó, légy hû Magyar!
tud valaki ehhez a telohoz predatoros témát?Már mindenhol kerestem de nem találok ehhez.
Köszi
Kellemes Ünnepeket neked is<#integet2>#integet2>
Még egyszer nagyon köszönöm a türelmed és a segítséged.
Kellemes ÜNNEPEKET kívánok. Szióka <#wave>#wave>
Töltöttem már le témákat, azok nth formátumúak voltak és azokkal semmi gondom nem volt.<#confused>#confused>
Egy nekem nagy problémát okozó, de valószínûleg pofon egyszerû esettel keültem szembe.
Töltöttem le magamnak a telcsimhez témát, ami át is jött, csupán annyi a gondom vele, hogy zip formátumban, amit ugye bár a telcsim nem bír kezelni. Viszont ha kicsomagolom, lesz belõle sok kicsi file, amit így már megint nem tudok alkalmazni mint témát. Szóval kérlek segítsetek mit is kell ilyenkor csinálni!?
Elõre is köszi minden segítséget!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt szeretném kérdezni, hogy megtudjátok e annak a proginak a nevét mondani, ami az mp3-as zenék méretét lecsökkentik, hogy így kevesebb memóriát vegyen le a telefonról.
Elõre is köszi a válaszokat.
Hello
steam, origin: ACE_hun
Rendeltem speedshoptól egy 512-es takeMS MMC Plus kártyát, de nem mükszik. Elsõ berakáskor nem tudta formázni, majd kikapcs, kivesz, berak, bekapcs után látja a kártya méretét, (488Mb) de nem használja, nem lehet rá menteni semmit.
Köszönöm, ha valaki tud okosat mondani! (kérlek ne gyertek a hússzor leírtuk, keresd meg szöveggel, azzal nem vagyok elõbbre, nagyon elfoglalt vagyok épp) Mégegyszer köszi!!!!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!