Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Talán próbáld meg újra párositani az eszközöket ... egyebet nem tudok mondani ... esetleg azt hogy "Kérem, kaccsojja ki ... utánna meg be :) )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
PCsuit ennyit sem ér. Feltelepítettem, de nem akart soha kapcsolodni a telefonnal. Síma átvitelt szoktam használni.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mellesleg nemtom ... attribútumgondok esetleg? PCsuit-tal nem próbáltad?
MMC szabad memoria 29,9 MB
Ezt irja ki tegnap óta, ha géprõl akarok telefonra másolni. Telefonról gépre viszont szépen megy.
Elõre is köszönöm. :)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
így keress rá:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nagyon szépen köszönöm a helpet!!
A PC Suite-on tray->jobb egér klikk? Képek tárolása (image store)alkalmazás
elindítás és megy.----> ahogy írtad!!!
nagyon köszönöm a segítséged!!!!

A PC Suite-on tray->jobb egér klikk? Képek tárolása (image store)alkalmazás
elindítás és megy.
Fent van a Windows Vista Ultimate! USB- bluetooth-val összekapcsolom a telefonommal6230i, és nem tudom a cuccokat a telefonomról átmásolni!! csak úgy,h ha megnyitom és mentés másként-tel áthelyzem, de így csak egyesével megy!!
Nokia Pc suite programmal csinálom!!
Miért nem megy? segítsetek
elõre is köszönöm
illesztõprogramot keres nekem, buetooth com port-ot, próbáltam már 3 buletooth programot....az új angol nyelvû pc suite 6.82.22,de ezzel sem megy!! nem kompatibilis a vistával?? vagy mi lehet a baj!! nagyon szeretném már a képeket leszedni a telómról,de nem megy!!
kérlek segítsetek:(
köszönöm a segítséged!!
még annyit segítenél,h honnan tudom leszedni?
amit én találtam, azt írta,h magasabb felhasználói szint szükséges!!
meg csak win xp-re találtam!! ami vistára jó, olyan linket tudnál küldeni?
elõre is köszönöm
Mobi Media Browser
ezzel próbáld evvel mennie kell.
Fent van a Windows Vista Ultimate! USB- bluetooth-val összekapcsolom a telefonommal6230i, és nem tudom a cuccokat a telefonomról átmásolni!! csak úgy,h ha megnyitom és mentés másként-tel áthelyzem, de így csak egyesével megy!!
Nokia Pc suite programmal csinálom!!
Miért nem megy? segítsetek
elõre is köszönöm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Akkor most ráfáztam.
Az egyéb méretei jók.
Csak a vastagság a diferencia.
Nemjött be.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
az a kérdésem,hogy 6230i-be hogy fér bele az 1Gb sd kártya.
Olvasom itt,ogy használjátok,de nekem nem fér bele mert egy kicsit vastagabb,nyilván a kabacitás miatt.
Kb 2-3 tized miliméterrel vastagabb és nem megy be a helyére.
An valami tipp,vagy aki használja az hogy fér el nála.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
steam, origin: ACE_hun
Na mindegy.
Az megoldható hogy a játékokat a memóriakártyára teszem és onan indítom?
ez geci beszólás volt azé:)
Azt szeretném kérdezni, hogy a N6230-as telefonomhoz feltelepítettem már vagy 4 féle PC Suitot, de egyik se akarja felismerni a telót.
Mi lehet a probléma, vagy melyik verziót érdemes ehhez a telefonhoz felrakni?
Válaszotokat elõre köszönöm!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!