938
Mit hogyan tegyek benne?
-
#295 nokiától, a pontos linket töröltem, sry
6.7-es van már, de nekem természetesen nem megy a 3GP, azzal kódolva sem... :)
-
#294 Honnan lehet új pc suitot tölteni? -
sorted #293 http://nokiathemes.no.funpic.de/index.php?page=themes.php
pl innnen, én megkértem növéremet 2mp alatt lekapta, úgytünik a telefon hátlapja inkább nőknek találták ki :) Nagy köröm elöny :D -
#292 A gáz,az hogy megnyomtam azt kis gombot miközben próbáltam leszedni a hátlapot ,és alácsúszott a hátlap alá.
Két leányzó van a t-mobile üzletben,visszavittem,de nem tudnak segíteni.
KIRÁLY!
Egyébként témákat honnan tudok letölteni?
-
#291 nekema DKU driver le>fel segített...
írt a Nokia, hogy a telefon képes játszani a 3gp-t, annak ellenére hogy írtam: NEM játssza le a dolgokat...
annyit ért a nagy Nokia help, mint golyó ellen az integetés... -
#290 és sehogy nem lehet megoldani? O_O -
sorted #289 hát nekem is nehezen sikerült leszedni, elég massziv :) -
#288 hát az szar:) -
#287 Most hoztam el a 6230i-t!
Beszarás nem tudom levenni a hátlapját :)
-
#286 maga a DKU driver játszott nekem ilyet egy év alatt kétszer. meg van egy USB hubom, és ha azon kerszteül teszem a telefont az USB-re akkor ue. van, vagy néha durvább/blue screen/ -
#285 Re
Lenne egy nagy problémám, "remélem" valaki már találkozott vele, és tud segíteni is :)
Szóval van DKU2-es usb kábelem idestova július óta, és eddig rendesen működött is az fájlcsere a PC-teló között, de mostanában ha a Sajátgépben belemegyek a 'Nokia Phone Browser'-be, aztán a 6230-ba, akkor azt írja ki hogy a feladat nem fejezhető be, és semmit nem látok a teló tartalmából :( Azt is megpróbáltam hogy kiveszem az MMC-t, de úgy sem ment.
Sőt még a PC Suite-ot is újraraktam, igaz már így is 6.xx-es verzióm volt, de hátha.. leszedtem a Nokiától a legújabbat, letöröltem a mostanit, restart, feltelepítem, restart, és megintcsak nem műxik :((
Hogyha valaki már találkozott a fenti problémával, ne adj isten tudja is a megoldást ne tartsa vissza :) Ezer köszönet előre is -
#284 írtam a Nokiának, remélem van rá megoldás... -
#283 Én is PC Suite-tal csináltam, eddig ment minden. Az I'm too viszont nekem sem volt megfelelő formátumú. -
#282 Azért elég gyorsan reagáltak. -
#281 Na megjott a valasz a levelemre a Nokia ugyfelszolgalatatol. (A hangparancsok utan jelentkezo emelkedo csengohangerore...)
"A készülékben a jelzet hibát tapasztaltuk, és a fejlesztő kollégák felé jeleztük. Hamarosan érkezik az új szoftver, mely megoldja ezt a hibajelenséget. Az adódott kellemetlenségekért türelmét és megértését kérjük.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Üdvözlettel:
Nokia Ügyfélszolgálat"
Remelem hamarosan tenyleg kijavitjak! -
sorted #280 nah ma jött meg a 6230i-m és megkell mondjam elég jó kis telefon, raktam rá minden jó cuccot, és megse kottyant neki, teccik :) -
#279 Jo a kerdes!? :) - NOKIA.HU - email -
#278 na de ha már a Nokia PC suite által kódolt 3GP-t teszem a telefonra, arra hogy mondhatja azt hogy ismeretlen formátum?
a Nokiának lehet írni vhogy? -
#277 6230i -n nekem mukodik. Ill. volt egy fajlom, ami nekem is ezt csinalta. De masik 5 (amivel még probaltam) jo volt. -
#276 megcsináltam úgy ahogy mondtad, és "nem, támogatott fájltípus"
kellene vmit a telefonon is állítani? vagy miért van ez? nem értem... -
#275 Ha a telefonon be van allitva a bluetooth kapcsolat fogadasa, az jobban meriti az akkumlatort? Es ha igen jelentosen? -
#274 Felrakod a Nokia PC Suite programot. Elinditod a 'Multimedi megtekintese' opciot vagy kozvetlenul (MultimediaPlayer.exe). Fajl menu, megnyitas. Itt kivalasztod a tomoriteni kivant fajltipust (avi, mpg, mov, stb.) megnyitod. Aztan Fajl, mentes maskent. Fajltipus *.3gp Felbontas es maximalis meret: nincs meretkorlat (128x96), aztan lemented a szamitogepre. Ezutan megfogod a 3gp videot es ramasolod a telefonra.
Sajnos wmv fajlt nem tud atalakitani, meg a telefonon neha kicsit megakad a video. -
#273 azt javasolják többen, hogy a Nokia PC Suitre-al kell megcsinálni. Elmagyarázza vki hogyan kell? Mert én eddig nem jöttem rá... -
#272 mostmár tényleg tökönszúrom magamat...
szereztem egy XiliSoft 3GP Convertert. Szépen megcsinálja, átmásolom a telefonra, és "nem támogatott fájltípus" a hibaüzenet...
mi a megoldás a lejátszható 3GP-re? -
#271 Hát ez tényleg elég gáz. ;-( -
#270 Irtam a Nokianak. Kivancsi vagyok mit valaszolnak, majd beirom ide.
ADdig meg itt egy idezet a telefonguru.hu-rol, amit ha elobb olvasok el, sokkal okosabb lettem volna mar az elejen :) :
"Nekem ilyen telom volt. Megfigyeltem, hogyha hanghívás használat után hív valaki, átalakul a csengetés hangja emelkedõvé! szoftverhiba! kikapcs-bekapcs után rendbejön. Ezért én nem is használtam hanghívást. Nekem bluetooth headset használatánál tûnt fel, de anélkül is csinálja." -
#269 Ugy nez ki, hogy mindennemu hangvezerles (hanghivas, hanggal torteno uzemmodvaltas) atallitja a csengetes hangerejet emelkedore. Es ezutan csak a kikapcs-bekapcs. segit. Meg a szamitogepes osszekottetes is kivalthatja a hibat.
De ha nem hasznalom a hangvezerlest, akkor talan jo lesz a telo.
Most meg tesztelgetem, peldaul, hogy a diktafon hasznalata vajon elrontja-e.. :)
Azert eleg nevetseges, hogy ez allitolag egy kiforrot modell, raadasul NOKIA, nem pedig noname. Ja es nem is eppen a legolcsobb telefon. Aztan ilyenekkel kell szopni. Mindezt 2005-ben, egy rohadt szoftverbug miatt. Irok is egy levelet a nokia-nak. -
Verseghy #268 Nekem is, de nem zavaró nekem.. Észre se vettem:D -
#267 Nokia 6230i. Nem ir ki semmit, csak hiaba allitom a csengohangerot maximalisra, mindig emelkedon kezd csorogni :(
A kikapcs-bekapcs tenyleg segit! :) Kerdes, hogy mikor allitja magat vissza megint emelkedore :( -
#266 Utana olvastam, es rajottem, hogy nem vagyok egyedul a hibaval!
A telefonguru.hu forumaban jo sokan kerdezik ugyanezeket. Allitolag kikapcso-bekapcs utan jo lesz... De ez nem teljesen normalis!!!??
Nokianal alszanak? Ujabb szoftver?
Telefonguru.hu - Nokia 6230i fórum -
Verseghy #265 Nokia 6230i? Mit ir ki? -
#264 Ez hihetetlen! Megint elojott a hiba! Kitepem az osszes hajam! Hogy lehet, hogy masnak nincs ilyen?? Nekem pedig mar 2 keszulekkel is? -
#263 Azt hiszem, ez nem mond ellent annak, amit leírtam. Ettől függetlenül továbbra is sületlenségnek tartom, hogy minden szoftveres verziólépést hardveres változás [követ/idéz elő]. -
#262 Hi
Hogy tisztán lássuk a dolgokat!! A hardwer változás kis módosításokba változik + 1,2,3,4 vagy több alkatrész! Ezek nem nagy változások, de új SW kell neki adni, mert ez a módja. -
#261 Szerencsere ezt nem erinti a hiba, csak, ha az uzemmodvaltasra allitok hangvezerlest. (Arra meg nem fontos.)
Ha valaki hasonlo hibat talal (egy forumon olvastam mastol is ezt, de nem adtak ra valaszt), az terjessze az 'észt'! ;) -
#260 En is csak poenbol allitgattam be :)
Mondjuk a hivaskezdemenyezesnel szoktam hasznalni, foleg amikor a fejemen van a bluetooth-os headset. Akkor csak odanyulok a fulemhez, megnyomom a gombot es bemondom a tarcsazni kivant szemelyt. Nagyon praktikus, foleg vezetes kozben. Raadasul tokeletesen (hiba nelkul) mukodik, meg akkor is, ha van hatterzaj (zene). -
#259 Gratula!
Legalább kiderült. Én mondjuk már akkor gyanakodtam volna, mikor először testreszabtam. ;-)
Eddig senkit nem ismertem, aki használta volna a hangvezérlést. Én még a 6510-emnél lemondtam róla, annyira megbízhatatlan volt. -
#258 ize: platinakartyas es testreszabtam egy szo.. -
#257 Na. Visszavittem a telefont a budafoki uti t-mobile-hoz, ahol kicsereltek a keszuleket egy ujra. Persze 90 perces sorbanallas utan (nesze neked platina kartyas ugyfel). Elhoztam a telefont, kiprobalni nem nagyon tudtam, de amennyire hallottam jonak tunt. Szepen testre szabtam magamnak (kedvencek, elrendezes, profilok, stb.) aztan megint szarul, emelkedo hangeron csongott a telefon.
De mivel ellotte nem teszteltem huzamosabb ideig nem tudtam azt se, hogy egyaltalan volt-e jo. :)
Ismet elmentem a t-mobilhoz, de most a Camponas ugyfelszolgalatra. Ott ratettek ismet (ugyanazt) a v3.40-es szoftvert es mukodott a hangero, leteszteltuk sokszor.
Hazahoztam a telefont, megint beallitgattam mindent, erre megint elkezdett emelkedon csorogni (annak ellenere, hogy leghangosabbra volt allitva). Na ekkor tudtam, hogy itt valami szoftveres bug lesz! Elkezdtem jatszani a telefonnal, lepesenkent visszaallitottam mindent a gyari beallitasra, ugy, hogy kozben hivogattam magam, hogy vajon jól csörög-e a telefon.
Nem fogjatok elhinni mi volt a baj?!!!!
Ha hangvezerlest allitok barmelyik profilhoz, akkor elojon a hiba! Ha kitorlom a hangvezerlest az uzemmodnal, akkor mukodik, jol. Na erre varrjatok gombot.
Ezert kellet kicserelni a keszuleket, ezert kellett bemennem feleslegesen 2x a tmobilhoz. Es egy ilyen alapveto bugrol ok nem is tudnak?
Na mind1, mostmar jol mukodik a csengetesi hangerom es elvezem a telefont... -
#256 ezt nagyon megköszönném...