938
Mit hogyan tegyek benne?
-
#335 Irj egy mailt, aztan atkuldom. Melyik kell? -
#334 Marcell: Hogyan tudom ezt berakni háttérnek?
Hát igen, velem is ez van, hogy van 892 MB szabad helyem, és csak telón tárolok játékot...
Aspyrin: használd egészséggel -
#333 meg van valakinek az a kép amikor egy csajnk a seggét mutatja meg atetkóját? alapból van rajta -
#332 Nekem is ez a bajom! Alig fer ra 5-6 jatek, pedig van vagy 190mb-om szabadon az MMC-n. -
#331 6230i-re mennyi jtékot ,alkalmazást lehet telepíteni?
Nekem ha jól látom csak 1 megányit enged :(
Memória kártyára nem lehet telepíteni? -
#330 zser:) -
#329 Ime:
Vagy ha ez jobban tetszik, akkor: POLO2
Ime az elozo Civic szebb menuszinekkel: Civic
Egy kis szemelyes jellegu :) Ő -
#328 hát az mp3-at eleve le tudod játszani... -
munyoz #327 sziasztok!
én igazából egy csengőhang sazerkesztőt keresek, ,amivel mp3-at tudok midibe, vagy olyan formátumba átteni, amita telefonomon le tudok játszani.
Tud valaki segíteni? köszi -
Aspyrin #326 Nos ma vettem egy 6230i-t, remélem hasznos dolgokat is találok itt hozzá nemcsak a flém megy
/fav -
#325 Hát, én nagyon szépen kérnék Tőled egy WV Polo háttérképet!
Nagyon szép zöld színű legyen! -
#324 Csinaltam egy hatterkepet a 6230i-mhez, szerintem nagyon jo lett. (Sokat szarakodtam vele, hogy egyik telefon-felirat se takarjon bele semmibe :)
Ha van koztetek Hondas, szivesen atkuldom a kepet... Persze csak ha nagyon szepen keri az illeto ;)
-
#323 elképzelésem sincs mi kéne... autós/motoros/repülős amik főleg jöhetnek...
vagy ami te személy szerint jónak tartasz :)
köszönöm! -
#322 inkább konkrétakat kérj, és felteszem, mert van egy-két játékom rá (nagyon sok) szóval kérj párat, és becsomagolom, feltöltöm -
#321 sima 6230-ra nem tennél közzé ugyanígy játékokat?
előre is köszi -
#320 Isten vagy! -
#319 Hát, én passzolok, de keress ilyen oldalakon! nokiaportal.hu vagy mobilozz.hu ... jók ezek sztem -
#318 Sracok mar egy ideje keresem a Mosquito nevu (szúnyog) csengohangot, amin ert. szeruen egy szunyog dünnyög. Nem tudjatok hol talalom meg? Elore is thx. -
#317 király, kössz szépen! -
#316 figy. letöltöd a mobile media browsert, megkrekkeled, vagy megveszed, a krekket most nem mondom el, csatlakoztatod a telefont, belépsz a progiba, megfogod a jar+jad fájlt, fontos a jad is, és a progiba bemásolod a games-be. ennyi -
#315 Hogylehet megcsinálni, hogy ne a gyűjteménybe telepítse a játlékot, hanem a Játékokba?? PLS help!! -
#314 hűű bazzeg, kössz szépen!
Miattad fogom leklésni az ebédet, mindet felfogom rakni kipróbálni! -
az igen! Ha működne rendesen a kapcsolatom a gép és teló között rögtön szedném is! :) Csak hát az a puzie (sz)ámítógép nem akarja felismerni a telómat :|| -
#312 Koszi a jatekokat!
Fel is tettem parat. A Call of duty es a 2005 Arsenal Club Football, 2fast 2 furious nagyon gatyik. A Collin az autos jatekokhoz kepest egesz jo.
A tobbit most probalnam ki, de gozom sincs miert, a Nokia Application Installer nem tudott kapcsolatot letesiteni a telefonnal. Pedig maga a PC Suite latja a telefonomat (es az elobb is toltotem ra par jatekot).. -
#311 na találtam párat:
1. pack:
2Fast 2Furious
3d Golden Warrior
2005 Arsenal Club Football
2020 Special Ops
Airship Racing Around The Globe
Andre Agassi Com2Us Tennis
Anno1503
Arkanoid Revenge of DOTH
Asphalt 2
Aztec Warrior
BaldursGate
Batman Begins v3
Battle Of Planets v3
Blade Trinity v3
Bomberman Kart v3
BTBiplanes v3
Buffy The Vampire Slayer
Call Of Duty
Chessmaster
Colin McRae Rally 2005 (GER)
Colin McRae Rally 2005 (ENG)
College Basketball
Deer Hunter
Dexter Lab Security Alert
Die Hard
LINK: Pack 1
Pack2:
Driv3r
Dungeon Storm
Fantasy Warrior 2 Evil
Fantasy Warrior 2 Good
Fernando Alonso
FIFA 2005
Formula BMW Racing
Midnight Bowling
GT Racing
In Fusio Shado Fighter
Incredibles
Jamdat Sports NBA 2005
Johnny Crash v3
KarpovX3D Chess
King Kong
Kingdom of Heaven
Lethal Mission
Lord Of The Rings
Love Triangle Dating Challenge
Macrospace Drakengard
Spiderman
Midtown Madness 3
MiniGolf Castles v3
Nate Adams Freestyle Motorcross
Navy Battle
LINK:
Pack 2
Remélem jók a játékok! -
#310 utánanézek 6230i-re is játékoknak. -
#309 akkor sorry, mert nekem előző telefonom sima 6230 volt, és arra vannak játékaim. -
#308 Matyi: Kösz szépen a 2 játékot, de egyik sem jó a 6230i kijelzőjére... -
#307 Nem írnád meg nekem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy oda telepítse? -
#306 milyen infrára?
egyébként áthelyezni nem lehet, de meg lehet csinálni, hogy a játékokhoz telepítse, de felesleges, nem fesztesz semmi, bonyolultabb megcsinálni, mint belépni a gyűjteménybe :D -
#305 jaja, megy 1-gbossal, kösz szépen! :)
GigaByte: tudod mi a xar...
matyi08: elküldenéd nekem is? [email protected] a címem ;) Meg honnan tudnék még játékokat szedni, ami jo erre a telore, segítenél? Meg még az érdekelne, hogy miért a Gyűjtemények közé telepíti a játékot, és nem az infrára? átlehet helyezni? -
csikszem #304 Megerősítem az információt, bár szerintem ez legalább annyira függ a kártya márkájától mint a készülék szoftverétől, mindenesetre 1 gigással tényleg működik. -
#303 nekem meg van a king kong ha kell odaadhatom adj egy e-mailt -
#302 Elivleg tudnak a 6230i-k 512Mb-nal nagyobb MMC Plus kartyakat is olvasni! Ha a tied nem, akkor az szopas. De elvileg tudnak (annak ellenere, hogy a haszn. utm. csak 512 maxot ir). -
#301 valszeg tucc ...
blútusszal infrával v usbvel...
írd be h *#0000#
azért mer xar -
#300 A King Kong játék kéne nekem telefonra.
Honnan lehet ingyen leszedni? -
#299 A 6230i telón melyika legujabb szoftver? -
#298 Sziasztok!
Akkor ezzel a progival tudok olyan 3gp-t csinálni? Mobile Media Maker
És még az érdekelne, hogy hogyan tudok feltenni játékokat a 6230i telora, és milyenek mennek rá?
Meg hogy tudom megnézni a szoftver számát?
+ mégegy: Miért csak 512MB-os memoriakártyát tud olvasni? -
#297 ritka nagy szar az a lehúzó, illik az összképbe, anyagminőség meg összeszerelés kapcsán. amikor új volt és a nagyobb memkártyát akartam betenni, másfél órát szórakoztam vele, aztán pár hónappal később meg elsőre lecsúszott róla.
karácsony előtt megszabadultam amúgy a 6230asomtól, elég volt belőle bőségesen. -
#296 Én itt nem nagyon láttam értelmes játékot.
Vagy csak szerencsétlen vagyok.