Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szarakodik a telo az uj szoftverrel, akkor ismet visszaviszem!
Amugy meg, ha tudom elore, hogy CSAK emelkedo hangerovel tud csorogni meg se veszem! Szoval vagy megjavitjak, vagy kicserelik, de igy ez nekem nem kell!
Minden SW váltás HARDWER váltással jár együtt!!! Tehát elõfordulhat hogy SW frissités után gondok lépnek fel a telóval, de nem minden esetbefordul elõ. Miután az SW frissitéseket megcsinálják az emberkék és szarakodik a teló, egybõl a gyártót szídják. Néha segít az SWcsere néha csak hátrány!!!!
Az élet eleme a lét!
Annyira nem lenne fontos, de ez egy eleg alapveto hiba, ami gondolom mindenkit idegesit!
Na legkozelebb, ha telefont veszek naluk, akkor csak ugy hozom el, ha ratoltik a legujabb verziot.
Olvastam egy masik forumban, hogy a kesobbi szoftver verzioval mar nincs ilyen gond. Az enyem v.3.40-es, pedig asszem mar van 4.44-es is.
Hogyan tudom frissiteni a szoftveret? Illetve hol vegeznek el ilyet??
Ha meg tényleg esemény van akkor meg nem érdekel mert azt hiszem, hogy azért világít mert csökkent az energiaszintje😊
I will use google before asking stupid questions.
A régebbi kocka lassabban tölt, nem gyorstöltõ. Nem árt neki, de lassabban tölti fel.
Árt e az aksinak ha nem a hozzá adott lapos töltõvel töltöm hanem a régebbi kockával?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hol találok ilyet.Ingyen 😊
Következõ kérdésem, Snake 1et (mert a 2vel nem lehet multizni) honnan lehet leszedni(WAP vagy net is jó)? Nokia WAP oldalán csak a Snake 2 van. Akarok egy 3660-al Bluetoothon játszani.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bocsi ha már irtátok, lusta vagyok visszolvasni, az lenne a kérdésem, hogy a 6230i-m .3gp kiterjesztésõ videokat csinál, és tud lejátszani. Ha szeretnék mondjuk mpeg vagy avi videokat rárakni és lejátszani nem sikerül. Hogyan lehetne átkonvertálni az avikat 3gp-re? Vagy más mod, hogy le tudjam játszani a videokat a telefonomon?
ez a vékony töltõ miben más mint a régebbi? gyorsabb? mi van ha a régebbit használom vagy ezzel töltök egy régebbi telót?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI GX600PX-214hu Notebook
Ebbõl jelen esetben a kifejezett módon, azaz van rá menüpont.
ha mégsem, akkor majd ha melesz jogsi, bemegyek miskolcra, addig meg fagyogasson . Ma jól leejtettem<#nyes>#nyes>
Lassan soxor használom rajta a BT-t meg egyéb dolgot, aminek van oylan hibája, hogy lefagy, vagy restartol egyet, de vhogy kiszámolja hogy épp sietünk
addig kaptam egy cseretelefont
2: több ismerõsömnek pedig problémái voltak a simával, aztán voltak frissíttetni.
maradék: bevált, bár régebbi SW van rajta, ami miatt vannak hibái, viszont tudom, hogy ezek abból adódnak, tehát nem szidom ész nélkül. Miért nem frissítek? Nem égetõ fontosságú, majd ha arra járok, megteszem.
Tegyük hozzá, hogy az 'i' nem csak egy sima 6230 új SW-rel. Sok dolog különbözik (jobb) benne, nem csoda, ha több vele a probléma is. Ezen kívül mivel a 6230 kamerája egy vicc, így nem is használja senki, ergo kevesebb probléma merül fel vele kapcsolatban.
2 érdekes hogy nekem/és több embernek a környezetemben/ az I nélküli lassan egy éve különösebb gond nélkül elkaristol...
gondolom neked bevált nagyon az "I", ezárt akarva akaratlanul elfogult vagy a készülékkel kapcsolatban... Használd egészséggel!!!
csak ugye 15-20céges mobilt nem egyszerû egy füst alatt beszedni és frissíteni...
bár 6230-on nekem pl most 4.44-rõl 5.35-re fríssítettek de semmi érdemlegeset nem vettem észre...
Nem tudom a kapkodás okát, általában nem a Nokia szokott az újdonságokkal elsõként kirukkolni.
Na de mik? Szeretnék példákat látni!
ha te nem szaladtál bele örülj neki.
ezzelszemben nekem az "I" nélküli 6230 tökéletesen mûxik, nem is válok meg tõle egy ideig.