Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az engem is érdekelne, hogy hol lehet átállítani azt, hogy mutassa a képet nagyba
Légy jó, légy hű Magyar!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Visszaolvastam, de sajna nem találtam választ. Szóval az a gondom, hogy vannak JAVA játékaim, de sem küldéssel, sem PC Suite- al nem tudom õket felrakni a telóra. Küldéssel ugyen me ismeri fel. PC Suite-ban meg az application installer-el próbáltam de nem mükszik. Nokia 6230i-m van ésa Pc Suite a 6.7-es.... De ez igaz az összes Java alkalmazásra is... Neketek volt ilyen? Elõre is köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Class 1-esek idális esetben is csak 10 métert hidalnak át, a Class 2-esek 100 métert. Ezért drágábbak.
Nokia gyári adatpert tuti nem veszek, az 7600 HUF.
Néztem egy D-Linket, ez nem noname és emellett 2000el olcsóbb a Nokiánál. Itt még olcsóbban vannak nonamek. A Class 1-esek csak 3500 körül mozognak. Mi a különbség a Class 1 és 2-es adapterek között?
visszaolvastam, de sajna em találtam választ. Szóval az a gondom, hogy vannak JAVA játékaim, de sem küldéssel, sem PC Suite- al nem tudom õket felrakni a telóra. Küldéssel ugyen me ismeri fel. PC Suite-ban meg az application installer-el próbáltam de nem mükszik
Légy jó, légy hű Magyar!
Eddig nagyon tetszik, csatlakozót ma még nem tudtam venni hozzá, úgyhogy csak holnap kerülnek fel rá cuccok.
Egyetlen dolog nem tetszik rajta: nekem túl kicsik a gombjai. Hozzá fogok szerintem szokni, de az elõzõ telefonomnak (6610) sokkal kényelmesebb volt a kezelése.
Ami a legjobban tetszik eddig az a kijelzõje. Hozzá sem lehet hasonlítni a 6610es pixel-undormányához, de még a sima 6230asétól is láthatóan szebb.
akyyy én nemtudom sajna...
Légy jó, légy hű Magyar!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nálam ez a helyzet:
Szoval kenytelen voltam feltelepiteni a Windigo szoftverét, amivel latom is a telefonomat, ezzel tehat mukodik. A Nokia PC Suite viszont tovabbra is csak infran hajlando elerni a telefont. Miert van ez? Nincs is olyan opcio, ahol a bluetoothos kapcsolatot valaszthatnam, megmutatom:
Esetleg igy is linkelem, hatha ez jo: Kép
Valakinek van otlete?
beszélnek a többin meg esetleg 5-10 percenként lejátszanak valami zenét. Arról nem is beszélve, hogy a a munkahelyemen a sok elektromosgép (meg a beton csarnok) úgy leárnyékolja, hogy jó ha van térerõm.
AMD_XP_3000@ CPU, ABIT KN8 Ultra ALAP, Asus X800XL VGA, 1GB DDRRAM(2*512GEIL), Samsung Sysmaster796mb, Western Digital 250Gb SATAII HDD, LG DVD-RAM, Logitech Cordless Desktop EX110 BILL&EGÉR
Miért nem elég az fm rádio? <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
AMD_XP_3000@ CPU, ABIT KN8 Ultra ALAP, Asus X800XL VGA, 1GB DDRRAM(2*512GEIL), Samsung Sysmaster796mb, Western Digital 250Gb SATAII HDD, LG DVD-RAM, Logitech Cordless Desktop EX110 BILL&EGÉR
Majd ha beszarik megcsinalom, vagy rendszer ujratelepiteskor majd nem teszem fel a bluetoothhoz kapott szoftvert, csak a PC Suite-ot.
Ekkor felraktam tolteni kb. egy estet/ejszakat (kb. 8-10 orat) aztan hasznaltam megint epp addig, hogy ne meruljon le, de csak egy csik maradjon. Ekkor mar csak addig toltottem, amig szukseges volt (kb. egy-masfel ora). Azota pedig igy hasznalom. Az elso ket het utan mar jobban birja az akksi, azelott soxor csak 30 orat birt, mostmar kb. 3 napot. Mondjuk ez lehet amiatt is, mert elso idokben allandoan nyomkodtam, most meg csak ha szukseg van ra. 😊
En is a Bluetooth-os adatatvitelt javaslom, mert a telefonon levo csatlakozo tenyleg serulhet a sok dugástól 😊 Raadasul ez nem lesz kidobott penz akkor sem, ha ujabb telefonod lesz. Sot, igy a baratnom (es egyeb ismerosok) telefonjaira is konnyen ra tudok tenni ezt azt, ha a szamitogepem kozeleben vannak. Szoval univerzalis. Annyi a hatranya, hogy kicsit lassu.
A Nokia PC Suite programcsomagot ingyen le lehet tolteni a netrol, sok hasznos programot foglal magaban. Nem tudom mitol, de nekem nem hajlando egyuttmukodni a PC Suite bluetooth kapcsolattal a 6230i-mel, igy a bluetooth-os adatmozgasra egy kulon programot kell hasznalnom (amit adtak a bluetooth adatkabelhez).
De mivel van infram is, azzal mukodik a PC Suite, igy ha akarom hasznalni, akkor megoldhato.
Internetes radiorol gozom sincs, hogy mukodik-e. Mivel GPRS internetem nincsen, csak GPRS Wap-om, igy kiprobalni sem tudom. Ha mp3 alapu a musor, akkor szerintem mukodnie kell...
De majd beidézek ide egy szöveget ha megtalálom.
Légy jó, légy hű Magyar!