Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy állítólag tényleg nemkell formázni a Li-Ion aksikat... minden esetre ne hagyd fennt szerintem 14 óránál többet még az elsõ 1-2 töltésnél sem!
Légy jó, légy hű Magyar!
Mondjuk mindegy, akkor kicserélem <#nevetes1>#nevetes1>
De most "sajna" vennek kell BT adaptert, mert a 3650-est úgy használom, hogy a 6230i-r rátöltöm a filet, és átküldöm BT-n <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
AMD_XP_3000@ CPU, ABIT KN8 Ultra ALAP, Asus X800XL VGA, 1GB DDRRAM(2*512GEIL), Samsung Sysmaster796mb, Western Digital 250Gb SATAII HDD, LG DVD-RAM, Logitech Cordless Desktop EX110 BILL&EGÉR
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ti hogyan másoltok a telefonra képeket, videókat, mp3akat? Adnak kábelt a telefonhoz vagy csak blútúszon keresztül lehet? Mert akkor vennem kell egy BT adó-vevõt a géphez.
Légy jó, légy hű Magyar!
nem értem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként pár sorral lejjebb linkeltem egy oldalt, miután beregisztráltál találhatsz egy zsák okosságot.
Honnan tudom leszedni? <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
A Nokia Multimedia Playerrel. Megnyitom az avit es mentes maskent (3gp) aztan csak varni kell. A telefonra toltesrol nem is beszelve 😊
Amugy most a Csupasz pisztoly I.-et gondoltam rarakni a telefonra, de szar, hogy nem tudok tekerni 😞
Légy jó, légy hű Magyar!
Csak mert eleg szar, hogy nem lehet beletekerni a 3GP videokba.
Ha van egy 15 perces (masfel orasrol nem is beszelve 😊 videom, nem tudom elkezdeni, majd kesobb folytatni, mert mindig elejerol kell kezdenem 😞
16 gombbal + a négyirányú irányítógombokkal, hogyan akarsz egy számítógépet irányítani? nem legyél már ekkora láma bazmeg
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Légy jó, légy hű Magyar!
Nem tudtok valami remote progit a nokia 6230i-re amit a PC-t tudtám (távírányítani)??? De müködõt!!!
Mert találtam 1-et csak be kéne állítani valahogy PuppetMaster
PuppetMaster
Ez a linkje és valami olyasmit olvastam hogy lehet még a 6230i-t is kezelni (amúgy csak a sima 6230 -at lehetne) !!!
HELP<#duma>#duma><#duma>#duma><#merges2>#merges2><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Légy jó, légy hű Magyar!
tényleg undorító, ilyet meg nem vennék :| Igaz nekem sima 6230-asom van, de a következõ váltás a 6230i lesz :o)
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=01200612052017
Légy jó, légy hű Magyar!
willis: szerintem menj fel a nokia hivatalos oldalára, és ott lesz telefonösszehasonlítás, ott kiválasztod a két telót, és pár szóban leírja, hogy melyik miben jobb <#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!
A 6230 és 6230i között mi a különbség?
Valaki pár szóban írja meg légyszíves!
Thx