59
Pannon GSM
  • ChaosTeam
    A telenor oldalán lehet regelni is:

Telenor Online

Itt alul "még nem regisztráltál?"
  • szapor
    A pannon oldalon hol lehet meg nézni az egyenlegem? Mert régen regelni kellett és ott, de most sehol nem látod regelési lehetőséget. Az új pannonosok nem kapnak valamennyi ingyen lebeszélési időt? mert nem rég vettem
  • mo rémálma
    nekem írja ki folyamatosnaezt
  • akyyy
    Help.

Határon vótam rallyn, a telóm azt hitte szlovákba vagyok (volt mais, az utca másik fele már szlovákia volt, óó lol)

Így átváltott a telóm
    H PANNON 3G-re, ez van kiirva a kijelzőn és jött 3 sms, hogy mennyiért telefonálhatok, mennyiért internetezhezek, meg az üdvözöjjük szlovákiában.

vissza persze nem csatlakozott.

pedig már rég itthon vagyok közel sem a határ mellet.

probáltam átváltani kézival más szolgáltatóra, az nem vált be, ha pannon gsm-re megyek, akkor pedig marad a 3g. ami pedig valami műholdas cucc lehet, amibel külföldi tarifával beszélek.
  • M@TriX
    lehet levásárolni lehet...
  • w77d
    ez a kérdés még mindíg foglalkoztat. A kedvezményhez nem tudok hozzányúlni, pedig az értesítő szerint már 44ezer ft kedvezmény van. De ha lefogy az adott összeg a telefonról nem tudok tovább telefonálni se sms-t küldeni. E-mailt írtam a pannonnak de még nem válaszoltak. Senkinek sincs ötlete, hogy mit takar az a kedvezmény??
  • qpepe75
    Ügyfélszolgálatot nem hívtad????
  • w77d
    sziasztok. Ugyebár kapok a telefonomra mindíg egyenlegértesítőt ha nagyon lent van az egyenlegem. Most azt kaptam, hogy 77ft + 18000ft kedvezmény. A kedvezmény ugyanúgy lebeszélhető? vagy az mire van?
  • Wlakos
    Kedvezményeikről a http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/egyeb/szolgaltatas_sms/ oldalon lehet olvasni. Sok sikert!
  • Wlakos
    A wap forgalmam 2604kB erre fizessek szerintük 26000Ft + Afa-t! nyolcszorosat számlázták a köcsögök!
  • Wlakos
    Sziasztok.
    A pannon wap-ján könyvet olvastam a könyv mérete 900 oldal oldalanként 8kB-al kijött áfa-val 26000Ft-os számla. Valaki tudja, hogy mi a magyarázat? Esetleg hol lehet reklamálni? / a pannonnál nem ők csak azt hajtsák, hogy fizessek/
    Előre is köszönettel, mindenkinek a legjobbakat kívánom!
  • Myron
    na megvan a probléma forrása.
    képesek 12ft/10kB ért adni ezt a szart. hogy nem szakad be a pofájuk.
  • Myron
    Hali!

K310i-m van, Bementem az Internetszolgáltatás menüpontba, ugrás, url, aztán nézegettem oldalakat, mittomén m.ebuddy.com
    aztán most -800ft az egyenlegem pedig volt még legalább 2000ft a kártyán. van egy sanda gyanúm h ez perc alapján lett elszámolva...
    nem lehet valahogy beállítani h adatforgalom alapján számoljon?
  • csepene
    Menj át az új tarifacsomagok egyikébe.
    Én is ezt tettem és ezáltal a hiba kiküszöbölhető,és a havidíj lebeszélése után sem nőnek majd a percdíjak.
    Pannon 60-1200
    Szerintem még jobbak és kedvezőbbek a percdíjak is:)
  • Mészy
    A mocskos K...a Anyját a pannonnak!!! Két hónapja majdnem a dupláját fizetem a szokásos számláimnak, gondoltam csak sokat beszéltem...
    Megnéztem egy részletes számlát és látom, hogy a pannon 300 csomagot megváltoztatták és a 21 Ft-os percdíjat alapból emelték 23-ra, így lett az alapdíjam 6900 és amit ezen felül beszélek azt 35 Ft-os percdíjjal számlázzák. Persze erről egy kiba...tt betűt nem írtak nekem. Felhívom az ügyfélszolgálatot, erre azt mondják, hogy ők megírták a honlapjukon és két napilapban is megjelentették... Hát B...meg. A tetves önreklámjukat bele tudják tenni a számla mellé. Ilyenkor mit lehet tenni?
  • 4kos
    Azt kérdezném , hogy lehet hogy 900 Ft feltöltése után 300 ft lett az egyenlegemen. Értem hogy levonnák ezért meg azért de 600 Ft-t szóval hol lehetne megnézni hogy miért vonnak le?
  • [HUN]Crassus
    az imei szam alapjan nem erzekelte a rendszeruk ezt a tipust vagy mit gagyogott a csoka:S
  • [HUN]Crassus
    Tegnap elmentem a pannonhoz telefont vásárolni/1998 óta vagyok előfizetőjük/ és nemtudták odaadni a választott sanyierikfia k810i-t,mert az ügyintéző nemtudta a telefon imei számát hozzáírni az adataimhoz! Átbattyogtam egy másik pannonhoz és ott sem tudták:S itt és a másik helyen is hívtak boldog-boldogtalant,vártam vagy 2 órát összesen és nemtudták mi a hiba!! WTF??? 2007-ben vagyunk baszki! komolyan mondom nevetséges! Van pénzem,van lehetőségem van készülék és nemtudom megvenni!! Ilyet még nem pipáltam! Remélem ma már a rendszergazdájuk megbütyköli a témát,mert elég ideges lennék ha megint elmenne a fél napom a semmire.....
  • akyyy
    csak ha felhívsz egy számot, de az fizetős( asszem 1 sms ára)

de pannonline-on meg lehet nézni ingyen.
  • KnightRider
    Hali!

Elnézést a láma kérdésért, de... a konkurrens T-Online-t használóknál, ha beírják, hogy *102#, kiírja, mennyi az egyenlegünk. Pannonos telónál van hasonló kód?
  • CzGobe
    Nem tudja valaki, hogy mi számít Emeltdíjas szolgáltatásnak és MobilVásárlásnak a Pannon szerint? Ugyanis küldött 1 SMSt, hogy 10.000 Ft-ot költhetek el ilyen szolgáltatásokra. Előfizetéses Djuice-om van.
    Bármilyen emeltdíjas SMS annak minősül?
  • akyyy
    kuvaanyát a pannonak

nem telóhiba, másnál is előfordult... de érekődök hogy még kinél van az hogy:

bárkit hívtokk haljátok őket, de ők nem halanak...
  • gaben71
    Uraim!
    A Pannon navigátor szolgáltatása milyen rendszerű térképeket használ?
    (aeromap, destinator, stb)???
    Meg lehet ezeket találni vagy szerezni valhogy?
  • akyyy
    nem tudja senki ? vagy ennyire nincsennek pannonosok?:C
  • akyyy
    na mivan?
  • akyyy
    help plz!itt azt írja, hogy a Mobile Data 50 az most ugyanannyiba kerül mint a Mobile Data 3 !!!
    vagyis 1990 Ft helyett csak 490 Ft vesz le? h aigen én előfizetnék rá, de nem nagyon vagyok még tisztában ezzel, szal valaki plz
  • akyyy
    he, itt ingyen a pénzemet is megmondják. meg itt "fizettem" elő MMMS-re meg GPRS-mre általánydíjra.
  • R9
    nem.
  • steweee
    ezek a szolgáltatások nem csak előfizuhoz vannak? nekem csak kártyás simjeim voltak eddig, bár abból már sok és minden szolgáltatónál legalább egy. most is van 3 mindháromnál 1.
  • akyyy
    je, ezt kipróbálom
  • Taranov
    Reménytelen eset.
  • Taranov
    Nem lehetsz ilyen kizs puta, hogy nem szúrja ki a szemedet.
  • R9
    nem jó.nincs ilyen szolgáltatása.na most a pannon olnline tudom hol van,de ott hol???
  • Alien
    PannOnline
  • Munch
    1746-ra küldd el, hogy "PIN"!
  • Matthewpamer
    hát ilyet nem látok hogy kártya és tarifacsomag informáciok.ez a menüben melyik résznél van?
  • Random_
    Esetleg a müben elmész valami logikus részbe.
    Pl.: kártya és tarifacsomag információk ott a következőket sorolja fel
    A kártya titkosításának mértéke: Nyilvános szám
    A kártya állapota: Aktív
    A kártyán tárolható telefonszámok: 160
    A tárolható SMS-ek száma: 10 db
    PIN2 kód: ****
    PUK2 kód: ********
  • Mike at home
    valahol az adatoknal

nezd vegig, nincs olyan sok menupont
  • Met
    Az ingyen van amikor én lekértem akkor még nem volt netes lehetőség, asszem:)
  • Matthewpamer
    nemtalálom hogy hol lehet lekérni.valaki tudna segíteni?