59
Pannon GSM
-
#19 a pin kóddal indítod a telefont, és pár fontosabb dologhoz kell, ami telefonfüggő.
ha 3x elrontod a pin kódot, akkor a puk kóddal lehet feloldani, majd másik pint beállítani
ha 10x elrontod a puk kódot is, akkor elvileg kuka, de elvileg a szolgáltató még tud vele valamit csinálni, ha más nem, hát ad egy újat :)
a pin2/puk2 is hasonló elven működik mint a pin, csak pl. hívásdíj számlálót lehet vele aktiválni, költségkijelzést, stb. -
#18 és a pannon onlineba hol lehet lekérni?amiko ilyen zöld háttér van?ott a szolgáltatásoknál? -
#17 pl. ha beakarod állítani hogyha telefonálsz,kiírja hogy mennyi pénzbe került,oda kell a pin 2 meg még pár funkcióhoz. -
steweee #16 azok ismerete mire jó? én sosem használtam. tudtommal csak arra kell, hogy ha vmiért zárolja a kártyák mert 3X eltéveszted a pint, akkor is vissza használatba lehessen helyezni. mire jó még? -
#15 Ha már úgyis netezel, nem egyszerűbb elnézni a pannon oldalára, és 1 perc alatt megkapni, mint telefonálgatni, ami ráadásul még pénzbe is kerül. -
#14 Ügyfélszolgálatot kell felhívni és asszem sms-ben küldik el. -
cyrus #13 pontosan
-
cyrus #12 PANNONNLINE a honlapon vagy felhívod az ügyfélszolgálatot... -
#11 Én pannonos vagyok, illetve már csak voltam, és vettem egy pár pannonos telcsit/kártyát, de egyiken sem volt rajta a pin2/puk2. A tmobil és a voda kiadja, a pannon valamiért nem :(
Nekem is kellett a pin2, elmentem a pannon honlapjára, megadtam a telcsiszámom, és a honlap megadta a pin2 kódomat :) -
#10 Nekem nincs, de más szolgáltatók általában oda szokták adni... -
#9 Pyx, Botond, melyikotoknek van pannonos teloja? -
#8 pin2 puk2 nincs rajta
szak nem hulye a srac
a pannonline-t tudom ajanlani, telszam alapjan reggelsz, es ott megtalalod -
#7 Átérzem a problémádat... esetleg nézd meg mégegyszer, menj be, hívd fel őket ha ennyire fontos... szvsz nem annyira. -
#6 pedig rajta kell lennie -
#5 mármint a pin2 meg a puk2 -
#4 nincs rajta.csak a pin meg a puk.de a 2 egyiksen sincs rajta. -
#3 és ezzel meg is oldódott \o/ -
#2 Rajt van a papíron amit adtak hozzá. -
#1 Helosztok!Előfizetős vagyok,és szeretném megtudni a puk 2 ill. a pin 2 kódomat.Hogy tudhatom meg?(anélkül hogy bemennék a pannonba)