Pannon GSM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Határon vótam rallyn, a telóm azt hitte szlovákba vagyok (volt mais, az utca másik fele már szlovákia volt, óó lol)
Így átváltott a telóm
H PANNON 3G-re, ez van kiirva a kijelzõn és jött 3 sms, hogy mennyiért telefonálhatok, mennyiért internetezhezek, meg az üdvözöjjük szlovákiában.
vissza persze nem csatlakozott.
pedig már rég itthon vagyok közel sem a határ mellet.
probáltam átváltani kézival más szolgáltatóra, az nem vált be, ha pannon gsm-re megyek, akkor pedig marad a 3g. ami pedig valami mûholdas cucc lehet, amibel külföldi tarifával beszélek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A pannon wap-ján könyvet olvastam a könyv mérete 900 oldal oldalanként 8kB-al kijött áfa-val 26000Ft-os számla. Valaki tudja, hogy mi a magyarázat? Esetleg hol lehet reklamálni? / a pannonnál nem õk csak azt hajtsák, hogy fizessek/
Elõre is köszönettel, mindenkinek a legjobbakat kívánom!
képesek 12ft/10kB ért adni ezt a szart. hogy nem szakad be a pofájuk.
K310i-m van, Bementem az Internetszolgáltatás menüpontba, ugrás, url, aztán nézegettem oldalakat, mittomén m.ebuddy.com
aztán most -800ft az egyenlegem pedig volt még legalább 2000ft a kártyán. van egy sanda gyanúm h ez perc alapján lett elszámolva...
nem lehet valahogy beállítani h adatforgalom alapján számoljon?
Én is ezt tettem és ezáltal a hiba kiküszöbölhetõ,és a havidíj lebeszélése után sem nõnek majd a percdíjak.
Pannon 60-1200
Szerintem még jobbak és kedvezõbbek a percdíjak is😊
Megnéztem egy részletes számlát és látom, hogy a pannon 300 csomagot megváltoztatták és a 21 Ft-os percdíjat alapból emelték 23-ra, így lett az alapdíjam 6900 és amit ezen felül beszélek azt 35 Ft-os percdíjjal számlázzák. Persze errõl egy kiba...tt betût nem írtak nekem. Felhívom az ügyfélszolgálatot, erre azt mondják, hogy õk megírták a honlapjukon és két napilapban is megjelentették... Hát B...meg. A tetves önreklámjukat bele tudják tenni a számla mellé. Ilyenkor mit lehet tenni?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de pannonline-on meg lehet nézni ingyen.
Elnézést a láma kérdésért, de... a konkurrens T-Online-t használóknál, ha beírják, hogy *102#, kiírja, mennyi az egyenlegünk. Pannonos telónál van hasonló kód?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Bármilyen emeltdíjas SMS annak minõsül?
eom$
nem telóhiba, másnál is elõfordult... de érekõdök hogy még kinél van az hogy:
bárkit hívtokk haljátok õket, de õk nem halanak...
A Pannon navigátor szolgáltatása milyen rendszerû térképeket használ?
(aeromap, destinator, stb)???
Meg lehet ezeket találni vagy szerezni valhogy?
petkogabi
vagyis 1990 Ft helyett csak 490 Ft vesz le? h aigen én elõfizetnék rá, de nem nagyon vagyok még tisztában ezzel, szal valaki plz <#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Pl.: kártya és tarifacsomag információk ott a következõket sorolja fel
A kártya titkosításának mértéke: Nyilvános szám
A kártya állapota: Aktív
A kártyán tárolható telefonszámok: 160
A tárolható SMS-ek száma: 10 db
PIN2 kód: ****
PUK2 kód: ********
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nezd vegig, nincs olyan sok menupont
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ha 3x elrontod a pin kódot, akkor a puk kóddal lehet feloldani, majd másik pint beállítani
ha 10x elrontod a puk kódot is, akkor elvileg kuka, de elvileg a szolgáltató még tud vele valamit csinálni, ha más nem, hát ad egy újat 😊
a pin2/puk2 is hasonló elven mûködik mint a pin, csak pl. hívásdíj számlálót lehet vele aktiválni, költségkijelzést, stb.
shit happens
shit happens
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nekem is kellett a pin2, elmentem a pannon honlapjára, megadtam a telcsiszámom, és a honlap megadta a pin2 kódomat 😊
shit happens