Baldur's Gate 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam kipróbálom, de arra egyelőre nem jöttem rá, h lehet fejlődni, legalábbis az erő, ügyesség stb. pontokra nem tudok rakni. Azt, h lehet? (fejlődök, meg kapok plusz tulajdonságokat, de 3 szinten még semmi pontot nem tudtam rakni)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: fluency, 2023.08.11. 20:37:23
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elminster, aki a legerősebb mágus ebben a világban pl. 26. szintű magic user (Ez nem 5. edition infó, még az én régi Forgotten Realms boxed setem alapján van az infó, de a nagyságrend ugyanaz)
Szóval ilyen hősök nem rohangálnak nagyon.
Ha jól emlékszem, Drizzt-ék csapata volt kb. ilyen szintű - lehet, hogy 15 körül, ők pedig az egész világ talán legikonikusabb hősei, és mindent levágtak, ami az útjukba került (kivéve BG2-ben az én csapatomat, hehe).
Itt 12-t ír pl Drizzt szintjének
Amugy Sven nyilatkozott ez ügyben:
"Vincke said that he would find it "very hard" to make an adventure that takes players from level 12 to level 20, because in D&D, those levels start awarding players with godlike powers. ...."
Személy szerint nem hinném, hogy lvl12-20 között félisteni szintű erőre tesznek szert a karakterek, arra ott van az Epic szint. Az inkább elképzelhető számomra, hogy a több spell és képesség bonyolította volna a játékot és hosszabbította volna a fejlesztési időt. Persze lehet tévedek.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2023.08.10. 18:43:11
Mondjuk hátha lesz egy dlc vagy ilyesmi amiben majd lehet tovább nyomulni.
Régi BG-kben ugye dobni kellett a főjellemzők értékeit, ott órákat elvoltam a re-rollal :)
Én egy Rangert "alakítok" aki belesz@rik mindenbe csak ő megússza valahogy, és nem igazán erdekli hogy kinek mi a baja, csak ha az pénzt is hoz...XD
Mivel biztos, hogy nagyon sokszor fogom elovenni a kovetkezo evekben, igy majd raerek gondolkodni a kovetkezo jateknal, itt most elore a kaosz utjan :)
Vigyázat, !SPOILER!
A sztori nagyon jó (nagyon nagyon szerteágazó), volt jó pár epic pillanat és boss harc (+ egy achievmentes ending is :D).
Rengeteg döntést kell meghozni, ugyhogy tényleg nem nagyon lehet két egyforma végigjátszást csinálni.
Elég csak ezekre gondolni (act 2 befejezéséig ne olvasd el szerintem):
- Használod-e az illithid erőket vagy sem?
- Bizol-e az Emperorban vagy Orpheust akarod kiszabaditani?
- Evolválodsz fél-illithiddé?
- Mi lesz a következménye ezeknek?
- Kilehet-e szedni a tadpolet egyáltalán vagy valójában ennyi volt?
- A ghit Necrotic Queennel jó-e baszakodni vagy sem? :D
- És akkor Raphael is “üzletelni” akar (egyik legjobb voice acting), ami megint kérdéses
- Meg még sok kérdés… :)
Egyelőre neten se kerestem rá endingekre, mert nem akarom ellőni.
Apropo tabor
militavia
Semennyire. Kezdj bele nyugodtan.
Puffog is eddig mindenki, kivancsian varom, ki meddig birja majd. A kovetkezo majd egy alaposan mindent korbejaro es megfigyelo, no meg kedvesebb karakter lesz, de most ez egy ilyen sz.rhazi.
Igy viszont a tarsak sem idegesitenek annyira, siman megvonom a vallam es csokolom, oldd meg es/vagy hagyj beken :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.08.09. 13:20:25
Jó az ilyen csapattárs is érdekességképpen, de ha mindenki különleges, akkor a nap végén senki sem az. Szerintem. Kontrasztosabb lett volna, ha két edgy karakter mellé van három másik, akiknél nincs nagy csavar meg meglepetés, hanem tényleg azok, akiknek mutatják magukat.
2 oraig kell, hogy fusson egy dropot aktivalt stream a hatterben (nezni is lehet persze).
Az eddigi összes "fellelt" companion tag egyike sem kifejezetten szimpatikus. Nekem meg talán pont az a nyegle f@sz vámpír jön be a legjobban. XD.
Shadowheart, Wyll, meg Gale untatnak, nekem borzasztóan sablonosak, Lae'zel-t meg már párszor majdnem kinyírtam hogy ne pörögjön már mint valami "agresszív kismalac" pedig az én karakterem se egy angyal hogy finoman fogalmazzak, de ő meg túlpörög mindent...
Karlach még egyenlőre bejön, de nincs nálam annyi ideje hogy nyilatkozzak róla, de remélem a maradék a folytatásban jobb arc lesz ezeknél, mert most Astarion-on kívül csak azért viszem bármelyiket hogy meglegyen a csapat.
Még eddig azt gondoltam inkább a történet miatt velük megyek de ha ennyire unalmasak lesznek továbbra is, viszem inkább a hirelings-eket..
A hillelés mért csak korlátozottan lehet használni?,ha így marad a végéig az kegyetlen lesz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.08. 15:33:26
[merlinw.org]
Ha paladinként nem vagy elégedett velük, vegyél magad mellé hirelingeket ideiglenesen. Én Lae'zellel és Shadowhearttal elvagyok. Monkként nem zavar annyira a jellemük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.08. 15:32:31
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
#724: közben meglett, "megszereztem" öt is.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.08.08. 14:06:04