142
Heroes of Annihilated Empires - RTS
-
tiboristvan71 #142 Nagyon jo kis jatek, de valaki segitsen aban hogy, hogy lehet meg csinalni a 6-os kampanyt ez a neve ''In Search for Resources. Egy dolog nem tetszik bene hol lehet megnezni jatek kozbe hogy mi a kuldetesed ''info '' vagy valami !!!!!!!!!!!!!!!!????????????????/ -
Altronix #141 Üdv!
Valaki a CD kulcsot eltudná küldeni nekem?
És egy másik dolog, mi előtt a gépem tönkre ment játszottam vele és egy idő után marhára belassultak a dolgok és néha lefagyott meg ne mis engedte el indítani a játékot. Van ötletetek hogy mért volt? -
Donát9 #140 buzi szeksz elni hogy kel nem tom mert a szeksz naygon jo -
Darth981 #139 hello , lenne egy kis problémám a játékkal , amikor elinditom , kiir valamit hogy nem jo a videokarim memoriaja , MSI Geforce 8800 GT 512.
, elindul a játék , és egy feliratot sem látok se semmit a menübe sem. Előre is köszi
-
#138 CSŐ!
AKINEK VAN KEDVE MULTIZNI, AZ VEGYEN FEL MSN-RE!
[email protected] -
Druzsba #137 A játék fordítása letölthető:
http://www.magyaritasok.hu/?func=
Jó játékot! -
#136 Én alapvetően hányok az ilyen játékoktól, de erre a hoae-re rákattantam mint a disznó! Nagyon pöpec a game, élvezetes, miegymás! Szivok is vele mert csira vagyok ezekhez, de nagyon fasza - marhára érdekel h mi a rossebbet keresnek ott olyan dolgok amik nem illenek oda
-
#135 ezt a patkányos pályát nem vágom....az okés hogy elrohanok az elején a világ végére(ahol a két fa állja az utamat)de hogy a fenébe lehet kiírtani egy egész pályát olyan ellenfelekkel akik nem akarnak meghalni(első nagykanyarnál villámokat dobáló druidák vagymik)ahogy ütöm úgy töltődik a két faszi...
szóval nem világos a pálya...tud valaki segíteni??? -
#134 jah es... izebigyo azt figyeltetek, hogyha egy fejezetet ujrakezd az emberfia/lanya az elejetol, akkor a kari visszaesik 1es szintre??? ugyhogy en mentegetek szaporan... es ezt csak most vettem eszre miutan kinyirtam a necro varazslot a barlangban... nem is emlexem, lehet volt olyan fejezet amit natur ujrakezdtem :C mind1... erre figyeljetek! -
#133 szerintem nagyon jopofa jatek, nekem tetszik ^^
panasz a jatek rovidsegere: azert azt ugye eszrevettetek a readme.txtben, hogyasszondja -> "Heroes of Annihilated Empires (Chapter I)" -
#132 aligha,ha endsequence van -
#131 De ez amit végigtoltatok ez csak a jatek 10%a ha jol tudom nem? -
#130 jo bizony,addig a 3napig amig vegig nem tolod :)
kiegre varva... -
csgj #129 hát elég kevesen játszanak ezzel...amint látom... kár, mert sztem jó kis game -
Freez #128 Hi! Légyszi segítsen valaki valamelyik pályán (11-13) amikor meg van a korona és bóklászok találkozok az elf csajjal na ő rákezd dumálni és jön a videó de ott behal az egész és nem lehet kilépni :( beragad 1 képnél és csak vár.
Egyébként szeintem jó a játék csa a 104-es szintű hősömet mr nem igazán tudják megölni :) -
6600GT #127 hy! pontosaban? meilyk fától meg milyen arus?kösszi -
Ravasak #126 A fatol lefele van egy arus annal ana kulcs
ha jol emlekszem 2000 arany vagy egy kesztyuert odaadja
a kesztyu fen van az ocoknal aszem :) -
6600GT #125 hy! vki játszik még vele? ha igen akkor segitsetek az egyik pályán két fa állja utamat és vmi kulcs kell nekik de hol van????????????????
mindenkit megöltem pedig már! kösszi elöre is -
donatus13 #124 nekem ige
page down page up meg ezek -
dimenzio harcos #123 hát nekem 20 perc játék elég volt ezzel, megy a szemétbe.
nektek sikerült zoom-olni vmivel? nekem nem. kis mákszemek rohangáltak 19"-on még a legkisebb 1024x768 felbontáson is (asszem az volt). :( -
#122 Sziasztok! szükségem lenne egy cd kulcsra:( tudna esetleg segiteni enekm vki??
legjobb lenne ha vki be copyzná ide én csak szeretném egyedül kiprobálni...előre is köszi szépen -
Mihail #121 biztos kiegben lesz majd valami összeröffenés az emberek világával :) -
#120 lol -
csodabogár #119 ez csak egy érdekesség én találtam kiégett terepjárót is -
Ravasak #118 ne tudom hogy agytok vele de ez a jatek nekem elég nagy csalodás volt :(
végig toltam de ennyi
sajnos figyelmetlenül mentem a palyan de a barátom kiszurt egy érdekességet :)
megprobalom csatolni a képet
-
#117 Ha v.kinek nem menne jól a szerelmi élete:
>>> >SZERELEM
>>>>Ha elolvastatd, továbbítsd, ha nem, akkor a srácnak, vagy a
>>lánynak, vagy Neked nem lesz szerencsétek az életben!!!!........
>>>>Ha nem küldöd vissza nekem, azt fogom hinni, hogy nem vagy a
>>>>barátom...
>>>>Ha valakit nagyon szeretsz... küldd el mindenkinek, aki a
listádban >>szerepel...
>>>>5 percen belül az igaz szerelmed hívni vagy üzenni fog.
>>>>Ma éjfélkor az igaz szerelmed rájön, hogy szeret téged.
>>>>Valami jó fog történni veled, kb. holnap délután 13:42-kor,
>>>>bárhol vagy is.
>>>>Szóval készülj fel életed legnagyobb élményére! Ha >>megtöröd
a láncod, problémás kapcsolatokkal fogsz küzdeni >>hátralévő életed
jelentős részében.
>>>>Küldd el ezt a levelet 15 embernek 15 percen belül, hogy folytasd
a >>láncot.... és hogy megspórold magadnak az érzelmi
>>stresszt....légy nagyon óvatos. MÁSOLD KI ÉS ILLESZD BE, NE CSAK
>A >TOVÁBBÍTÁS GOMBRA KATTINTS)
>>>>Legyen gyönyörű a heted és remélem, tele lesz szerelemmel!
-
#116 SZVSZ hamarosan megoldhatóvá válik, hogy ne kelljen eredeti lemez multihoz. (Legalábbis reménykedek benne.) -
csodabogár #115 Ok kösz -
donatus13 #114 hamachival lehet csak de ugy is cask multiplayer megy internet game hoz eredeti kelll -
csodabogár #113 Valaki segítsen hogy kell ezzel a neten játszani? -
stege #112 Sziasztok!
Nem tudja valaki miért nem müxik a single player mód? -
Laczy #111 Sziasztok!
Én elakadtam azon a pályán,ahol szekereket kell gyűjteni.Az utolsó szekér(a kristályos) nem akar elindulni.A többi rendben a helyén van.Találkozott vki vmi hasonlóval? -
#110 Nemtom, de kipróbálom! :D -
Lord Zax #109 Sziasztok!
Bejött a játék, tetszik a hangulata. csupán egyetlen gondom van vele: Akárhányszor betöltöm a játékot mindig erösödik a hösöm. Az ereje már a 4. pályán 5k felett van. ÉS nem használok semmilyen csalást. Másnál volt ilyen? -
ronhaven #108 kosz:D
mindegy mi, csak winampba maradt nekem benne hogy track06 -
#107 parancsolj
egyebkent nem mp3, hanem ogg, csak hogy belekothessek -
ronhaven #106 Nem akarja valaki felrakni rapidsharere a track06.mp3at a jatek konyvtarabol? ugy bennem maradt az a hulye zene, a jatekot meg mar mindenestul letoroltem -
Mihail #105 hát elég gyenge a story, valószínüleg kieg érdekesebb lesz majd talán..
de maga a játék sztem jó, valószínüleg tényleg elkapkodták és azért ilyen rövid meg üres.. -
Dexantreal #104 Leszedtem, introtol majdnem hanyat estem, annyira tetszett... de aztán csalódás a játék, no persze nem nagyon, csak kicsit. Így 5-10 perc után. -
donatus13 #103 hamachival