Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sehol nem lehet nezni, m1 m2 nem adja, (m2 talan de olyanom nincs) neten mindenhol probaltam a eurovision-t es nem nyitja meg, telesport-on meg nem talalom hol van az online m2....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kenu egyesben olimpiai bajnok Vajda Attila a július 15-én elhunyt Kolonics György emlékének ajánlja aranyérmét.
"Próbáltam úgy versenyezni, ahogy egy elhunyt versenyzõ tiszteletére ezt illik. Azért, mert Koló fizikailag nincs itt, lélekben velünk volt, hiszen neki ez volt az élete. Az aranyérmet az emlékének ajánlom - mondta a 25 éves kenus, hozzátéve, hogy a múltat fel kell tudni dolgozni. - Köszönöm, hogy együtt dolgozhattam és versenyezhettem vele. A halála még jobban összekovácsolta a csapatot."
Vajda nem érezte plusz tehernek, hogy neki kellett megszereznie a magyar küldöttség elsõ aranyérmét.
"Az az igazság, hogy nem ezzel voltam elfoglalva, hanem próbáltam megcsinálni azt, amit begyakoroltam. Az, hogy én nyertem az elsõt, jó is, meg nem is. Nekem persze jó, de sajnálom, hogy másnak nem sikerült, pedig sokszor csak kicsin múlott."
Vajda szombaton 500 méteren is éremesélyesként áll rajthoz:
"Döntõben vagyok, s ott már bármi lehet. Az 1000 volt a kötelezõ, innentõl minden ajándék, de azért küzdeni fogok - mondta az elsõ pekingi magyar aranyérmes.
(MTI)
- Mert?
- Voltak ilyen hangok, hogy mit keresnek itt sportolók. Nem esett jól, aztán inkább gondoltam már útközben, hogy hátramegyek, de nem volt annyi hely. De ha legközelebb felajánlják, átadom inkább másnak, aki nem sportoló. Mert látom, szemet szúrtunk.
- Ki mondta?
- Teljesen mindegy, ki mondta, két politikus egymással beszélte. Pont elõttünk zajlott a beszélgetés két-három méterrel. Ránk néztek, mutogattak ránk, hogy mennyi pénze van a MOB-nak, hogy már a sportolók is itt ülhetnek. Nem tudom, mit keres itt, aki ezt mondta, de mindegy, biztos róla szól az olimpia."
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mind1, úgyis ismétlik majd... vagy torrent... 😊
Női focit megnyerték,Röplabdában,női-ffi döntős.Strandon szintén 2arany.
Női kosár döntő,ffi-ak meg most ugye alázzák az Argentinokat.
Vizilabda női döntő+ffi ellenünk.
Softballban döntő.Még vívásban is ottvoltak.
Még jó,hogy nem kézilabdáznak!:-D
Go Jeff Go!!!!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
RMCF
Go Jeff Go!!!!
Mint nálunk is,soxor nem a legnagyobb ászok hozzák a meccset!
Meg szerintem azért nagy képességbeli különbségek nincsenek,csak nevekben!
Izlandnak meg nagyon szurkolok!Milyen jól játszottak most is!Nem mertem fogadni rájuk,pedig gondoltam,hogy nyerhetnek.:-)
Inkább ők,mint a franciák!:-)
Go Jeff Go!!!!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nõi kézilabda, hát én személyesen is iszmerem Vérten orsit 😄, de szép hogy eddig eljutottak remélem a bronz meglessz!
Nõi vizilabdások megérdemelték a 4. helyett nemszabad 3 gólos elõnyt kiengedni...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nagyon kiegyenlített a mezõny rengeteg csapat oda érhet már.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ramadamammy rapidrandi
Hát nem semmi...
#2226: en is jobban orulok, a szerbektol feltem egy kicsit. mondjuk igy sem lesz egyszeru, eleg brutalisak lettek a jenkik... meglatjuk 😊
RMCF
Kíváncsi leszek miremegyünk,végülis ami csapatunk klasszisokkal jobb,csak ugye a medencében ez nemmindig jön ki:-(
Go Jeff Go!!!!
USA-val játszunk. kemény lesz. nagyon elkapták a fonalat, 2 kõkemény válogatott vertek meg. persze simán verhetõek, csak nem szabad lebecsülni õket