2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
USA -
Srácok a Vizilabda döntőt kivel játszuk???????? -
Nem tudom, kérdezd meg őt! :D -
valoszinu azert mert mar regota nem idegesitem fel magam az itthoni politikan de ez nem semmi..elejen azt hittem ez valami kulfoldi es nem tud jol magyarul aztan latom ez a szekeres bebaszva -
el nem fáradó izomszövet? WTF? egyáltalán van ilyen? jó tudom, pl. a szívizom. de nagy erő kifejtésére is képes?
azért ez már sok, nem? lassan ott tartunk, hogy valaki kitalálja: nem is emberek, hanem gépek futkosnak, úsznak, bicikliznek -
Mindig lesznek ott csalasok, sosem lesz tiszta egy pontozasos sportag, vagy ahol birok tevekenykednek.
Emlekezzunk az Atheni noi kezilabdadontore, ahol a Danokkal a birok megnyeretek a merkozest, vagy az Atlantai noi csapatversenyre, ahol az amerikai tobb pontot kapott egy olyan ugrasgyakorlatra, ahol elesett mint a vetelytarsak akik jol megcsinaltak a gyakorlatukat. -
Durva lenne, ha ezt is bizonyítanák. Lehet, hogy MP is hasonlót kapott? -
primavis #2292 nagy cirkusz a boxban! Az AIBA román alelnöke R. Obreja kiteregette a szennyest amit Ho Kim kavart, a biróküldésnél (nem a számitógéppel csináálták- ahogy a szabály előirja- hanem cseréket eszközöltek a kisorsolt birók közt. -
esetleg:
" kása.. latod zoli papát a lelátón? igen? azt is látod, hogy sír? na csobbanj és alkoss valamit, különben vazelin nélkül megy át rajtad a válogatott"
ez is egyfajta motivacio :D -
Ez csak azt igazolja amit mondtam. A szerbek nem játszottak jól. ;) -
"Seggedbe nyomom a napernyőt és kinyitva húzom ki, ha nem dobsz azonnal gólokat."
Kb. -
Akarod mondani holnapután. :) -
Aug. 20. tisztavatás, ott volt ez a majom, bár ott meg "véletlenül" "probléma" volt a koronával és az zászlóval ... -
Molnár is mocskosszájú keményen. :D -
engem inkabb az erdekel, h mit mondott kemeny kasasnak az uccso masfel percben montenegro ellen... -
Lehet hogy Phelps gyors, de holnap a fiúk belefojhatják a jenkiket vízbe. :)
Rémlik valakinek a Fékteleknül film beszólása mikor birkóznak a metró tetjén?
"Talál ki valamit gyorsan, mert én vagyok az okosabb!"
(Itt veszti el fejlét szó szerint Dennis Hopper).
"De én vagyok az erősebb!"
(Keanu Reeves)
Remélem ez lesz itt is. :) -
:D! -
Izland a téli olimpiák után a nyárin is szerez aranyat? :D -
Mondta korábban Kemény is, hogy nem igazán érti mit akarnak a Szerbek, de biztos igazuk van. :D -
Grenzjager #2280
-
Grenzjager #2279 lásd Fazekas is edző nélkül ment ki... -
Na ugytunik az USA:Argentina mecs eldolt kozel 20 pont az elony a 3. harmadban. -
Gripen az egy p könyörgöm. Aki mégegyszer kettővel annak virtuálisan megúzom a fülét. A grippe a nátha latin neve, de Gippen olyan nincs. -
Indult triatlonistank az olimpian ? :D
Azt birom, hogy komoly nemzetek sportoloi elvihettek a csaladtagjaikat is, mig nalunk tobb edzot el sem engedtek. Erre meg ilyen gyokerek az elso osztalyon utazgatnak a mi penzunkbol es kozben 2. osztalyra szamuzik a sportoloinkat.
Csodalkozik ezekutan, hogy nem volt megfelelo a sportoloink finanszirozasa, ha mar csak ebben a dologbna is ilyen visszasagok vannak ?
Szegyen! -
| #2230 -
ugot2know #2274 az is csoda,hogy elődöntőt játszhattak a szerbek ebben a felállásban -
ugot2know #2273 ahogy olvastam a triatlonszövetség elnöke is,de a megnyitón mosolygáson részt vett,de a triatlon versenyen már nem látták feltünni,rég idehaza volt már akkor -
Szerintem amcsikat azért túl sem kell értékelni. Nem láttam ugyan, csak a 4. negyedett de az alapján a szerbek vesztették el ezt a meccset. Nem játszottak jól. Én bizakodó vagyok. Nem szabad lebecsülni az amcsikat de sztem nem is kell összefosnunk magunkat tőlük. -
ugot2know #2271 bulirepcsi -
Grenzjager #2270 még nem 100h a szekeres volt, lehetett a gyenesei vagy a molnár gyula is, bár ugye tagad a szekeres, bár lehet csak nem emléxik rá... ?) a grippen átadáskor is egy pohárral többet :))) -
m2 megy, csak nincs hang..mindegy jobb mint a semmi -
-
senki nem tudja nezni online? m2-n menne? -
Tudtommal szekeres imre volt. A régszeges honvédelmi miniszter. És ő mi a faszt keres ott. A Dunbáa rúgnám legszívesebben azt a köcsögöt. -
Teljesen korrekt! Azert jo latni, hogy nem mindenkinek ment el a kib@szott esze ebben a buta orszagban. Tenyleg jo kerdes, mit keres egy ilyen senkihazi szekeres az olimpian? Raadasul honvedelmi miniszter, Kinabol akarja vedeni Magyarorszagot? Gondolom nem sajat penzen ment ki .... -
Nincs, egyenlore 49:40-re mennek ha minden igaz a 2 negyedben jarnak. -
usa kosarnak vege mar?
Sehol nem lehet nezni, m1 m2 nem adja, (m2 talan de olyanom nincs) neten mindenhol probaltam a eurovision-t es nem nyitja meg, telesport-on meg nem talalom hol van az online m2.... -
(Y)
jo hozzaallas -
forrás? #1637-ben kicsit máshogy írták. mondjuk forrás ott sincs -
Grenzjager #2260 Vajda Attila: Kolonics emlékének
A kenu egyesben olimpiai bajnok Vajda Attila a július 15-én elhunyt Kolonics György emlékének ajánlja aranyérmét.
"Próbáltam úgy versenyezni, ahogy egy elhunyt versenyző tiszteletére ezt illik. Azért, mert Koló fizikailag nincs itt, lélekben velünk volt, hiszen neki ez volt az élete. Az aranyérmet az emlékének ajánlom - mondta a 25 éves kenus, hozzátéve, hogy a múltat fel kell tudni dolgozni. - Köszönöm, hogy együtt dolgozhattam és versenyezhettem vele. A halála még jobban összekovácsolta a csapatot."
Vajda nem érezte plusz tehernek, hogy neki kellett megszereznie a magyar küldöttség első aranyérmét.
"Az az igazság, hogy nem ezzel voltam elfoglalva, hanem próbáltam megcsinálni azt, amit begyakoroltam. Az, hogy én nyertem az elsőt, jó is, meg nem is. Nekem persze jó, de sajnálom, hogy másnak nem sikerült, pedig sokszor csak kicsin múlott."
Vajda szombaton 500 méteren is éremesélyesként áll rajthoz:
"Döntőben vagyok, s ott már bármi lehet. Az 1000 volt a kötelező, innentől minden ajándék, de azért küzdeni fogok - mondta az első pekingi magyar aranyérmes.
(MTI)