Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Demcsákista hangja volt a csajnak. Üzbegiszánnal meg - ezek szerint - Voga kicsit túllõtt. Nem is értem, hogy az elsõ magyar gyõzelemkor miért kell Üzbegisztánt még csak poénból is isteníteni?

A medve nem játék.

passatgt
voga jános és bajai anita

[Jakuza]
Akkor nem mondasz igazat, mert nem 25 eves vagy vagy pedig akkor meg meg sem szulettel. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
Hopp, Demcsák buta hangját megismertem.

A medve nem játék.

a.carkey
De elnézték a 750et!

Ki a 3. és 4. barom borosbocskor mellett?

A medve nem játék.

zaki
Ott.

[Jakuza]
Miert te ott voltal ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

matyi0323
Lehet, hogy csak a Balázs átvert titeket😄😄<#nyes>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

zaki
szvsz ez kb olyan, mint hogy pár okoska megmagyarázza azt, hogy nem is volt ember még a Holdon, hanem egy nagy átverés az egész... 😄

ProGabe
"az üzbég beszarik!" 😄

"megvaaaaaaan, megvaaaaaaaaan" "ez még csak 750 volt!" "jaaaaaaa!" XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
ez a kommentár jobb mint az tv-s volt😄D

leverte az üzbéget mint a büdös szart😄

desigo
mehet is a bannerba a videó linkje <#eljen>
passatgt

Botond
Ettõl függetlenül zsinórban 3x nyertek 3 egymást követõ olimpián.
[Jakuza]
LEhet azert nem szamoljak mert a 16os berlini olimpia elmaradt ? 😄

Botond
Miért írják mindenhol, hogy még senki nem nyert 3 olimpiai bajnoki címet vizilabdában egymás után? Nagy-Britannia nyert. 😊 Vizilabda nagyhatalom. 😄 1908-1912-1920.
John Cena
ezt is köszi😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

BaliBoy
vasárnap 9:40

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

John Cena
ok meg találtamm ár de azért köszii😄😄 na leeht megvédjük az olimpiai bajnok címünket?😄 jeee😊 mikor is lesz a meccs a döntõõ?

grizzly21
ez meg ilyen blikk szinvonal, nem hiszem hogy igaz lenne

desigo
USA
John Cena
Srácok a Vizilabda döntõt kivel játszuk????????

a.carkey
grizzly21
valoszinu azert mert mar regota nem idegesitem fel magam az itthoni politikan de ez nem semmi..elejen azt hittem ez valami kulfoldi es nem tud jol magyarul aztan latom ez a szekeres bebaszva

ProGabe
el nem fáradó izomszövet? WTF? egyáltalán van ilyen? jó tudom, pl. a szívizom. de nagy erõ kifejtésére is képes?
azért ez már sok, nem? lassan ott tartunk, hogy valaki kitalálja: nem is emberek, hanem gépek futkosnak, úsznak, bicikliznek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[Jakuza]
Mindig lesznek ott csalasok, sosem lesz tiszta egy pontozasos sportag, vagy ahol birok tevekenykednek.
Emlekezzunk az Atheni noi kezilabdadontore, ahol a Danokkal a birok megnyeretek a merkozest, vagy az Atlantai noi csapatversenyre, ahol az amerikai tobb pontot kapott egy olyan ugrasgyakorlatra, ahol elesett mint a vetelytarsak akik jol megcsinaltak a gyakorlatukat.

nagy cirkusz a boxban! Az AIBA román alelnöke R. Obreja kiteregette a szennyest amit Ho Kim kavart, a biróküldésnél (nem a számitógéppel csináálták- ahogy a szabály elõirja- hanem cseréket eszközöltek a kisorsolt birók közt.
dogfish
esetleg:

" kása.. latod zoli papát a lelátón? igen? azt is látod, hogy sír? na csobbanj és alkoss valamit, különben vazelin nélkül megy át rajtad a válogatott"

ez is egyfajta motivacio 😄
BaliBoy
Ez csak azt igazolja amit mondtam. A szerbek nem játszottak jól. 😉

a.carkey
"Seggedbe nyomom a napernyõt és kinyitva húzom ki, ha nem dobsz azonnal gólokat."
Kb.

A medve nem játék.

Tigristank
Akarod mondani holnapután. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a.carkey
Aug. 20. tisztavatás, ott volt ez a majom, bár ott meg "véletlenül" "probléma" volt a koronával és az zászlóval ...

A medve nem játék.

a.carkey
Molnár is mocskosszájú keményen. 😄

A medve nem játék.

dogfish
engem inkabb az erdekel, h mit mondott kemeny kasasnak az uccso masfel percben montenegro ellen...
Molnibalage
Lehet hogy Phelps gyors, de holnap a fiúk belefojhatják a jenkiket vízbe. 😊

Rémlik valakinek a Fékteleknül film beszólása mikor birkóznak a metró tetjén?

"Talál ki valamit gyorsan, mert én vagyok az okosabb!"
(Itt veszti el fejlét szó szerint Dennis Hopper).
"De én vagyok az erõsebb!"
(Keanu Reeves)

Remélem ez lesz itt is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dogfish
😄!
a.carkey
Izland a téli olimpiák után a nyárin is szerez aranyat? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Mondta korábban Kemény is, hogy nem igazán érti mit akarnak a Szerbek, de biztos igazuk van. 😄

A medve nem játék.

<#worship>

lásd Fazekas is edzõ nélkül ment ki...

[Jakuza]
Na ugytunik az USA:Argentina mecs eldolt kozel 20 pont az elony a 3. harmadban.

Molnibalage
Gripen az egy p könyörgöm. Aki mégegyszer kettõvel annak virtuálisan megúzom a fülét. A grippe a nátha latin neve, de Gippen olyan nincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[Jakuza]
Indult triatlonistank az olimpian ? 😄
Azt birom, hogy komoly nemzetek sportoloi elvihettek a csaladtagjaikat is, mig nalunk tobb edzot el sem engedtek. Erre meg ilyen gyokerek az elso osztalyon utazgatnak a mi penzunkbol es kozben 2. osztalyra szamuzik a sportoloinkat.
Csodalkozik ezekutan, hogy nem volt megfelelo a sportoloink finanszirozasa, ha mar csak ebben a dologbna is ilyen visszasagok vannak ?
Szegyen!

dogfish
az is csoda,hogy elõdöntõt játszhattak a szerbek ebben a felállásban

Ramadamammy rapidrandi

ahogy olvastam a triatlonszövetség elnöke is,de a megnyitón mosolygáson részt vett,de a triatlon versenyen már nem látták feltünni,rég idehaza volt már akkor

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Szerintem amcsikat azért túl sem kell értékelni. Nem láttam ugyan, csak a 4. negyedett de az alapján a szerbek vesztették el ezt a meccset. Nem játszottak jól. Én bizakodó vagyok. Nem szabad lebecsülni az amcsikat de sztem nem is kell összefosnunk magunkat tõlük.

Ramadamammy rapidrandi

még nem 100h a szekeres volt, lehetett a gyenesei vagy a molnár gyula is, bár ugye tagad a szekeres, bár lehet csak nem emléxik rá... ?) a grippen átadáskor is egy pohárral többet 😊))