2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
primavis #736 elég hülye egy álláspont, olyan: merjünk kicsik lenni! no aki "mer", az az is marad! -
primavis #735 azért azt sem kellene figyelmen kivül hagyni, hogy játékvezetők terén sem remekelünk! Eddig csak egy magyar röplabda biróról hallottam, de polóban és vizilabdában sem vagyunk reprezentálva (mig az ellenfeleink valamennyien!). -
DJ BP #734 ennyi? Mit várnál te még? Az éremtáblázat 11. helyei csodák voltak, nem tarthat örökké
Ezt a siránkozást ki nem állhatom, annak örüljünk amink van, ne azon siránkozzunk ami nincs -
DJ BP #733 Szép volt Togo, majdnem meglett az arany, szurkoltam a srácnak :) -
a sport támogatások leépítése a "mi" hibánk, nem lettek a sportolóink rosszabbak, csak a felkészülési lehetőségeik, lásd a lövész csaj kitiltása a pályáról stb.... -
Indiától nem félek, de Kína az más.
Fekete amerikai és vív. Na ettől kapott ki ma a magyar éremesélyes.
Talán csapatban még összejöhetnek a dolgok. -
kb ezt akartam írni
mindenki úgy van vele, hogy vannak magyar sikersportágak. de azok csak azért lehettek azok, mert a világ többi része sz*rt bele. kína vajon miért tart ott ahol? egyszerű a képlet: egymilliárd emberből könnyen lehet találni minden sportágban nemhogy egy, de még 3 klasszist is! pár olimpia és majd ámul-bámul a világ, mert india megrázza magát és elkezdenek sportolni. ugyan az lesz a helyzet, mint most kína esetében! -
primavis #729 háát, nekünk valami lelkesedést előhozó dopping kéne, s azt nem is tiltják, tudtommal! -
Meg felnőtt egy másfajta generáció az USAban, aki fekete és nem kosarazni akar, hanem pl. vívni, mint egy a Smart gyerek. :)
Aztán ugye rakat új ország született, 202 ország (?) indul Pekingben. Indiai gyerek olimpiai aranyat nyer légpuskában (mellesleg magyar edző fedezte fel). Korábban magyar színekben induló csaj, ausztrálként indul. stb.
Szépen vissza estünk, nem a mi hibánkból, hanem egy rakat más nemzet is hasonló sportokban indul mint mi, több pénzből, jobb feltételek között készül (esetleg ügyesebben doppingol, stb.).
Nehéz itt érmeket kaszálnia egy kis országnak, mégha korábban jó is volt.
Arany lehet valamelyik vizilabda csapatunk, érem a kézisek, talán még úszásból is lesz érem. Aztán ugye lutri a kajak-kenu, mert a kínaiak ott nagyon feljöttek, aztán ott van az ősellenség Németország is, meg az újak.
Atlétikában meg fene se tudja. Athénban jók voltunk, erre bukta volt a doppingon.
Ezért a 3/3/3 bőven bejöhet, de persze a több arany sem lenne rossz. -
Ez durva volt ez az evezés.Így kifulladni a végén és még azt mondták majd 1500m után otthagyják a többit.Reggel is felkelek vazze,erre azt kell néznem hogy Nemcsik sz.pik,a másik kettőből meg csak azért jut tovább 1 magyar mert egymás ellen játszanak:(.Hát..eddig nagy csalódás nekem ez az olimpia.Max. még nyerünk 3-4 érmet kajak-kenuba,meg lehet a vizilabdások(női,férfi) és ennyi. -
Azt nem értem, hogy a szörföt miért nem lehet közvetíteni, annyira nem is rosszak a magyarok, főleg ha azt nézzük, hogy nem is túl felkapott sport nálunk. -
Nem lesz itt arany ha így haladunk tovább, max még egy Cseh Laci érem azt annyi. Ez az evezés is mekkora szégyen volt te jó ég. -
biztos túl drága a dopping. nem tudjuk megfizetni
-
primavis #723 újabb példa, 1700 m-nél kifulladtak Hirlingék az evezésnél is! -
Majd megmagyarázzák a kevés aranyat azzal, hogy meghalt a Kolonics, és ez még mindig nagy megrázkódtatás nekik... -
Vagy mi torpantunk inkabb meg ?
Egyre kevesebb a sikersportagunk.Felek attol, hogy nehany sportagon kivul eleri a tobbit a labdarugasunkban kialakult bukta elobb vagy utobb.
Mint peldaul a kardvivast. Egyre kevesebb es kevesebb az erem. Ha belegondolunk az is sikersportagunknak szamitott, 1988ig minden olimpian szereztek aranyat, azota sem. Viszont a legtobb edzo elhagyta az orszagot, mar mindenkit mi keszitettunk fel, mert kint jobban fizetnek.
Ez eleg szegyenteljes, itt latszik hogy nem becsulik meg a sportvezetoink az igazan sikeres sportjainkat a labdarugassal szemben.
Raadasul van itt megvalami ami undorral tolt el. A politikusok es a hozzajuk kozelallo kedvenceik tesznek meg mindent, hogy megkaparintsak maguknak a vezeto posztokat es azota melyrepulesbe kezdtek ezek a sportagak es balhektol sem mentesek.
Kerdem en miert vannak Barath Etele es hozza hasonlo gyokerek ezekben vezetoi posztokon ? Miert nem hozzaertok veszik korul a spotagakat ?
Szegyen. -
lampard99 #720 igazad van. A világ nagyon elhaladt mellettünk!!! ennyi -
Esetleg mind a kettő. -
primavis #718 no végre, végig hajtottak a fiuk és így a montenegrói 12 gólt kiegyenlitettűk. csak így tovább! -
remélem most nem egyenlítnek ki. -
Ha így marad akkor a görögök agyon lesznek alázva xD -
Én hármat. Le is hurrogtak. :D -
Most melyik az élő? Ami az euro sporton megy(uszás), vagy ami az m1-en(gyűrű)? -
primavis #713 te/ti minden szar szereplésre tudtok magyarázatot? A többi teniszező tájékán feloszlik a szmog? ezt az elfogultságot....Melyik tornán mutatott elfogadhatót az idén kedvencetek? Nem azt kellene megkérdezni tőle, hogy mit is akar az idén elérni? nagy a gyanum, hogy eltünik ő is mint a többi nagy igéret mifelénk.... -
primavis #712 no, hol is van az az okos, aki itt mentegette tegnap a magyar vivókat? láttad mit müveltek ma reggel a kardvivóinK? Mi nem igaz abból, hogy ninvcsenek felkészülve/ve erre az olimpiára? mert hogy egy-kettő rosszul vív, az elfogadható, de ha mind tompán, elképzelés nélkül, az is véletlen? senki sem mondja - én sem - hogy nem tudnak, hanem azt, hogy nem képesek azt adni amit tudnának! s ez lelki és felkészitési probléma! De persze lehet dicsérni is őket, hiszen benne vannak a 32-be, vagy 16-ban! -:PPPP -
Én ötöt tippeltem az Olimpia előtt, hát... :o -
karajjj #710 ebből se lesz már 8 arany...
de ha így meg tovább, még egy sem :S -
Nemcsik kiesett az első körben... Fasza... Hát eddig ez nagyon nem a mi olimpiánk... :( -
ágybanalvó #708 hát igazából én is azt írtam, hogy ahhoz képest, hogy egyszer simán kikapott tőle, most eléggé megszorongatta. a szmog szerintem meg már minden nagyvárosban jelentősen ott van, csak most pekingben van az olimpia és ezért most egy kis túlzással szerintem beállítják, hogy ott rettentően nagy. -
lampard99 #707 Ha nézted a mecset nem kapott ki simán Szávay 4:6, 6:3, 7:5 szerintem ez nem sima vereség! Csak amíg a rizs szemű hozzá van szokva szmoghoz addig szávai már a bégére teljesen elfáradt Sok sportoló panaszkodik a levegőre.
Itt hatalmas pénzek vannak pl: fejvédő Hatalmas reklám és ezért nem veszik le és nem is fogják. Csak az a baj hogy ma már teljesen elfajultak a csalások az amatőr/profi boxban. ÉLVEZHETETLENEK!!!
Holnap:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá Kemény fiuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ágybanalvó #706 viszont úgy hallottam a közvetítés után, hogy azt mondták, hogy még vegyesben is indult úgyhogy még nem ért véget Szávaynak sem az olimpia. meg ahhoz képest, hogy tényleg simán kikapott egyszer ettől a kínai csajtól, jól játszott. és akkor reméljük még tud bizonyítani nekünk :D. -
Végülis igen! Én mg bízom a vizilabdásokban, még mindig a kézisekben, az úszókról és Szávayról inkább nem szólok..!:D -
upsz, akarom írni: Szávay -
"Szavay,Gyurta ? Hol vannak ? Sehol csak a szaj volt."
azért Szávainak csoda kellett volna. pár hónapja igen simán kapott ki ettől a lánytól, most még hazai pálya is, küzdött, nem volt elég :(
Gyurtát nem is értem miért írtad! holnap lesz a fő száma:
12:30 200 méter mell (Férfi selejtező)
Gyurta Dániel -
ágybanalvó #702 hát igen egyéniből sokan kiestek, de még bizonyíthatnak csapatban.
amúgy lehet, hogy mindenki magyarázkodik, de például a női kézilabdásoknál azért tényleg mentettek egy pontot, igaz hogy 5 pontos vezetésről de még mindig jobb mintha kikapnak. de amúgy valahol minden ország kikiáltja a saját sportolóját esélyesnek, mert milyen is lenne az, hogy azt hallod a tv-ben, hogy mikor a cselgáncsozó felmegy a pályára, akkor a kommentátor azzal kezdi, hogy nincs esélye nyerni. egyenlőre meg örüljünk annak, hogy legalább Cseh Laci mutat valamit, talán ez adhat lendületet a többieknek, hogy ők is jól teljesítsenek. -
Értem én mire gondolsz, csak arra célzok h várjuk meg a legvégét és akkor vonjunk le következtetéseket. -
Csak hogy ez mar nem Helsinki.
Csak az volt Szovjetuniobol volt tagallamaibol van 10+, vagy a volt Jugoszlaviabol vagy 5 uj orszag amikkel kokemenyen meg kell kuzdeni.
Raadasul nem beszelve arrol, hogy a magyar sport nivoja mar evek ota sulyed lefele, mint ahogy az orszage is.
Meghallgattam ma peldaul a noi kezilabda valogatott jatekosainak a velemenyet a dontetlenrol es hanyinger kerulgetett.
Mint a politikusaink akik megakarjak magyarazni, hogy a szar miert is jo es sorolhatnam.
A nagy tehetsegeinkbol eddig mindossze Cseh aki ugy szerepl ahogy kell.
Na de az edeskeves.
Nezzuk az eselyesnek kikialtott cselgancsozokat,okovivokat,vivokat,evezosoket. Sehol nincsenek.
Szavay,Gyurta ? Hol vannak ? Sehol csak a szaj volt.
Es ismet halhatjuk a magyarazkodast, pl Szavaynal.
Nagy volt a zaj mondja es arra fogja a vereseget. LOL
Szoval most varhatjak, hogy a Kajak-Kenusok hozzanak par aranyat aztan lehet rohogni azon, hogy a dragalatos sporthoz erto vezetok, miert tamogatjak annyival a labdarugasunkat es nem az olimpiai sikersportagainkban szereplo sportoloinkat penzelik.
Tehat ne csodalkozzunk, ha az orszag ugy teljesit ahogy, a helyzete visszafog tukrozodni a sportteljesitmenyeken is.
-
Ezaz, hogy 16ból 3 telt még csak el, s már is mennyien kiestek...:S!
-
16 napból még csak 3 telt el, ráadásul azok akiktől legfőképp várjuk az aranyérmeket, nem is szerepeltek.
Egyébként meg érdekességként '52-ben Helsinkiben 5 napot kellett várni az első magyar aranyra és végül 16 lett... -
Az bizti, elég gáz három nap után, hogy egy ezüstünk van. Hol lesz ebből 6/6/6. Örüljünk a 3/3/3-nak ...