2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
Ez a kedvezményezettség akkora faszság komolyan elegem van belőle... -
Természetesen a smiley Cseh Lacis mondat mellé ment! -
Cseh Laci, bíííg riszpekt!
Esküszöm ha nyolc éves lennék és látnám Pheleps-t tuti elmennék vmit sportolni, hogy megdöntsem az olimpiai rekordját. Hányok tőle, hogy így lesz valaki az olimpiák történetének legsikeresebb sportolója. Dopping nélkül amit ez az ember művel, egyszerűen nem létezik!
-

Énis pont erre gondoltam. -
Fú Phelps, hogy kiúszta magát, hátha meg tudja majd fogni végre valaki. -
SZÉP VOLT LACI, MEGVAN A 2. EZÜST!!! 
Á már kétszeres olimpiai bajnok lenne Laci, he nem lenne Phelps... :c -
-
Na van miért örülni ma már :)
Két bírkózónk is továbbjutott! -
Szerintem azt nem szokta, vagyis én még csak az m1/2-n láttam, eusporton nem..! De lehet az is közvetíti csak én nem figyeltem eléggé... -
Cat 02 #767 Tollaslabda, műanyag füvön cipőben hoki miért az ? -
red13 #766 Vizilabdát mikor szokta közvetíteni a eurosport? Eddig még egyet sem láttam :( -
primavis #765 az egyik a gazdagok, a másik meg a szegények sportja!- mindenki megkapja a magáét!-:))) -
lampard99 #764 Én meg azt nem értem hogy a vitorlázás, strandröplabda miért olimpiai sport?
VÁLASZ: Inkább olyan sport eseményt mutatnak ami több embert érdekel ezért nem láttál 1 sem. -
Lövészet és íjászat sincs soha. Csak olyan van amiben a magyarok is érdekeltek és azt ismétlik állandóan. -
primavis #762 a probléma inkább az, hogy a hirek rettenesen szórtan és hiányosan érkeznek! Volt ma forduló pl. a csapatsportokban (vizilabda, kézilabda, röplabda, kosárlabda), java részük lezajlott, a NS alig párat emlitett meg belőlük! -
DJ BP #761 hát ez Európában is így van pedig :) -
Azt nem értem ,hogy pl. vitorlázást, strandröplabdát miért nem mutatnak soha, vagy mutatnak és én nem láttam? -
lampard99 #759 Több mint 1 milliárdan vannak biztos találnak 1000 top modelt annyi biztos elég:D -
"Korábban téma volt az is, hogy Kína arculatának építésekor eszköznek használja a hoszteszeket, csak magas, vékony, modell külsejű nők kísérhetik az éremátadási ceremóniákat."
Na pl. ezért is szar, hogy nem nyerünk egyelőre érmeket. Remélem, hogy nekünk a végére nem majd valami Kiszel Tünde típus jut csak. :D -
lampard99 #757 Igazad van Magyarországon nagyon sok sportnak tradíciói(PL: vívás, box, úszás,vízilabda) vannak szebben olyan országok pl. Portugália ahol szinte csak a foci létezik, és mivel sikeresek benne nem kell más sport felé nézniük velünk ellentétben.
Többek közt a baj hogy hozzá nem értő emberek vannak a vezetői posztokon akik soha nem sportoltak. Volt olyan sport miniszter ki életében nem sportolt!!!!
Doppingról csak annyit míg top országok maguk fejlesztik ki a doppingokat mi nekünk csak a régiek jutnak ami vagy megöli a sportolókat(Kolo), vagy meg buknak a vizsgálatokon(Fazekas) -
Egy tőlem talán okosabb illető egyszer azt mondta: Olyan ,hogy szerencse nem létezik csak szórásról beszélhetünk :) -
Portugalia hol volt gazdag orszag ? 1400as evekben ? :D
Elmondom neked 15 eve meg a legszegenyebb orszag volt az EU-n belul, es ebben az evszazadban magyarorszag lenyegesen gazdagabb orszag volt nala.
Raadasul nem abbol kell leszurni, hogy egy gazdag orszag vagy szegeny orszag, de aki figyelmesen elolvasta a leirtakat, nem csak nezett ki a fejebol, rajon, hogy azt irtam le, hogy nem ettol eredmenyes egy orszag fokent, hiszen masokat is pl Svajcot is ide sorolhatnank, hanem a hozzaallas a sporthoz. Vannak kenyelmes lakosu orszagok, ahol pont a penz bosege ami miatt a sport sehol nincs, mert az emberek inkabb a joletukkel foglalkoznak es inkabb hiznak a TV elott.
Vagy vannak olyan orszagok, amikben massal nem lehet kitunni a szegenysegbol csak a sporttal es pont ezert olyan jok valamiyen tradicionalis sportjukban. De ezek nem a fo jellemzok, minimalis az ilyen elteres mindossze 1-2%.
De egy biztos az orszagban uralkodo allapotok visszatukrozodnek a sportban is. Egy apatiaba sullyedt orszagnak a sportoloinak joreszeben is a beletorodes a jellemzobb vagy a nyerni akaras olyan orszagokban, mint pl Kina, ahol az eredmenyessegert mindent elkovetnek es ha kell meg a sportoloikat is agyonverik "neveles" kozben.
A veletlenek egyre ritkabbak, mert most mar olyan munkanak kell a hatterben lennie a sikerhez ami emberfeletti es valljuk be mi erre magyarok kevesbe vagyunk alkalmasak, foleg nem csapatsportokban, kiveve talan a vizilabda.
Induvialista nemzet vagyunk eppen ezert lehetett az, hogy eddig ilyen jol szerepeljunk, mert ott a tehetsegesek jobban kituntek a tobbi kozul.
Csakhogy mar a tehetseg nem eleg, tobbet kell dolgozni az ellenfelnel es bizni a szerencseben. -
szánalmas...
-
Grenzjager #753 szerencséje van amúgy, hogy nem deportálták a szüleivel együtt... -
:D -
DJ BP #751 mellesleg nem tudom mit beszélsz, megelőz néhány egy-egy éremmel, de mi is megelőzünk jópár orszáot, baromira elején vagyunk még, rögtön nem mi vagyunk elöl olyan rohadt nagy gáz?? -
Én is ezt mondtam! -
DJ BP #749 Vajon miert van nalunk szegenyebb orszagnak mar tobb erme az olimpian ?
Menj már, hány gazdagabb országot léptünk le és fogunk is lelépni? Pl. Portugália -
DJ BP #748 mert ez jobb??
ha nyerünk 8 aranyat: ,,de jók vagyunk, gratulálunk mindenkinek, a magyarok megmutatják",
ha keveset nyerünk: ,,áááhh, szar az egész, nyerünk 5-6 érmet, és ennyi..."
Gratulálok -
szívesen megkérdezném a közvetítés felelősét, hogy milyen szempontok szerint választ. most éppen görög-német kosár meg felvételről, miközben az angola-usa meccset mutathatnák élőben. és nem is lenne felesleges, hiszen az amcsik gáláznak
legalább az eljutott a tudatukig, hogy két csatornájuk van... -
Grenzjager #746 evezősök is éremért mentek, aztán majd lapátolhatnak a 28.-30. helyért.
boxolók is potyognak, mint a vívók... aki eddig volt a Cseh Lacin kívűl bukta volt. -
Majd en eldontom, nem kell a duma.
Foleg nem, mert az osszes sportol teljesitmenyet nem a vegen osszeadott aranyakon lehet lemerni, csak azoken akik megszereztek oket.
Nem az a vivono szerez aranyat az osszesitesben aki kiesik a 32ben.
Ezeknek a sportoloknak a teljesitmenyet mar most is lelehet merni, es amig eddig tortent par sportolo teljesitmenyen kivul egy nagy blama, ha tetszik, ha nem.
-
Grenzjager #744 hvg.hu: Mi döntött Cseng javára?
Szávay Ágnes: Talán a hazai pálya és a közönség. Nem volt könnyű ellene játszani, mert itt nincs nagy teniszkultúra. Labdamenet közben sziszegnek, ordibálnak, sír a baba, de nem viszik ki, szóval, nem tudják, hogyan kell szurkolni ebben a sportágban, ami elég kellemetlen egy nem ehhez szokott játékosnak.
remélem párosban odateszi magát... -
Mondtam már...először várd meg az olimpia végét és utána vonj le messzemenő következtetéseket. -
"a sport támogatások leépítése a "mi" hibánk, nem lettek a sportolóink rosszabbak, csak a felkészülési lehetőségeik, lásd a lövész csaj kitiltása a pályáról stb...."
Igy van, semmi koze nincs ennek a "megmagyarazom", hogy felgyorsult a vilag tipusu marhasaggal.
Vajon miert jutott be egy Jegkorong valogatott az A elit csoportos VB-re ?
Mert akartak, mert megszakadtak a palyan, ahol nem volt olyan feeling, hogy focista vagyok nyaljatok ki a seggem a semmiert, vagy a kezilabdas ruhamat kikuldhetem magam helyett, mert en sztar vagyok tipusu szemlelet.
Nerm szimpla penzkerdes es lehetosegek hianya, ami a sikertelenseg oka.
Vajon miert van nalunk szegenyebb orszagnak mar tobb erme az olimpian ?
Vajon miert nem mennek sportolni annyian mint regen ? A sracok inkabb ulnek a szamitogep elott nap mint nap, mikozben a focipalyakat a jatszotereken ledozeroljak, hogy penzt keressenek a parkolojegyekbol.
Megneztem a vivoinkat, akik sztaroknak szamitanak a mezonyben es ermes remenyekkel indultak, egy vicc volt, az egesz kuzdeniakaras nelkuli apatia.
Lasd a tegnapi versenyeket, egy vilagkupagyoztes azert kerul csak be a kovetkezo forduloba, mert 52 eves ellenfel ellen viv es utana kiesik ?
Ja es a tobbi ellenfelnek is megkell kuzdenie a masik orszagokkal, vagy a kornyezeti viszontagsagokkal, nem csak minket sujt.
Ennek ellenere erdekes modon a csehek,szlovenok,romanok, tudjak hozni az elvarasokat es ugy szerepelnek ami elvarhato, csak mi nem.
Mivel vannak elottunk ? Megmondom. Hozzaallasban, eppen ezert tartanak itt, mint ahogy az orszaguk is a mienkhez merthez kepest. -
-
az igen
-
Nagyon szépen úszott. 

-
Gyurta olimpiai csúcs! -
Igaly Dianára gondolsz?
Remélem most is nyer valamit.