Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
olvass kommenteket mielõtt leszednéd 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

torrent?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

poppe
Athénban 8-6-3 érem volt

én kiegyeznék idén is ennyivel 😊

Foky
Üdv sportrajongók!

Zinaj, honnan töltöd a megnyitót? Van valahol jó/jobb minõség? A youtube-on is van fenn sok, de elég gáz 😞

Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!

lippet
Eddigi magyar búcsúzók:
Csernovszki Éva 48kg cselgáncs
Nagy Orsolya kard

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

most ismétlik
poppe
Nõi kézilabda, selejtezõ, B csoport
Magyarország - Svédország
eredmény spoilerben, hátha vki nézi az ismétlést (ha van?) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
30-24

Kaplan
Buta kérdés, tõlem.<#idiota>
A férfi kézilabda válogatott, nincs kint, ugye?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Legend Killer
lám, topban a topik 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

szucsy89
ez jólesz mindenki szerint?
mert akkor linkelhetnénk a mod topikba...
matyi0323
Multkor??😮 4 éve mondod?😄 vagy mikor multkor?😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

II Rocky II
kössz a választ :/
szal senkise tudja h multkor hány aranyat szereztünk?

24 - Exile -Nov.23

Jó ez a visszaszámlálás.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

matyi0323
vannak értlmes ebmerek szómiszó😄 a dánokat valamelyik le töröközteXDXD azért vágják a zászlókat😉

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ne fehér legyen a széle.

Ez gáz baze 😄 Ahogy beszél.

Firerock
ez a legjobb
mehet!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mtv asszem, telesport.hu-n nézem 😄

matyi0323
Melyikre gondolsz?? Melyik csatornán??😄

Ez a kommentátor pösze vaze ?

matyi0323
Én is remélem emg lesz az arany! Nem csak kézibõl..!

ChuckyHUN
Na, de a kézilabda reggeé 4:45kor? akkor kelek :S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Zinaj
Balóó Gyöjgy vagyok..Baló Gyöjgy vagyok...<#mf2>

i7 azt szevasztok :P

Zinaj
en meg mar toltom is a nyito unnepseget xd

i7 azt szevasztok :P

Kassai Viktor vezeti majd az Argentína - Ausztrália meccset

a telesport.hu-n néztem, fenn van már részekre bontva a nyitó ünnepség, persze annyira nem jó a minõség de szerintem nézhetõ.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Hát tudom, sajnos késõn érkeztem haza.

tegnap azt mondták a híradóban, hogy Görbicz már holnap is játszani fog. én remélem meglesz az arany, vagy legalább a dobogó 😄

most is adja az m1 😄 persze nagyjából már csak az országok felvonulása, meg az olimpiai láng meggyújtása lesz 😄

leho94
õõ Hnap hánykor kezdõdnek a kézilabda meccsek? Mert mintha 4:45-re láttam vna vmit 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tisztelt Emberek!
Nagyon szeretném megkérni azt aki vagy felvette (feltöltötte valahova) vagy tud valami linket, ahonnan le lehet szedni az egész Olimpiai megnyitót, az írja le pls! Mert nekem sajnos nem volt lehetõségem felvenni, de örülnék ha meglenne, ezért nagyonkérem aki tud az segítsen ebben. Elõre is köszönöm!

ProGabe
ja meg kérésre készült egy ilyen is:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
pár oldallal ezelõtt szúrtam be õket. f*szom a "mûhelybe" 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lippet
Pfeilschifter lehet az elsõ aranyérmes

Magyar idõ szerint szombaton 2:30 órakor a selejtezõvel kezdõdik az elsõ verseny a pekingi olimpián, az elsõ aranyérmet ennek megfelelõen nõi légpuskában adják át. Az elõzetse esélylatolgatások szerint a német Sonja Pfeilschifter lehet majd a gyõztes, az ötkarikás játékok elsõ magyar indulója, Tóth Anita a tisztes helytállásban reménykedhet, döntõbe jutása óriási bravúr lenne.

Az elmúlt közel másfél évtizedben csak egyszer nyert európai sportlövõ ebben a számban: a lengyel Renata Mauer 1996-ban diadalmaskodott, õt az amerikai Nancy Johnson (2000) és a kínai Tu Li (2004) követte a szám trónján. Az ázsiai klasszis két évvel ezelõtt a zágrábi világbajnokságon is gyõzött, 1 tizeddel jobb eredménnyel (502,1 kör), mint a görög fõvárosban (502,0). A tavalyi kuvaiti Ázsiai Játékokon 503,7 körrel lett aranyérmes.

Tu Li idén harmadik helyen áll a világranglistán, legnagyobb ellenfele az elsõ számú esélyesnek tartott Sonja Pfeilschifter lesz. A 37 éves német klasszis már évek óta a legjobb légpuskások közé tartozik, Sydneyben 5., Athénban 6. volt. Tíz évvel ezelõtt Barcelonában világbajnok volt, 2002-ben Lahtiban bronérmet vehetett át.

Claudia Kulla, a német válogatott edzõje szerint Pfeilschiftert nem foglalkoztatja a vetélytársak tudása, csak és kizárólag saját magára összpontosít.

A szakértõk titkos esélyesnek tartják az áprilisi pekingi Világkupán gyõztes cseh Katerina Emmonst.

A 28 éves Tóth Anita tavaly két aranyérmet nyert az Európa-bajnokságon, de nem légpuskában. Ebben a számban 497,5 körrel gyõzött a honi bajnokságon, nyolc évvel ezelõtt olimpiai ezüstérmes lehetett volna ilyen eredménnyel…Azóta alaposan feljavultak az eredmények.

A rajtlista szerint negyvenheten kezdik légpuskával a pekingi olimpiát, negyven alkalommal próbálkoznak. Érdekesség, hogy csak az olimpia csúcs 399 kör, minden más rekordhoz tökéletes teljesítmény kellett.

A nevezési listán Tóth Anita mellett 393 kör szerepel, ennél négyen értek el rosszabb teljesítményt. Ez sokat elárul az újpesti sportoló esélyeirõl.

A döntõ magyar idõ szerint 4:30 órakor kezdõdik.

A férfi sportlövõknél trapban selejtezõt, míg légpisztolyban kvalifikációt, majd 9 órától finálét rendeznek.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Kértem egy bannert a mûhelyben<#vigyor2>

lippet
Vagy ott van az esti összefoglaló😄

Legend Killer
biztos ismétlik.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
köszönjük szépen

Cseh Laci haaaaaaaajrááááááá 😄.

ChuckyHUN
Szerintem felhúzom 4:00ra az órámat.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

lippet
Itt a holnapi program:
Cselgáncs
12:00-13:30 férfi 60 kg
12:00-13:30 nõi 48 kg-Csernoviczki Éva

Kerékpár - országúti
5:00-11:30 férfi mezõnyverseny-Bodrogi László, Kusztor Péter

Kézilabda
4:45 Magyarország-Svédország (nõi csoportmérkõzés)

Lövészet
2:30-9:50 férfi 10 m légpisztoly
2:30-9:50 nõi 10 m légpuska-Tóth Anita

Súlyemelés
4:00-6:00 nõi 48 kg

Torna
6:00-16:00 Torna-Gál Róbert

Úszás
12:30-15:30 Selejtezõk-Cseh László, Kis Gergõ, Dara Eszter, Gercsák Balázs, Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Bodor Richárd, Gyurta Dániel

Vívás
4:00-14:40 nõi kard egyéni-Nagy Orsolya

Legend Killer
ühümm
nekem ne mvolt semmi bajom velük

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
"A magyar nõk hordják a leggusztustalanabb kosztümöt, fehér alapon rózsaszín és piros virágmintával. Kissé zavarban vannak, ami a legteljesebb mértékben érthetõ." (Guardian)

Mondjuk leszarom a Guardiant, de tény, hogy ocsmány volt a ruha.

"A felvonuló ruha sokkal vidámabbra sikerült. A férfiak ebben Farkasházy Tivadar-kalapos gondolásnak, a nõk pedig Lamperth Mónika-kalapos pin up-girlnek néznének ki, amit csak támogatni tudnánk. A kimonós szabású, nagyvirágos ruhácska eddig messze a legszexibb darab, de ahogy Vitár Róbert fogalmazott az anakondavadászaton, messze még a vége." (Index)

A medve nem játék.

a.carkey
Remélem a jégkorongot, ami nincs a nyári olimpián.

De a kanadaiaknak fogalmuk sincs milyen megélni a jég hátán is, hát az valami nagyon brutálisan butaság volt, bár azt az elállófülü mondta. És utána meg is magyarázta. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
"Várj, most jönnek az Oroszok."
"Egy kicsit figyelj, jönnek az amerikaiak" - vagy vmi ehhez hasonló.
Ilyenkor elképzeltem, hogy éppen vigyázzba áll és tiszteleg, mint a nem úttörõruhában feszítõ ûttörõk az elején.

De a csúcs az indexnél még mindig Észak és Dél-Korea összekeverése.

A medve nem játék.

ZsZso
Nem tévedés ... az m1en se csak a Baló volt (hála annak a jóságos égnek). Tehát, m1en a Baló zavart, az ESon meg a nyekergés 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

lippet
Télleg a Radulovics Bojanával mi van? Hol kézizék még?😄

Legend Killer
tévedés... csaj és csávó... hm, a csaj remélem jól néz ki 😄.