Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mincza is elgyengült....sajna
Firerock
mért találjátok ki hogy doppingol?véleményem szerint a világ legjobb sportembere. Annyi doppingvizsgálatot nem lehet kikerülni és kicselezni mint amennyit velük csinálnak..szóval ezt a hülyeséget be is lehetne fejezni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tigristank
Nagyon ügyesek voltak a lányok most ezen a 4x200m-en. Több, mint 7 másodperccel megdöntötték az országos rekordot. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Na ebbõl se lesz bronz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
200m gyors nõ váltó bejutott a döntõbe😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Mit visitozik a ferdeszemû?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
"nem sikerült túl jó a felkészülése"

nem bizony, mert egy-két s*ggfej-f*szfej feljelentette csendháborításért <#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Holnap.

A medve nem játék.

Shep
Állítólag nem sikerült túl jó a felkészülése, szóval nem biztos, hogy megint olyan jó lesz.

scs17
õ holnap lesz ugye?

a.carkey
Szerintem egyedül benne nem fogunk csalódni:
Igaly Diána

A medve nem játék.

a.carkey
Kínai ellen vív. 😊

Majd ott is lesz menet közben "Drágám, cseréld ki a pelenkát!", mint volt Szávaynál.

A medve nem játék.

REALista
meglepne...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tigristank
Nagyon balszerencsések vagyunk. 😞
(Azért a bronz remélem meglesz.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
14:30-kor lesz a bronz meccs, hátha legalább az sikerül.

Shep
Na ugye, hogy mindenki doppingol, csak van akinek több pénze van rá.

ez is elment....
kuci06
áhhhhh...

kikapott Mincza

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

scs17
😞

Davidus
-.-

V9ykn8_TZL0

na a rumunyi ment tovább

:S

Juhiii
az egy robot

GO GUNNERS!

150en magyarok ott ülnek síri kussban a pekingi vívócsarnokban és képtelenek buzdítani?

a.carkey
Michael Phelps nevét azért még nem merték leírni a cikkben.

A medve nem játék.

a.carkey
tesó07
Bácsit nagyon sajnálom,így kikapni hogy jobb volt az elõdöntõbe meg a bronzmeccsen is nagyon szar lehet.Fõleg így hogy nem saját magán múlott,hanem ilyen csicska bírókon.Na de hajrá MINCZA ILDIKÓ!!Nagyon jó lenne ha döntõbe jutna.

RMCF

Nem értem én ezt .
Valaki a bronzért játszik, nem sikerül neki és így hetedik lesz?? miért? negyediknek kellene lennie nem? vagy ez nem így van? 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Shep
13:30-tól lesz.

na elvileg 10 perc múlva Mincza elõdöntõ

egy döntõ de kéne már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Na ezért szarom le magasról az összes pontozásos sportágat...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

apjuk f*szát...

de rühellem a küzdõsportokat... Kizúgta mndketten + mienk volt fölül

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Arra h francia ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zaki
Szegény srác... Én sem értem miért kapott 3 pontot a francia...

ProGabe
mi a p*csre kapott a francia 3 pontot? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tigristank
Nincs meg Bácsi Petinek a bronz. 😞

Shep
Á hihetetlenek ezek a pontozásos sportok.

Ez a birkózás, fr megcsinálja vele ugyanazt xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Davidus
francia edzõ úgy néz ki mint Lance Henriksen<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Shep
Mészáros is kikapott 😞

Shep
Na Szávayék kikaptak. 2-0-ra

Shep
Mekkorát bohóckodott már a kameruni kapus 😄

köszi

Shep
Á hihetetlen, hogy a kameruni kihagyja a 11-est.

délután
Shep
Délután 2 körül ha jól emlékszem. És igen végre foci az m2-n 😊

Mikor vív legközelebb Mincza Ildikó?

MrSpock
Az eddigi mai teljesítményeket látva,voltak remek,és bosszantó pillanatok.Cseh Laci remekelt!Ez örömteli is volt,Gyurta Daninak is dicséret.Nemértem ezt a birkózást!Nekem ez megfejthetetlen sportág,van pár.:-(Szegény magyar,megcsinálja az akciót,pörget,a kubai nyer.
Egy picit a tornához:Alicia tényleg szemrevaló teremtés,csak szétizgulta magát.A talajon is bennevolt még a gerenda rontása,nemtudott koncentrálni.Szívesen vigasztaltam volna:-PBár ha megnézzük az usa-lányokat elég bájos mind.Kínaiak nemigen hibáztak,de azért akárki akármit is mondd,ott vannak szerintem ki fejlődési problémák,és szerintem megsem közelítették 2-en a 16-ot.
Ne mondjár már,hogy ígynézki egy 16-éves lány,mégha tornász is.
Nem baj majd egyéniben,és szerenkéntiben vigasztalódhatnak.
Csak nemkellene ennyire néha túlpontozni őket.persze hogy nemlép ki,mert olyan kicsi hogy a félpálya is elég neki..na mindegy ezen nem bosszankodom.Csak akkor ne hívják női tornának!!
Szegény súlyemelőnk:-(Dúrva volt ahogy kificamodott a könyöke..de szerencsére nem sérült,szakadt.
Mincza Ildinek meg hajrá!Dejólenne egy arany!!!!
Egy pillanatra még megemlítem Phelps-t.Kicsit elfáradta pillangón,vagy csak épp nemjól ébredt ma.A gyorson már nemlátszott rajta semmi a váltóban.Lehet hogy a mai volt a legroszabb napja,majd jön a vegyes,kíváncsi leszek ott milyen állapotban lesz.Azért dúrva,hogyminden számot világcsúccsal nyer,és szerintem fog is.

Go Jeff Go!!!!

Shep
Úgy nézem Szávayék párosban is búcsúznak.

zaki

<#szeret><#szeret><#szeret>