2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• primavis
    elég a második hely is, kérdés, hogy meglesz-e?
  • Davidus
    nem leszünk csoportelsők
  • Davidus
    mi már a 8 között vagyunk
  • ProGabe #1253
    kicsit normálisabb hangnemben nem menne? úgy látszik most jött elő az, amit már - sajnos - megszokhattunk. nagyképűség nyert meccs után, az oroszok ellen!? ugyan már!
  • MrSpock
    Áááá Még rendesen akciót sem tudunk kidolgozni!
    Mi történt velük a szünetben? Addig még jókvoltunk.Erőnlétileg nembírjuk..bár inkább a fejekben lehet a gond.Akarni akarnak,csak sok a hiba!Közte 10,úgynézki most ez állandósul.
  • kuci06
    rengeteg

meg valahogy már a támadásokban sincs sok fantázia, passzolnak kettőt, befutnak a legnagyobb tömegbe, aztán csodálkoznak, hogy nem jön össze egy normális dobás sem :(
  • ProGabe #1250
    teljesen szétcsúsztunk! a passzolásnál csak a lövés megy rosszabbul. ja meg a védekezés. még a végén a brazilok jutnak tovább :|
  • MrSpock
    Sok az eladott labda sajnos:-( Néha a labdavezetés is eléggé nyögvenyelős.Olyan rizikósan viszik sokszor fel.Mármegint rossz bejátszás,és 30:20:-(
  • [HUN]Crassus
    [moderálva]
  • kuci06
    huhh, 20-29 az állás, ezt már buktuk :(
  • ugot2know
    te jóég,mi történt az öltözőben?
  • MrSpock
    Ja fújnak is rendesen a bírók,bár elég soxor azért van okuk,főleg nagyon belülvagyunk.Na persze ilyen méretű játékosokat nehéz megfogni.
  • scs17
    mennyi hetest kapnak már
  • MrSpock
    Uhh sajnos most ment el a meccs:-(Csessze meg,pedig jól tartottuk magunkat:-(
  • MrSpock
    "A hirnév, a hazádért nyert arany/érem semmi?"
    Ezt sem én hoztam fel,csak épp,hogy erre,és ezért sokmindenre képes az ember.Inkább ezt választják,minthogy megöregedjenek.Mi van mindenki engem támad,vagy von kérdőre mert ilyen eredmények vannak az olimpián? Ha nyer az a baj,(dopping)ha nem az.
  • Shep
    Ez a bukó most mit jelent?
  • FZoleee
    Hát ezt már nem fogjuk megnyeri...
  • MrSpock
    Elnézést,de én csak leírtam a véleményem,nem én támadok egyfolytában,hogy tisztátalanok a sportolók.
    Részemről lezárva bármilyen doppingal kapcsolatos kérdés.

Az a fránya 3 eladott labda zsinórban!!!Pálinger néha legalább véd.
  • primavis
    nézd, némileg álszenten mondhatnám, hogy amelyik jobb! s láttam már tök rossz/unalmas Bl meccset, sőt döntőt is!
    A hirnév, a hazádért nyert arany/érem semmi?
  • Grenzjager
    Ha jól tudom a finn Sievinenn volt. mindig Darnyi mögött 2. volt, aztán amikor Darnyi visszavoult, azt hitte olimpiai bajnok lehet végére 1996-ban Atlantában. De az 1-es pályán ott úszott Czene Attila.
  • desigo
    Tóth is nagyon jó !

végre egál...
  • scs17
    feljöttünk 11:10-re!
  • ProGabe #1234
    nem lehetne kicsit visszavenni a dopping-nem dopping vitából? "évezredes", és soha nem lesz vége. nyissatok neki topikot, vagy valami, mert már unalmas, hogy itt próbáljátok egymást meggyőzni. no offense!
  • MrSpock
    Most egy picit kezdünk magunkra találni.:-)Herr Orsi 7est fogott:-)
    Nemszabad engedni,hogy nagyon elmenjenek!
  • MrSpock
    Engem meg nem érdekel az elvakult támadásaid a sportolók ellen!1:1
    Csak ne tartanád ennyire okosnad magad,aki megmondja a frankót!
    Szabó Tündével meg nem én példálóztam.Csak hogy "rosszkor"úszott.
    Ha neked Phelps egy senkiházi,akkor érezd jólmagad ettől!
    Menjél kézit nézni,gondolom abban is szakértő vagy!
  • [Jakuza]
    Jo persze akiben ott a tehetseg. LOL Mint az ir uszono aki elverte Egerszegit. Vagy a kinai senkihazi aki egy ev alatt a felere toporodott ossze es szinten legyozte Krisztit.
    Nagy tehetseg volt mindketto doppingevesben jah.
    Egerszegivel peldaloztal es meg azt sem tudod, hogy az elso aranyat akkor nyerte amikor az NDK szetesoben volt mar, amikor mar megszunoben volt az allami doppingolas.
    Ez egyetlen egy aranyerem volt, amikor letezett meg az NDK, de utana mar egyet sem. Szabo Tundenel pedig jobb uszo volt nem veletlen hogy nem tudta legyozni ot.
    De erdekes modon egyik ilyen uszonal sem tortent ilyen, hogy minden uszasanal vilagcsucsokat uszott, csak a legjobb napjukon.
    Itt lehet latni, hogy kit etetnek tomenytelen mennyisegu doppinggal, mert olyan nincs, hogy mindig a csucson legyen valaki, foleg nem ugy, hogy kozben 10 versenyszamban indul es foleg nem ugy hogy a tobbi versenyen a kozelebe sem tud uszni azoknak az idoknek es csak eppen-eppen megkozelitti tizedekre, vagy masodpercnyire a legjobbjat.
    Na de most megyek kezit nezni, nem erdekel a tovabbi omlengesed arrol, hogy tiszta Phelps es miert ne doppingoljon ha tehetseges hozza emlekezve az ir doppingholgyemenyre aki azoktol orozta el az ermeket, akik nem csinaltak mikozben lehet hogy ketszer annyi munkat elvegeztek.
  • desigo
    Görbicz de szépet lőtt alulról...
  • MrSpock
    Nem kezdtünk valami jól:-(Na de majd talán feltámadunk,vagy nem.
    Hajrá csajok!!!
  • MrSpock
    Mi baj a román bírókkal?Ők legalább ismerik a játékot
  • ProGabe #1227
    ejjpasszekk. drukkolni! mindenki! most! :)
  • desigo
    nah hajrá lányok...
  • MrSpock
    Egy kérdés: Ha csak a a genetikai orvoscsoporton múlik,akkor belőled is lehetne,vagy lehetett volna e mondjuk aki megdönti Phelps csúcsait,vagy a 100m-t 9.5 alatt futnád le,vagy távolban 10m ugranál?
    Mert azért nem csak ezen múlis,nem ennyire egyszerű a képlet.Bár nemismerem képességeidet,azt láttam,hogy pcjátékokban otthon vagy.
    Cak aztlehet igazán doppingolni akiben ottvan a tehetség!!!
    Ezért írtam anno Armstrong is az,és most Phelps is.Mert akkor évente jönnének a hasonlók,de nem.
  • Davidus
    román bírók. ennyi-.-
  • Davidus
    na kezdődik a kézimeccs!
  • MrSpock
    Persze ebben egyetértek!
    Főleg a labdarúgás ami irritál ilyen téren.Írgalmatlan pénzeket adnak nekik,míg ugye azért annyival nemérnek töbett,csak elhiszik,hogy ők istenek.Kicsit túlvannak értékelve.Én bevezteném a fizetési sapkát,mint az usa-ban.
    Igen a felmérés szerint a hírnév,a csillogás a pénz,eléggé központban van.De uyge morális problémák felsemmerülnek a sportolókban sem.Amikor aztmondaná,álljunk már meg,milliók éheznek,énmeg heti 50ezer fontot keresek hogy kifutok gyepre.És ekkor megvillan,hogy még többet is kaphatok ha kicsit primadonnáskodom.
    Ez ami igazán elszomorító,nem sajnálom,csak az embernek éreznie kelene,hogy ez már sok.
  • [Jakuza]
    Tevedsz mert nem az embereknek kell, mert regen is izgalmas versenyeket lattunk es igen fejlodnek annyit az emberek is, hogy a regi csucsokat megdontsek de csak hangyanyival.
    Csakhogy mar nem ez a helyzet, hanem a penz amivel maguk a vezetok osztonzik a sportolokat, hogy bevegyenek mindent es a befolyo osszegekbol milliardosoknak mondhatjak ok is magukat.
    Amikor egy focistat 4 evre 120 millio dollarert igazolnak le. Ami egyszeruen rohej. Ami folyik az mar butitas, nem pedig szorakoztatas es a ketto kozott oriasi a differencia. Csak a tisztanlatas miatt, keszitettek egy felmerest az USA-ban arrol, hogy mit valasztana a megkerdezett a sikert es a penzt amit a doppingolassal a sportban elerhet, meg akkor is ha mondjuk 35 even elhalalozna, vagy egy atlagos sportolo eletet aki megeri az oregkort, a megkerdezettek 98%-a az elso verziot valasztotta.
    Mar pedig a szegenyebb neptomegekbol, barmikor merithetnek ezekutan, meg ha nem is lennenek masok mint kiserleti patkanyok a milliardokat besepro gyogyszergyartok laborjaiban.
  • MrSpock
    Bárcsak az lehetnék:-)Bár akkor Jakuza lenne a beszállítóm:-)
    Nemakarjátok a topikot átkeresztelni Dopping 2008-ra?
  • FZoleee
    ok, kiderült... most már 100 százalék: MrSpock doppingbáró...
  • MrSpock
    Attól még tehetséges lehet nem,hogy esetleg doppingolják?
    Nemértem miért kel mindenbe belekötnöd?
    Tudom veled nemérdemes vitába szállni,mert eléggé egyoldalú a meglátásod.És leborulok hatalmas doppingolási szakértelmed előtt!
  • MrSpock
    Okés nemkell kultusz,de akkor miért élsportoljon?
    Mert ugye az nem egészséges.Tehát marad a pénz,hírnév.
    Ez körül forog minden,és nem a sportolók tehetnek erről,hanem az emberek.Cirkusz kell a népnek!
    Te szívesebben nézel mondjuk egy Siófok-Kaposvár meccset,mint egy MU-Barcelona Bl-döntőt?