2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• Molnibalage
    Ezekről a szar képekről semmi nem derül ki. Még az NBC felirat sem olvasható tisztán. Ezen miliméterek nem látszanak. A szög ahonnan készült teljesen használhatatlan.

Áruld már el, hogy akkor miért csak ezt az eredményt manipulálták? 1 századdal volt jobb Cseh László is és mögötte USA guy volt. Őt miért nem hozták előrébb? Vagy más szorosabb küzdelem esetén? Gondolod nem ellenőrzik a gépeket többen is csalások elkerülésére?

Az egész világ egy nagy összeesküvés mi? Szánalom a köbön...
  • Warden
    Így is van rajtad kivül aki a fotelból jól látta az eseményeket az vak.A bírók meg csalnak és nem nézték meg 300x több kameraállásból a szerbek óvása után sem mert amerikai tengerészgyalogosok szálták partra kínában.Valószinű hogy akkor is Phelpset hozták volna ki győztesnek ha kap 3 métert.

Ez nem olyan sport mint a birkózás vagy a cselgáncs hogy bizony be-be csúszhat egykét téves ítélet de majd kikérik a véleményedet pláne ha helyes testrefeszülő ruhában repkedsz pár kört az ensz székháza felett.

Vagy fel tudod dolgozni ezt a traumát hogy ezen az olimpián 7x nyert inmár vagy nem de szerintem zárjuk le ezt mert nagyon offba hajlik.
  • MrSpock
    Német-orosz kézilabda,férfimeccs X-lett nagy küzdelem volt!
    Ott elég kiegyenlítet amezőny!:-)
  • [Jakuza]
    Nincs itt semmilyen osszeeskuveselmelet, a kepeken tisztan latszik, hogy nem Phelps ert be eloszor, aki nem veszi eszre, az vak.
  • MrSpock
    Okés még valami összeesküvéselmélet?
    Ez már kezd nevetséges lenni,és én nemkívánok többet ezzel foglalkozni.
    Részemről a téma lezárva!
  • MrSpock
    Igen itt már tapizzák,csak nem tapizni kell,hanem erőteljesen hozzáérni,mégha ujjheggyel is.Ez már csak a megállást segíti,hogy nmenjen fejjel a falnak.Mert ugye pillangónál a viz fölé kerül akar,és ha úgyjön ki ekor nem tolod magad,hanem még esetleg csapásból érinted,ez utóbbi ritkább.
    Olyanmint mikor mellen,még egy rövidet húzol,mert nemjönne ki.
    Itt is ez történt messziről benyúlni próbálás,mert ha felemeli még egy csapásra akkor pont levegőben akar amig a másik benyúl.Ez volt a lehetősége,megpróbálta,ez lett 1század. Güttler is anno így kapott ki,meg Laci is így nyerte az ezüstöt.Azt senki nemkérdőjelezte meg,pedig ugyanaz az idő.Csak ugye nagy a Phelps-ellenesség,főleg kis hazánkban.Bár szerintem nem mindenki utálja,és a szakemberek is azért elismerik,mert tudják mi munka van ebben a teljesítményben.
    Csaeh Laci fantasztikus volt!Ezzel foglalkozzunk,és vádolni mindennel aki jobb nála.Még Laci is elmondta,hogy megpróbált mindent,de ő egy extraklasszis,de azért nemadja fel!Csak így tovább!!!
  • [Jakuza]
    Eleg hozzaerni, mar nem kell semmilyen nagy nyomas hozza.
    DE azert elgondolkoztato ez a link.
    Phelps mint az Omegatiming frontembere. :DDDDD
  • Molnibalage
    Talán tudni kéne, hogy milyen feltételek mellett érzékeli a fel, hogy hozzáértek...

Milyen elven működik? Nyomásérzékeny? Mekkora nyomás kell hozzá? Mennyi ideig kell tartani azt a nyomást? Mert lehet, hogy tényleg a szerb keze ért hozzá először, csak Phelps benyulásában több lendület volt és hamarabb érte el a nyomás a szükséges értéket.

Talán mielőtt baromságokat írkál sok marha ezeken kéne elgondolkozni...
  • MrSpock
    A bal keze tisztán látszik,hogy a víz felett,vagyis épphogy érintve a vizet nyúl be,az nem szabálytalan,de a szerbnél tutira látszik,hogy a jobbkeze nincs a falnál.Kilehet nagyitani,és ha ottlenne nemlehetne látni a fekete,és az ujja között levő fehérséget.
    Meg szerintem ezt sokkal jobban kielemzték szakértők is,meg a világon mindenütt,és eddig még nemvolt írva ,hogy óriási csalás!
    Inkább legyünk büszkék,hogy itt a közösségünkben van aki felfedte a nagy összesküvéselméletet!
  • UUUU
    Akkor a viz felett tapizta volna, de nem, mert a viz alatt tapizta a falat.

• Palinko
    hát biztos azért van Phelps kezében az a furcsa görbület, mert nem érte el a falat, ott is látszik hogy igen csak beütött a falnak..
  • Davidus
    és mi van ha a víz felett tapizza a falat?
  • UUUU
    Valóban, aki nem akarja észrevenni, hogy bizony Phelps meg az utolsó képen , a bal keze sem érintette meg a falat, és talán a jobbal is maximum ha ujjhegyel éri el, annak nem feltűnő az sem ha kiszúrják a szemét.
  • Palinko
    ebből a kamera állásból semmit sem mondasz meg. nem látod hogy hozzáért a keze a 2. képen, egyszerűen szar a kamera állás, a kép minősége is felnagyítva se látsz többet... de ilyen ferde kamera állásból nem fogsz 1 század másodpercet meglátni, pl a jobb keze is rövidebnek tűnik és az sem ért hozzá, pedig elméletileg egyszerre érne hozzá a 2 keze.
  • mellon
    Nekem is tetszettek Gundel szavai

Remélem ezen az Olimpián most láttam utoljára ilyent a fiúktól. A 2 csapat közt nem 1 gólos a különbség, de egy gól is gól és örüljünk ennek.
  • MrSpock
    Pedig mindig olyan simán indul,aztán szétkell izgulnia magát az embernek.Bár most ez még belefért,persze ha fogadtam volna rájuk akkor már nemigen.Ausztrálok nyertek 2párevezésben,ahol sajnos mi...:-(
  • Molnibalage
    Ezeken a képeken szar sem látszik....
  • Warden
    Azt hiszem nem nézek több vizilabda meccset sem nem tesz jót az idegeimnek
  • MrSpock
    Ez a vízilabda nemvolt semmi!Ha így állunk hozzá ,főleg a kiesési szakaszban.Sima meccsből mit tudnak kihozni!Még mákunk is volt,ez azért nemsemmi.
  • desigo
    jah épphogy behúzták...

Gundi is miket beszél most :)
  • primavis
    háát ez a vizilabda kommetár teljesen hülye! Igaz, hogy a 3-ik erősebb elleni eredmény számit, de csak ha a két csapat egymással döntetlent játszott! ha nem, akkor azé az előny aki megnyerte a közvetlen márkőzést! Így döntetlennél is mi lennénk az elsők a 3 gólos spanyolok elleni győzelem miatt! Idióta....
  • FZoleee
    épphogy meglett...
  • MrSpock
    Aha csak az a falat meg is kell érinteni bizonyos erővel.És azt is nézd a 3.képen hogy mekkora az energiakülönbség kettejük között,mig az egyik csúszik,próbálja elérni,addig amásik berobban.
    De szerintemezt küldd el a nemzetközi szövetségnek és fellebebzd meg az eredményt!Te otthon a géped előtt ülve kikockáztad és arra jutottál,hogy csalás!
    jobban nézd csak meg az utolsó képet 2kézzel kell ám érinteni,bizonyos erővel,és ott a jobbkeze kicsitmintha még nem is érintené..
    Sorry!!Ez szerintem nemjött be!
    De tudom neked van igazad!!!!
  • Pharaoh
    Szerintem a 2. képen még nem lehet 100%-ra azt mondani, hogy elérte a falat.
    Lassított felvételen a szerb baromi lassan megy, phelps meg berobban a célba.
  • Warden
    Ezen kameraállású tárgyilagos képeidet tán terjeszd fel a nemzetközi olimpiai bizotsághoz van rá lehetőséged.Idiótázz bátran mert a klaviatúra mögül borzasztó kényelmes , de tudom tanácsolni hogy ezt annak add elő aki ételt rak eléd, azért egy vendéglőben ne próbáld meg mert hátha rosszul jársz.

Miért fáj az neked ha valaki világklasszis és nyer?Tudod nem a győzelem... részvétem
  • Palinko
    hát baszarok a vízilabdán....
  • Sil3nt
    megvizsgalta a sportagi vilagszovetseg ezt a 100 pille ugyet es egyertelmuen phelps-re tettek a voksukat...
  • Warden
    Hár hogyne.Amikor egy zseniális magyar úszónő bizonyos Egerszegi Krisztina verhetetlen volt évekig ő is doppingolt nemdebár vagy csaltak neki avagy "csak" simán világklasszis volt.Olyannyira világklasszis volt a fent említett hölgy, hogy ebben a különleges úszodában sikeredett most megdönteni a rekordját.Szeretem az ilyen tipusú embereket akik a kimagasló sportsikerben nem az eredményt hanem a csalást látják mert hát "máshogy nemlehet" ugyan van hazai versenyzőnk is aki megközelíti ezt a kimagasló teljesítményt, de az "jóarc" a másik meg egy szemét csaló.

• [Jakuza]
    T3e mirol beszelsz joember ?
    Artatlansag vedelme ? En veled ellentetben megneztem a videokat a kepeket stb.
    Egyertelmuen a szerb nyert, tisztan latszik, csak te vagy az idiota aki bedol a megvezetesnek.
    Csak hogy lasd mirol is van szo 3 kepet linkelek be idorendi sorrendben, amin tisztan latszik, hogy a szerb keze mar reg a falat erinti mikor Phelpse meg a vizen kivul van.
    1. kep meg egyikuk sem er be.
    2. kep Vlasic hozzaer a falhoz, mig Phelps csobbant a vizre
    3. kep Phelps beer

• primavis
    háát van benned bőven kozmopolitizmus, ugyebár?
    nehogy már mi - "kicsi" magyaropk - észrevegyük és kommentáljuk, hogy a "nagyok" csalnak? Decsunyák vagyunk!
  • Warden
    Érdekes szituáció ugye?Amennyiben ráver a mezőnyre egy másodpercet akkor doppingol ha szoros küzdelemben egyszázad másodpercel nyer akkor csalnak neki.Nevetséges vagy helyesebben tipikus magyar.Kb ezért is útálják a magyarokat mindenhol (no persze még sok másért is).

Javallom hogy olvasgasd az ártatlanság vélelme
    című fejezetet a magyar büntetőkönyvben ugyan ez bűncselekményekre vonatkozik de ha egy kiba.. bűnözőnek megjár akkor egy tizenkétszeres olimpiai bajnoknak is és ehez mérten fröcsögj pls.

A te teóriád szerint tulajdonkép ő nem is edzett éveket csak ette-itta a koxot mert az elég ekkora teljesitményre és ha kifogyna a koxból akkor meg csalnak neki mert ez ilyen játék... számitógép-tv elött ülve a fotelből.
  • Palinko
    én női pólóban és kézilabdában is nagyon bízok, igaz a tegnapi kézi silány volt, de szerintem érmet hozni fognak, reméljük hogy minnél fényesebbet
  • primavis
    no, érdekesen alakul a vizilabda a fiuknál! A spanyolok megverték a montenegróikat 6 góllal! Most már nekünk a két meccsünket kell hozni, hogy csoportelsők maradjunk. A másik csoport sem érdektelen,m az amcsik pl. megverték a horvátokat!
  • [HUN]Crassus
    bahhh én is láttam! kijelenthetjük,hogy az OLIMPIA EGY KURVANAGY KAMU!
    Pénz,nézettség,országod politikai/KATONAI/gazdasági befolyása a lényeg,lófaxt sem érdekelnek a sportolók teljesítményei! Ahol lehet a legfelsőbb szinteken csalnak.......vicc az egész vicc:S:(((((
  • primavis
    aranyunk esetleg parstól, vagy majd a kajak kenutól kezdve lehet, no meg a férfi polótól (de az már az utolsó nap).. Már kifogytunk a sportágakból is, sjnos. Esetleg Szellő, vagy valamelyik szabdfogású birkozó okozhat kellemes meglepetést.
  • Palinko
    Igazad van amit leírtál minden szempontból és egyet is értünk szerintem minannyian veled, de bizakodnunk kelle egy érembe, nem hittem volna hogy nem lesz idáig 1 aranyunk sem :S
  • zaki
    Máté Gábor is majdnem bejutott a döntőbe, 4 centin múlott... :o
    Kővágó meg csalódás volt...
    Kiv vagyok Fazekasra... Egy bronzérem talán meglehet, de ahhoz nagyon formában kell lennie...
  • primavis
    az atléták csak azt bizonyitják, hogy felesleges majd két tucatot kivinni belőlük! Ahhoz, hogy már az első körben kiessenek...
    Eddig csak Pars és Fazekas került döntőbe!
  • Kaplan
    Bízakodhatunk, de sajnos ez olyan dolog, hogyha egy ilyet véghezviszel, és nem sikerül. Iszonyatosan demoralizáló, mert nem lehet ilyen emberfelettit csak úgy alkotni. Persze biztos vagyok benne, hogy a lányoknak nagyon kell az a bronz, de Varga egy darab szar (már bocsánat), Knapek lehet már elfáradt, Aida meg nem fog megint ilyen kört menni... Az olaszok viszont ritka erősek és harapósak a döntő miatt.
  • mellon
    Nem gondoltam volna, hogy Robi (egyedüli magyarként!!) ilyen idővel bent lesz, de megvan.

Aida előtt le a kalappal. Nincs jelző a teljesítményére. 14-2 fantasztikus. Nagy kár, hogy ekkora volt a hátrány. Az olaszok ellen nagyon nehéz lesz.