Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
m1 birkózás.
Azt tudja valaki miért volt mérges? Nem tetszett neki a bírói döntés amivel kikapott vagy mi?

Shep
Hogy van ez, hogy 3 bronzérmes volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ki dobta le milyen adót?

Ki, mi ?

btw a 7-es adót nézzétek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

FZoleee
ledobta a bronzérmét <#wilting> a hülye... <#szomoru1>
Tigristank
Úgy éreztem, hogy nem fog összejönni az arany Fodor Zolinak. 😞
Pedig most még õ is volt jobb helyzetben, mert õ volt a kedvezményezett, erre hagyta fölállni az olaszt. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

zaki
Nem hiszem el...

azok az evezõsök a kajak-kenusok 😊

poppe
ez nem lehet igaz...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Molnibalage
Komlyabb esély a nõi - férfi vizilabdában van ez 2db.

Az evezõsöktõl még max. 3-4 db.

A nõi kézisektõl kisebb fajta csoda lenne az érem is, nagyon hullámzóak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

scs17
hát nem akar összejönni az az arany sehogysem

REALista
😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

scs17
én sem 😞

<#wilting> nem hiszem el....

scs17
áááá

Szerintetek a mostani kellemes álapotunkban hány aranyat fugunk elérni? Smith Pál szerint 6-ot na akkor röhögtem 1 nagyot

szerintem rakjuk össze a kezünket ha 3 össze jön.

uhhh vazzzze
nagyon izgi

zaki
Lassan kezdõdik a döntõ, GYERÜNK ZOLI!
TV nem adja?! Ki a pöcsömet érdekli a ruszki-litván meccs ilyenkor?!?!?!

Molnibalage
A másik két dobogós inkább csaj, azért Mincza Ildikó "némileg" idõsebb. Nagy targéida, hogy csak most ért révbe. Ha szerencséje lett volna, már 4-8 éve elért volna ilyen eredményt, csak mindig a "magyar" tragédia szólt közbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Firerock
hát akkor kurva szarul volt megfogalmazva ez a kérdés
de akkor csak én nem értettem
"Vizilabdás fiúink 8-5 nyertek úgy halottam montenegróiak mennyire"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

10-6ra verték a görögöket

Firerock
talán montenegró ellen döntetlen lett

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[Jakuza]
Ennyire azert ne legyunk elfogultak, nem a biron mulott.
Aki ert egy kicsit a Judohoz, az lathatta, hogy a kazah sajnos siman megkontrazta a fejen atdobast.
Belso gancsot csinalt es sajnos nem tudott rajta maradni a cselgancsozonk.
Ha az megtortenik akkor mi nyerhettunk volna de igy sajnos tisztan lathato volt, hogy nem a mienk volt az a ipon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

John Cena
Vizilabdás fiúink 8-5 nyertek úgy halottam montenegróiak mennyire? nyertek? vagy meccsük ma nem lessz vagy az is volt??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

scs17
volt

scs17
volt

scs17
Hadfi bronzéremért küzdhet!

rossz helyen jarsz.

gercse
nem, a 4.-nél nyert volna azzal, szimplán lelépteték sztem az ellenfelet

Shep
Ezt a boxot nem értettem, nekem nem tûnt úgy, hogy megszédült volna a venezuelai az elsõ kettõnél, a 3-nál egyértelmû volt, de akkor most, 3 szédülés bukó, vagy mivel nyert Szellõ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gercse
szép volt 😊

zaki
Szellõ továbbjutott... 1 perc 47mp alatt... 😄

lippet
Sorry, egy kis OFF:
Sajna még nem szedtem le a 2008as gamet, azért a 2004-s olimpiai gammel tolnám, de olyan problémám van, hogy mikor betölt a sportesemény akkor nem tom mit kell nyomni, hogy versenyezhessek s ne csak egyhelyben álljon a kép! Köszi elõre is a helpet, s bocsi az offért!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Shep
Na ja egy hulladék szar volt abból szerzett pontot amit Hadfi csinált a végére már állni is alig bírt, ez már nem igen fog megverni senkit, szóval Hadfi is búcsúzott.

lóf*szt se csinált a kazah, hanyattesett a végén...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nehogy 1x nekünk ítéljenek vagy kedvezzenek kicsit... Ez a bajom, sok döntés mocskos, kedvezés egy sem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Shep
Kamu ez az egész, nemsokára jön Szellõ boxolni, szerintem mindegy ha ringbe sem lép úgyis lepontozzák.

scs17
eznemigaz

Shep
Hát a jó b k anyját a kékzakós majmoknak, meg az egész bundának

desigo
jaj jaj
tanácskoznak 😞
scs17
120:111 yeah

1:1->10:1->10:101, nem értem a pontozást 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

scs17
negyeddöntõ

Kazahsztáni val döntõzik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shep
Hadfi mekkora akciókat csinált már, hátha eljut a dobogóig.

gercse
reméljük meglesz az elsõ arany

desigo
igen igen
de szép volt xDDDDDD

gercse
Fodor döntõben

zaki
Az olimpiai címvédõ Igaly Diána csak a 13. helyen zárt a nõi skeet alapversenyben, így nem jutott be a hatos fináléba.

:S