Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudja valaki miért volt mérges? Nem tetszett neki a bírói döntés amivel kikapott vagy mi?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
btw a 7-es adót nézzétek 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pedig most még õ is volt jobb helyzetben, mert õ volt a kedvezményezett, erre hagyta fölállni az olaszt. 😞
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az evezõsöktõl még max. 3-4 db.
A nõi kézisektõl kisebb fajta csoda lenne az érem is, nagyon hullámzóak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szerintem rakjuk össze a kezünket ha 3 össze jön.
nagyon izgi
TV nem adja?! Ki a pöcsömet érdekli a ruszki-litván meccs ilyenkor?!?!?!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de akkor csak én nem értettem
"Vizilabdás fiúink 8-5 nyertek úgy halottam montenegróiak mennyire"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Aki ert egy kicsit a Judohoz, az lathatta, hogy a kazah sajnos siman megkontrazta a fejen atdobast.
Belso gancsot csinalt es sajnos nem tudott rajta maradni a cselgancsozonk.
Ha az megtortenik akkor mi nyerhettunk volna de igy sajnos tisztan lathato volt, hogy nem a mienk volt az a ipon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajna még nem szedtem le a 2008as gamet, azért a 2004-s olimpiai gammel tolnám, de olyan problémám van, hogy mikor betölt a sportesemény akkor nem tom mit kell nyomni, hogy versenyezhessek s ne csak egyhelyben álljon a kép! Köszi elõre is a helpet, s bocsi az offért!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack