2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• tesó07
    Kétszer jobb formában van ez a két csapat az olimpián,mint a spanyol,litvánok simán 10 ponton belül lesznek az USA ellen sztem...
  • Rockynhooo
    nem nagyon hatja meg sztem
  • a.carkey
    A svéd azeritől elvették a bronzot, mert sportszerűtlenül lerakta az érmét a küzdőtérre.
  • Palinko
    nem is kell böjtöltem már eleget, most jó ilyen teljesítményt látni :) és milyen zsákolások, tényleg csemege meccs :)
  • Rockynhooo
    jaja , de tényleg .. 9-9ig szoros volt a meccs:|
  • ProGabe #1371
    sem a férfi, sem a női csapatukat!

Bolt meg igazán végigfuthatta volna azt a 100 métert! így valahogy rossz szájízzel néztem azt az utolsó 20 métert. lehet 9.62-3-4 lenne az úgy csúcs :\
  • Rockynhooo
    én is h megtudják őket szorítani vagy vmi , mert ezek a spanyolok semmire se voltak yok. amúgy nem bírom ki hogy ne usa-nak szurkoljak.. nba-t figyelemmel követem aztán itt van sok ember akit kedvelek
  • banok
    ez így van.
    a spanyolokban bízott mindenki. hát nem jött be.
  • [Jakuza]
    Azert en a Litvanokban vagy az Argentinokban remenykedem.
  • Rockynhooo
    ahogy nézem kosárban az USA-t senki se fogja megállítani..
  • mellon
    -h
  • mellon
    Elég nehéz szavakat találni egy ilyen 100 után. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen fiatal 100as dobogó. Nincs még amerikai arany atlétikában.

Farkas Györgyinek gratula a 7próbához, ahogy Bartha Nórinak is a műugrás döntőhöz
  • primavis
    no a jamajkai Boilt már döngeti Phelps trónját! mert a közértékelésben a 9,69 100 méteren többet jelent mint Phelps összes világcsúcsa egüttvéve!
  • Palinko
    9.69 úgy hogy a végén nem is fut :D biztos tartogatta a tizedeket más sport eseményre, ahol újra világrekordal győzhet :D
  • [Jakuza]
    lol ez a mokus meg mit futott.
    Szettarta a karjat 70 meternel meg nezelodott aztan 9.69mp
  • miilann
    bazmeg ez nem ember :|
  • banok
    az m2 adja az USA-Kína kosármeccset Pekingből. felhívnám az m2-vel nem rendelkezők figyelmét, hogy az oldalamon van stream az m2-höz. :)
    Az m1-en meg a 100m-es férfi síkfutás lesz.
    Fazekas döntőbe kerülésének örülök diszkoszvetésben de Kövágó kiesése nagyon meglepő.
    A vívóink meg továbbra is gyengén muzsikálnak.
  • kuci06
    :D

• MrSpock
    Kína-Németország 59-55 ffi kosár.Nemvolt valami pontgazdag találkozó,és milyen negyedek voltak,főleg az első 3.:-D
  • MrSpock
    Nagyot nézelődött Bolt!:-)Valszeg ha rendesen megfutja meglesz a világcsúcs!Én neki szurkoltam,és reménykedem,hogy nyer.Könnyedén fut,lazán.Gay betlizett,de rá is fért,eléggé elvolt szállva.Sérülés..lószart,csak formán kívül van,volt,már az előfutamokon is látszott. Egy ilyen"klasszis"bármikor 10mp-n belül kell,hogy fusson.Főleg ,hogy aztmondta,jólérzimagát nincs problémája.
    Ez cumi volt neki a javából!:-)
  • MrSpock
    Nézd akkormeg a kisvideot amit beraktál ide.Itt ha csak a szerbre koncentrálsz akkor is érezhető,hogy a túlsó versenyző sokkal dinamikusabban ér oda.Ott az 1század,annyira érezhető,még szemre is,a sebességkülönség,dinamika döntötte ezt el.Ha nemtudnám,az eredményt én a túlsóra szavaznék,hogy nyert.Hosszú elnyúlás ami keresi a falat,a másik meg berobban.De ezt kielemezték mindenhol,és Cseh Laci is megmondta,hogy Phelps nyert,nincs ebben csalás.Bármennyire is ezt szeretnéd látni benne.Hisz ő sem csalt amikor megelőzte ennyivel Lochte-t.Sorry ezt valahogy majd felkell tudnod dolgozni!
  • Molnibalage
    Ja, az utolsó tíz méteren csak kocogott éa így lett 9,85..
  • kaposi1
    Én is sokat néztem vissza és sajnos nekem is úgy tünik hogy Phelps berobbant, míg a másik alig ért el a falig.
  • Sil3nt
    cseh laci es edzoje is kielemezte phelps benyulasat es ok is azt valljak hogy phelps valoban gyorsabb volt
  • kaposi1
    Nem lehet hogy ezek a kiskinaiak úgy csinálták meg a medencét ,ha nem jó az időeredmény a csempét lökik a benyúló kézfelé egy kis hidraulikával?
    Máris megvan a hiányzó egy század.
  • Shep
    Barta Nóra egész szépeket ugrik, a kínaiakat persze megint túlértékelik :)
  • mellon
    Mint művelt Usain Bolt a 100m elődöntőjében . Nem gondoltam volna, hogy az előző forduló után még meg tud lepni. Gay kiesett.
    Az olimpiai rekordnak már ássák a sírját, és pár óra múlva már a földet is rászórják.
  • Shep
    A brazil meccsen a bíró úgy tűnik szereti a sárga színt :)
  • Sil3nt
    volt celfoto es mutattak is... a vilagszovetseg megvizsgalta az esetet es mindenki phelps-et hozta ki gyoztesnek
  • Palinko
    elsőre csak a 3. nak írt oda számot, az első kettőnek nem, én úgy láttam, megnézték a célfotót érdekes pillanatok voltak :)

• desigo
    jah
    csak néztek a versenyzők,hogy mivan xD
  • REALista
    Nem tudom miről beszélsz a képek alapján én nem tudnám egyértelműen eldönteni ki a győztes...
  • zaki
    evezés lol volt. együtt értek célba a németek, és az új-zélandiak, elsőre a németeket hozta ki a gép elsőnek, aztán 1 perc múlva kb felülbírálták az eredményt, és az új-zélandiak nyertek végülis 1 századmpel :D
  • karajjj
    pont most akartam írni... olaszoknak nyalnak...
  • primavis
    no elkezdődött a "sportdiplomácia" a tőrözőknál is. Első aszóban tiszta két tust itélt a biró forditva, persze az olaszok javára!
  • John Cena
    lehet nem ott érinti ahol kell de ezek az órák szeritnem eléggé pontosak!
  • [Jakuza]
    En egyet nem ertek, miert nincs celfoto.
    Ilyen esetekben mindig megmutattak barmilyen sportagban.
    Ugyhogy kivancsian varom, hogy mikor lesznek oly kedvesek es mutatnak egy mindent bizonyito kepet, hiszen vagy 36 kameraval vettek a dontoket.
  • Pharaoh
  • primavis
    háát azon nem az arany, hmig itt nemcsak az arany, de Phelps rekordja múlt!
  • [Jakuza]
    Persze, hogyne. :D
    Meg az is veletlen, hogy tobb milliot fizettek az amerikaiak, hogy az uszodontok delelott legyenek, ellentetben az eddigi osszes gyakorlattol.
    Az is valoszinu, ha elmernek szandekosan egy eredmenyt, akkor az ovasnak helyet adnak., mint Athenban a pozitiv mintas amerikainak akinek a B probajat veletlenul rosszul kezeltek.
    Az is veletlen, hogy mar megjegyeztem 2 napja, hogy kinaiaknal is elofordult hogy kesobb nyult be es megis az ora valami fondorlat folytan ot hozta ki gyoztesnek. Az is veletlen hogy egy ilyen rekord beallitasnal nem ismetlik meg ezer szogbol a nezoknek, hogy mi tortent.
    Pedig addig meg a szaros muugrast is vagy 8szor ismeteltek.
    Az is veletlen hogy Phelp kepe van az Omega hivatalos weblapjan.
    Mennyi veletlen te jo eg. :D Phelpsel mindenkeppen megakarjak dontetni a regi rekordot, itt van a kutya elasva, de legalabb annyi gerincesseg lett volna bennuk, ha mar igy alakult nem hoztak ki azonos idovel oket.
    Akkor is beallitotta volna a Spitz rekordjat, nem kell ehhez ilyen eszkozokhoz folyamodni.