2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• karajjj
    3 :D
  • Punker
    arany 20, ezüst 18, bronz 14.
  • kaposi1
    Demján
  • primavis
    nem, de Demján megduplázta s "aranyárban" fizet!
  • Rockynhooo
    egy ezüstért 18 milla jár? azt hittem 16.. bár nem sajnálom Cseh LAcitól, ha ő nem lenne akkor lenne eddig két érmünk :|
  • Punker
    54+6-ot kap, mondjuk ő az aki tényleg meg is érdemli.
  • poppe
    az egyik leggazdagabb magyar kipótolja neki mintha aranyérmeket nyert volna :)
  • Rockynhooo

helyébe beolvasztatatnám és eladnám yo pézé!
    Cseh Laci 48 millával gazadogott!
  • Louis Cyphre
    Dadog a mikrofon - bakik és aranyköpések az athéni olimpiáról
  • mellon
    Megvan Kína első aranyérme evezésben. Sok pénzt invesztáltak bele, és most meg lett az eredmény. Remélem a kajak-kenuba kevesebbet nyomtak.
  • [Jakuza]
    Kovács Tamás állítja: a MOB már csak egy utazási iroda
  • Monoton
    Még a végén elkapják a reptéren mert túl sok aranyat akar kivinni az országból
  • mellon
    én azt mondom bannolni kéne, hamár csíter

Nem semmi a srác . Vártam tőle valami megszeppenést vagy valamit amit eddig nem mutatott a dobogón, de az örömön kívül semmi nem volt. Biztos nem programozták belé
  • [Jakuza]
    Vivok latom megint kitettek magukert.
  • barmi
    vazze ez a Felpsz egy csíter...
  • desigo
    gecc,hogy agyonverte a többit
    lazán,röhögve
    nem gyenge...
  • mellon
    Nem volt felhőtlen öröm a Román - Norvég kézi meccset nézni, és nem azért mert a 2 csapat rosszul játszott volna, vagy mert a norvég lányok csúnyák .

Nem szeretném, ha a románok ellen játszanánk, mert a jelenlegi formát nézve ők az esélyesebbek . Hajrá Lányok!
  • ágybanalvó
    a litvánok lehet, hogy jól dobják a 3 pontosokat, de azért egy meccsen nem nagyon szokott 15-nél több esni egy csapatnál ami 45 pont, és azért vegyük figyelembe az amcsik védekezését amit nem hiszem, hogy át fognak tudni dobni. a tegnapi 37 pontos győzelem a világbajnok ellen sejtetni enged azért valamit. az argentínok meg szerintem nem érnek oda a dobogóra, hiszen a legnagyobb játékosuk, ginobilinek gondjai vannak, de persze lehet meglepetés. az amcsikat most nem fogja meg senki :D
  • Palinko
    hát Emmonson most szartam be :S 4.4 et lőni utolsónak és ezzel vesztettel el az egészet kínai első lett :S
  • a.carkey
    1900 !!! óta most szerepeltek először ilyen rosszul a vívóink. :D
  • zaki
    lol :D
  • kaposi1
    Ma volt az első nap hogy nem keltem fel hajnalba.
    Ahogy elnézem a a vívókat a hetedik helyért vannak partiban.
    Jóbban tettem hogy végre kialudtam magam.
  • primavis
    újabb aranyköpés az imént (az "ökrök" egyikétől): Pars Krisztián a "LEGJOBB IDŐVEL" került be a kalapácsvetés döntőjébe! A vicces az, hogy ezt a NS-ban már leirva is láttam! Mellesleg már második napja rossz a férfi vizilabda táblázat a magyarok csoportjában, ahol megelőlegeztek a magyar csapat számára egy vereséget is!
  • dogfish
    (Y)
  • primavis
    no, másik riporteri gyöngyszem a svéd-brazil kézilabdán: Egri: a brazilok csak tőlünk vettek el pontot, bár szépen küzdöttek a németek és koreaiak ellen si! Jó, jó, csakhát a koreaaiktól el is vették mindkét pontot s úgy kerültek abba ahelyzetbe, hogy esetleg leszorthassanak mindket a 4-helyre. De jó, hogy ennyire sem képesek napirenden lenni az eredményekkel....elvégre csak Pekinget látni vitték ki őket....
  • zaki
    Meg van Phelps 8. aranya is...
  • Kaplan
    Elmegy a picsába Nemcsik, komolyan mondom a faszom ki van vele... Minden kibaszott támadásnál megtorpan.. nevetséges. no érem, faszom inkább alszom, ekkora kibaszott szégyen szarok vagyunk, nem is érdekel tovább ez a szar, tíz napja alíg alszok bazdmeg, hogy szurkoljak nekik élőben és ennyitk kapunk vissza rohadjanak el. betelt a pohár. nem érdekelnek..
  • scs17
    naszépám...jóccakát
  • [Jakuza]
    Nem kell felvenniuk fizikailag a versenyt, a litvanok pont abban jok, hogy tavolrol, hihetetlenul dobnak ha elkapjak a fonalat.
    Nem egyszer lattam mar toluk, hogy 70-80%-ban dobtak a harompontosokat.
  • ProGabe #1387
    Tagadja a doppingvadat Hunyadi János
  • ProGabe #1386
    tessék
  • Rockynhooo
    hát tényleg.. olyan 80nál elkezdett kalimpálni meg röhögni .. :D
  • John Cena
    meg nézném azt a 9.69 "és a végén el bohóckodik":S
  • Rockynhooo
    hát nem tom , most nagyon összevan rakva ez a csapat, kezdő ötösből mki a legjobb a maga csapatába az nba-ben , hatalmas játékosok. csak azt bánom h Iverson és Garnett nincs ott.
  • tesó07
    2 éve a vb-n is kikaptak az elődöntöbe.Azért ott volt Lebron James,Wade,még O'Neil is,de az tény hogy jobban összevannak most rakva.
  • Rockynhooo
    yo 4 éve ki volt ott? nem sokan
  • tesó07
    Fizikailag egyértelműen kiemelkednek,de ez az utóbbi években is így volt,mégis kikaptak.Bár most kevesebb az esély,mert nagyon együtt vannak az amcsik.Meglepetés lenne ha kikapnának vkitől,de argentin v. litván csapat ellen szorosabb meccs lesz.
  • ProGabe #1379
    amcsikkal pont a litvánok vennék fel a versenyt fizikailag? merthogy erről van szó. a többi csapatból 2 játékos ereje ér fel egy amcsiéval. végig a swarm taktikát/stratégiát használják, mert van rá erejük! ezzel pedig felörlik a másik csapatot. persze egy óriási hüllámvölgy befigyelhet, de ilyen paddal kétlem!
  • REALista
    Nem elvették hanem ott hagyta..:D
  • tesó07
    Nem is kellett neki,hát azért dobta le...