Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Azért megéri.. megnézni a délutáni ismétlést😄😄😄😛

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Annyira nem kell koncentrálni, elég ha csak rápillantassz és....<#taps>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

MrSpock
Akkor tessék még egy..kérem a kép jobboldalára koncentrálni:-)

Go Jeff Go!!!!

FZoleee
cseh laci 200 m vegyes?
matyi0323
Hajnalban lesz valami, amiért fel kell kelni?!😄

Mr_no_NaMe
Õ egy álomcsaj basszus, szerelmes vagyok 😄
desigo
Ha te megkerested volna azt a pénzt amit õ
te is alap,hogy a legfullosabb szállodában pihennél semmitõl sem zavartatva
Mr_no_NaMe
<#szeret>
Firerock
legszerényebb?
õ nem rakja alszik a koszos és piszkos olimpiai faluba.neem õ szállodába alszik

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

matyi0323
Látom nagyon tetszik nektek ez a hölgyemény😄 <#crazya><#finom>

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Alicia civilben <#buck>
http://www2.pictures.gi.zimbio.com/U+S+Olympic+Team+Media+Summit+vTXyLPvoOLcl.jpg

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Alicia Sacramone<#awink>
Ott még fiatalon,itt a minap:-)

Go Jeff Go!!!!

Molnibalage
Õ ki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grizzly21
tud errol valaki videot?

szucsy89
fuh jó féle a csaj😊
[HUN]Crassus
Ohhh thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ProGabe
de még mennyire 😊

õ most 21, ezen a képen 17, ha jól számolom. a hiv. oldalán a 2004-es képek között van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tarti19
Ez a reggeli bírkózás volt ahol , a grúz a magyar fiútól kapott ki az elõdöntõbe majd lett 3. helyezett, de sajnos ezt õ sérelmezte és így kívánta a világra adni tudtát.

Nem visszadobta a ring közepére ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
bírkózás szerinte csaltak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[HUN]Crassus
az elõbb láttam a EUROSPORT-on egy videóösszeállítást amiben egy pár másodpercre mutatták,hogy talán egy svéd/azthiszem/ küzdõsportos fazonnak a nyakába akasztották a bronz érmet majd fogta magát lement a dobogóról és visszaadta a bíroknak vagy kiknek! ezt látta valaki? tudja mi volt ez pontosan?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tigristank
<#finom>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

desigo
szánalom egész kína kb...
MrSpock
Ugye hogy igazam van?:-)

Go Jeff Go!!!!

Molnibalage
Nagyon csinos lehetne, de 16 évesen ez az izommennyiség nagyon durva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrSpock
Pl😄eng Linlin,1992 apr.21 137cm-31kg.
Ez azért elég dúrva,és hogy női verseny.Olyan messze van a nőtől,és most úgy összeségében mondom.Nem azért mert pici,lehet az,de azért ne ígynézzen már ki.(középen)Ha megvan 16 én többet nemnézek tornát!!!
Bár azért Alicia-t szívesen elnézegetem,mégha ront is,de aranyos mikor könnyes a szeme.

Go Jeff Go!!!!

Pharaoh
A kínaiak szerintem is simán csinálnak nekik bármilyen hivatalos papírt. Egy óra alatt megvan minden.

Tigristank
Szerintem is tuti, hogy meghamisították...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MrSpock
Nevetséges útlevelek másolata:-)
Manapság amikor mindent hamisítanak,és ott állami érdek ez,olyant állítanak ki amilyent csak akarnak.
Sajnos én valahogy nemveszem ezt be.Volt már rá példa afrikai sportolóknál is(foci).

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Róla ellehet hinni,hogy 16 éves elmúlt(Shawn Johnson).Bármilyen kicsi is azért látszik rajta.De akínaiak,háát elnéztem pár fotót..
köszi a linket elolvasom:-)

Go Jeff Go!!!!

Tigristank
Link az nekem is kéne, talán a.carkey tud adni. 😊

MrSpock
Nincs valami link esetleg ezzel kapcsolatban?
Azért elég dúrva dolog ez,főleg így ránézésre.Bár tudjuk,hogy sokkal fiatalabbnak néznek ott ki,de én akkor sem hiszem,hogy elérte mindegyikőjük a 16-ot.

Go Jeff Go!!!!

Tigristank
Csak az, hogy 16 éves kort be kell tölteni az olimpiai részvételhez, de azok a kínai tornászok kb. 12 évesek...

desigo
nem sokáig lesz a legjobb...
még 30 pont és Nadal átveszi az elsõséget!
Molnibalage
Ja...

Mi van a kínai tornászokkal?

MrSpock
Nekem is eléggé gyanúsak ezek a kinai kislányok.Szerintem ott simán tudják manipulálni a születésüket.Sőt vannak olyan tájegyságek,ahol azt sem tudják,hogy hányan vannak,meg születnek,maximum bemondásra.

Go Jeff Go!!!!

Pont akinek nincs nagy arca. Ahhoz képest az egyik legszerényebb sportoló.
!!!!!!!!!!!A világ legjobb teniszezõje.!!!!!!!!!!!!

Tigristank
Komolyan? Úgy örülnék, ha elvennék tõlük az aranyat, és megkapnák az amerikai lányok. <#gonosz1>

banok
torrent?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Hmm. Áll a balhé a kína tornászcsajok kora körül. 😄

A medve nem játék.

hello. VAlaki nem tud vmi helyet ahonnan lelehetne tölteni néhány eddigi eseményt az olimpiai eseményekrõl?

Mellúszásban sem? <#vigyor1>

REAL MADRID

Grove4
Szerintem Nadalnak nagyobb!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Shep
Nem engedték Athénba meg ide sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
US Open jobban fizet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Am ez a tag most ittvan Pekingben? Mert ezt olvastam még valahol.

REAL MADRID

Firerock
megérdemli
nagy az arca egy picit

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Huh,Federer kiesett ...

Ramadamammy rapidrandi