Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kozmann-Kiss péárosnak meg nagy<#taps>#taps>
Nagyon szép,hogy bejutottak,ez az igazi szív,meg küzdés..ellentétben más versenyzőkkel.
Go Jeff Go!!!!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Tegnap picit örültem,mikor pici Shawn Johnson gerendán verte az ovis kínait!:-)
Na de most figyeljük továbbra is a kajak-kenut!Hajrá magyarok!!!
Go Jeff Go!!!!
video
A medve nem játék.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy nagyon szeretik használni a csak szót a tévében, most az rtl-en a híradóban a vörös csaj azt mondta, hogy a vízilabdásoknak legjobb esetben is CSAK a 3. hely lehet meg... mintha összesen 3 versenyzõ lenne. még jó hogy pekingben nem fogják az rtl-t 😄
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Bogdan Pishchalnikov
Rashid Shafi Al-Dosari
Virgilijus Alekna
Aleksander Tammert
Robert Fazekas
Piotr Malachowski
Mario Pestano
A Google szerint ezek lettek a helyezések.
És igen 8. lett tényleg ns azt írja !sorry!.
És ne felétkezünk el a kézis lányokról akik esélytelenként kezdte el a mecset és meglepte a románokat és a világot is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RMCF
remélem úgy elfáradtak a ruszkik hogy ellenünk futni sem tudnak majd
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezen a napon nem ment a játék,nemtudtuk irányítani a meccset:-(
Remélem a bronzérmet megszerezzük!
Go Jeff Go!!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na ilyen mentalitással nem fogjuk megverni a hollandokat. Tessék minden mp-t a játékra használni, és ugyan ha akkor eldobja a magyar a holland kapu felé, akkor azzal mit kockáztatott volna? Semmit. Viszont adott volna egy esélyt arra, hogy hátha bemegy egy magyar gól. Nagyon mérges lettem, amikor megláttam ezt az elpazarolt 5mp-t!!!
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Felülmúlták előzetes várakozásomat.
Most szurkolok a pólóslányoknak!Hátha ők is örömet szereznek,bár kicsit szerintem nehéz lesz,na de hajrá!
Go Jeff Go!!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
miért csak most keltem :S pedig a kézis lányok úgy néz ki jól nyomták 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!