Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Igen eléggé óbégattak,mert ez nem szurkolás volt.Az az ominózus B-zsűris győzelem,eléggé bosszantó egy dolog lehet.Mert az A zsűri nemtud dönteni? B-tmeg úgysem kérdezik meg:-)Na mindegy,ez csak 1 "apróság" volt.
Kozmann-Kiss péárosnak meg nagy<#taps>
Nagyon szép,hogy bejutottak,ez az igazi szív,meg küzdés..ellentétben más versenyzőkkel.

Go Jeff Go!!!!

Tigristank
Meg is érdemelte már az aranyat. Az viszont szánalmas volt a kínai szurkolóktól, hogy amikor Liukin volt a felemáskorláton tegnapelõtt, akkor folyamatosan bekiabáltak. 9:30-tól nézzétek.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a szerbség évtizedek óta ki van éhezve a sikerre... minden tekintetben....

chalezlopez
Kozmann - Kiss a döntõben!! Gratulálunk nekik!

Vamos Argentina!

MrSpock
Azért az sem semmi,hogy a Brittek pályakerékpározásban a 10 lehetséges aranyból 7-et elhoztak!
Tegnap picit örültem,mikor pici Shawn Johnson gerendán verte az ovis kínait!:-)

Na de most figyeljük továbbra is a kajak-kenut!Hajrá magyarok!!!

Go Jeff Go!!!!

Palinko
Hát akit érdekel nézze meg hogy várták a szerb ezüstéremes úszót, a mi sportolóinkat mikor fogadják majd így? 😞
video
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
?
Dehogy.

A medve nem játék.

és ez India történelmének az elsõ olimpiai aranya.

poppe
azért ez érdekes, h indiában is 1 milliárd ember lakik, mégis csak 1 érmük van. micsoda lusta banda 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
oké köszi , Hajrá Horvátok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tigristank
Nem, majd holnap lesznek.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rockynhooo
ma nem voltak férfi kézi meccsek ugye?

hát már a mai meccs végén is látszott rajtuk, hogy szerintem jobban örültek annak, hogy vége lett mint annak, hogy gyõztek 😄

amúgy nagyon szeretik használni a csak szót a tévében, most az rtl-en a híradóban a vörös csaj azt mondta, hogy a vízilabdásoknak legjobb esetben is CSAK a 3. hely lehet meg... mintha összesen 3 versenyzõ lenne. még jó hogy pekingben nem fogják az rtl-t 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Serpa
ráadásul mûtötték is.

Frantz Kruger

Bogdan Pishchalnikov

Rashid Shafi Al-Dosari

Virgilijus Alekna

Aleksander Tammert

Robert Fazekas

Piotr Malachowski

Mario Pestano
A Google szerint ezek lettek a helyezések.
És igen 8. lett tényleg ns azt írja !sorry!.

És ne felétkezünk el a kézis lányokról akik esélytelenként kezdte el a mecset és meglepte a románokat és a világot is.

ProGabe
8-ik lett, de ez is ember feletti teljesítmény! le a kalappal elõtte!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Fazekas nem semmi sztem se,2év eltiltás,utána sérülés,mûtét és fél éve kezdett el készülni ahhoz képest ez bravúr.A másik két magyar "esélyes" a döntõbe se jutott.<#eljen><#eljen>

RMCF

Le a kalappal fazekas elõtt 2 év kihagyás után ott van 6. helyen fantasztikus!!!! Ennél rosszabb napot soha😄

Palinko
simán legyõzhetjük az oroszokat ha nem esünk szét. kicsit kell csak jobbnak lenni mint a velük játszott meccsen az elsõ félidõben és nem lesz gond sztem.
ProGabe
na megnyerték az oroszok. mindkét cspat megköszönheti a két idióta kínai bírónak hogy ilyen lett a meccs. csak a végét láttam, de egyszerûen szánalmas volt a bíráskodás. bíróknak közük nincs a sportághoz...

remélem úgy elfáradtak a ruszkik hogy ellenünk futni sem tudnak majd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

had fásuljanak bele, játszanak holnap estig 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
francia-orosz kézimeccs a negyedik!! hosszabításban tart, 30-30, éppen egy hatalmas ziccert hagyott ki egy francia

matyi0323
kiváncsi lettem volna milyen idõ jön ki, ha azt is normálisan hajtják...:S😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Davidus
na Fazekas megcsípte a legjobb nyolcat. meg kéne csípni egy 6. helyet

V9ykn8_TZL0

Shep
Beszarás ez a futás, utolsó 20m-en már csak sétálnak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
ez a "box" nevetséges! suhint egyet-kettõt a brit és adják neki a pontot, ugyan ezért a magyarnak semmi sem jár. kevesebb a magyar srác, ez jól látszik, de hogy még a bírók is ilyen mértékben hátráltatják, az már gyomorforgató 😞

majd 3 körül
passatgt
Fazekas dobott már?

szucsy89
bronzérem maradt csak a nõi pólósoknak😞
MrSpock
Most picit csalódott vagyok,mert azért nem ezt vártam.
Ezen a napon nem ment a játék,nemtudtuk irányítani a meccset:-(
Remélem a bronzérmet megszerezzük!

Go Jeff Go!!!!

Hát ez szomorú..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Davidus
a holland bálnák nyertek😞

V9ykn8_TZL0

Nandusz
Jellemzõ volt a nõi magyar vízilabdázóktól, hogy az elsõ negyedben, amikor 5mp volt hátra és nálunk volt a labda, akkor nem a kapu felé nyomultunk, hanem elkezdtünk kifelé úszni a medencébõl, hogy már úgy is mindegy....
Na ilyen mentalitással nem fogjuk megverni a hollandokat. Tessék minden mp-t a játékra használni, és ugyan ha akkor eldobja a magyar a holland kapu felé, akkor azzal mit kockáztatott volna? Semmit. Viszont adott volna egy esélyt arra, hogy hátha bemegy egy magyar gól. Nagyon mérges lettem, amikor megláttam ezt az elpazarolt 5mp-t!!!

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

matyi0323
Szerintem délután 4 felé.. de ez csak tipp😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

szucsy89
nem tudjátok mikor ismétlik a kézimeccsünket?
Ha ott lennék,már nem maradt volna hangom a pólómeccsre..😊De minden elismerésem a magyar szurkolóké..😊

[HUN]Crassus
Átjöttek a kézis szurkolók: "SZERBUSZTOK! SZERBUSZTOK" LOOOL

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrSpock
Megleptek a kézis csajok!Nagyszerűen játszottak ma!!!<#taps>
Felülmúlták előzetes várakozásomat.
Most szurkolok a pólóslányoknak!Hátha ők is örömet szereznek,bár kicsit szerintem nehéz lesz,na de hajrá!

Go Jeff Go!!!!

miki36
Hatalmas grat a csajoknak!<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Csak az a baj,hogy valószínûleg megint jönnek a muszkák..De most koncentráljunk a pólóra..😊

Ez is megvan,pedig nagyon fostam ettól a meccstól..

Davidus
na jól kezdõdik a nap😊

V9ykn8_TZL0

Palinko
ezt nem tudtam, én úgy gondoltam vannak mindenhol csapatok, pl van budapesten is pár csapat aki amerikai focizik nem?

miért csak most keltem :S pedig a kézis lányok úgy néz ki jól nyomták 😊
[HUN]Crassus
SZURKOLÓK MAXIMÁLIS RISZPEKT!Kegyetlen amit kitolnak magukból!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

poppe
remélem rommá verjük a románokat 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Kaplan
Nekem annyi közöm van a pókerhez mint az utóbbi két meccsen a nõi kéziseknek a sportághoz. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
imádom a pókert de lenémítva nézném 😄

Kaplan
Akárki akármit mond, én bírom a fejét, apám lenne úgy eltudná magyarázni mit miért ne csináljak.😄DDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Firerock
borzalom ez a Baló,azon izgulok hogy nehogy elaludjon de lehet hogy kapja közbe infúzión keresztül az adrenalint😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"