404
MKeress kincseket
-
-
#163 Jól van. Elfogadom a simogatást. :)
Nem lehetne még egyet és akkor meg is bocsájtok. :P -
#162 Az nem sértés te
kapsz egy simogatást engesztelésül
-
#161 Pedig jó hosszú leíréást csináltam. Aztán biztos el sem olvastad, hanem rögtön megpróbáltál a #153-ban sértegetni. -
#160 azt nem tom
az én fejem enterközpontú -
#159 jónak tűnik de mikor indítom csak a háttér jelenik meg -
#158 Milyen "kezdőképnél"? A Boulder indult és utána semmi??? al Alt-ra sem reagál?? -
#157 A Supaplexet nem próbáltad ki? -
#156 Ha már Boulder, akkor itt van a szerintem PC-re készült legjobb clone.
ROX by Safrosoft -
#155 biztos férfibaj :-)
johet az emu
igazából nekem továbbra is ez a játék pc-s változata kéne
de nem klónok, hanem az eredetihez hasonló
nem hiszem el, hogy nincsen.
Ja az edzés tippem bejött? -
Zsoldos #154 Ha kell, kuldok egy masik emut, azzal nincs hang problema, tovabba a joyhoz lehet tetszoleges gombokat rendelni. A kezdokepernyon tovabbra sem lehet tuljutni, fura, hogy ez a problema csak cat-nal nincsen. -
#153 Azt "lejenti", hogy a kezdőképnél nem megy tovább
de ezt már írtam kókuszdió P -
#152 "csak a kezdőképen nem"
Ez mit lejent akkor? Mi a gond? -
#151 nekem elindult szval ezeken túl vagyok
csak a kezdőképen nem
amúgy le volt írva a help-jében
de lehet joy-t vár -
#150 Ja! Én a sima nyilakkal és a bal alt-tal tudom irányítani. -
#149 Puffancs Breki! -
#148 Na jó, segítek. Aztán majd hálálkodhattok. :P
Nem tudom, ki meggid jutott, ezért a lehelejéről...
Leszeded a .rar-t kitömöríted. Kapsz (remélem egy külön könyvtárban) egy könyvtárat (games) és fájlokat. Az maulátor a Ccs64_95.bat-tal indul. Mielőtt elindítod a gamét, a games könyvtárban lévő összes tömörítet állományt "kibontás ide". Így a games könyvtárban kapsz egy csomó .D64, .C64, T64 vagy valami hasonló nevű fájlokat. Minden ilyen file, egy (jelen esetben) game. Ezeket kell elindítani az emulátoron belül. Az emulátos indítása után F9-cel egy menüben jutunk. Ott válasszuk a "Load program"-ot. Utána menjünk bele a hames-ba és válasszuk ki a valamelyik gamét. Én először ezt ajánlom kitömöríteni és indítani: "Boulderdash.First_Star.Nova.zip". A kiválasztott gamén Enter, majd a kezdő képernyőn RUN. :)
Elvileg indul a játék.
Nálam így müxik, ha valakinél nem, akkor szerintem nem tudok segíteni (így látatlanba :P).
A hangról annyit, hogy emu indítás után recseg az egész, mint állat, de game indítás után ez csökken (nem szűnik meg). Illetve a játéknak van hangja.
Remélem segítettem!
Jó "kőtologatást"! -
#147 egyik elindult a négyből
illetve mindegyik elindult csak van ami a kezdőképig
amúgy jó reggel fórumlakók P -
#146 Skacok!
Ne haragudjatok, de nem tudok segíteni, mert az I-vel játszom... :P -
#145 De a képen nem az van. :) -
#144 amigán volt lemmings,és talán c-64en is volt ez a lemmings,a legelső -
#143 Na, várjatok, megnézem én is mihelyzet... -
#142 De hát, ha meg tudtam mondani, hogy a Lemmings nem Commodore-os (na jó, azé a képen látszik a környezet), akkor nyilvánvalóan ismerem a gamét! -
tajfun #141 Hmm, probaltam kepet keresni a Treasure Islandbol, de ilyen nev alatt tok fiktiv gamekat talaltam. Ez 1 sprite grafikas kalozos-kincskereso-utvesztos jatek volt, nekem C+4-en volt meg, 64-re ez nem letezett? -
Zsoldos #140 na ez amolyan jo korareggeli mondat lett :) -
Zsoldos #139 Breki, sikerult mar jutnod valamire, hogy elinduljon valami? -
Zsoldos #138 Ez egy meglehetosen regi (es nagyon jo) dosos pc-s game windowsos valtozata. Ha nem ismered probald ki mindenkepp. Lellyebb is volt par pc-s jatek, igy azt gondoltam nem jar erte lincseles es nyilvanos megszegyenites -
#137 De hát ez... ennek már semmi köze nincsen a Commodore-hoz. -
tajfun #136 Az igazi a test drive pc speakeren. :) -
Zsoldos #135 Zimmer jo, megis pause-zve van a jatek ideje alatt :P Szimplan azert, mivel a lemmings zeneit bun kihagyni. Emlekszem meg kiskoromban, mikor meglett a pc-be az adlib szinti kartya, milyen jo volt lemmingsezni vele :) -
#134 Nem is tudtam, hogy a Lemmings alatt Hans Zimmer filmzene szól! :-DD
Amúgy miért nem az retro topicba írjátok ezeket, mutatjátok? :-) -
#133 Lemmings! Állati jó kis game. :D -
Zsoldos #132 Lode runner nagyon jokis jatek. Van jofele win-es remake -je is. Es ez a jatek mond nektek valamit?
-
kisviku #131 Jó kis Lode Runner, mi? :)
Nagyon jó kis gém volt valamikor..de egyben ugyanolyan idegesítő is.... -
#130 csak az nem miben P -
#129 De P
-
Braveheart #128 ez milyen játék? -
Braveheart #127 Lode Runner nem? -
#126 Ma megint kiderült, hogy milyen jó vagyok! :PPPPP -
#125 Passzolni ér?
Próbálj olyantot, ami müxik! :)