Boulder Dash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben lesz egy kicsi off is, de remélem a témaindító megbocsájt nekem!
Emlékeztek ezekre? És a Bird Mother-re?
BC's Quest for Tires
Boulder Dash
Bruce Lee
Ezek is mind megvannak nekem! 😊
Emlékeztek ezekre? És a Bird Mother-re?
BC's Quest for Tires
Boulder Dash
Bruce Lee
Ezek is mind megvannak nekem! 😊
[/spam]™
Ez volt az egyik kedvenc pályám. (Csak az, amikor ez a pálya még rózsaszínes-lilásos volt.) Mindig azt próbáltam, hogy a legtöbb lehulló gyémántot összeszedjem, még a potyogás közben.
[/spam]™
Csak nem felújítják a nagy öreget? 😊
A legjobb C64-es játék volt....
A legjobb C64-es játék volt....
Találtam egy nagyon hasonló játékot: Megaplex :-))))
Link
Link
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
aahhhhh, most nézem vannak hozzá plusz szintek. Azt írják, hogy összesen kb 1000!!!!!!
"Hivatalos" oldal:itt Van valamilyen letöltés is, nem tudom ez a teljes játék vagy csak valamilyen demo...
A SUPAPLEX az tényleg nagyon király játék!!! Én is játszottam vele anno. Mondjuk a sokadik pálya után egy kissé nehézzé vált. Nagyjából 1/10 másodperces idõzítések kellettek helyenként 😊)))) Úgyhogy csak az játtszon vele akinek nagyon jók a reflexei :-))))))
Az egyik legjobb game!!!
Nekem van C64 emulátorom (bár a neten is bárhol megtalálható), szívesen felteszem valahová, ha érdekel. Illetve természetesen meg van hozzá úgy 4-5 féle Boulder Dash game.
A másik lehetõség: egy PC-re írt game, amely Supaplex névre hallgat. Tök hasonló, mint a Boulder; kicsit (nagyon picit) több és egyszerre kevesebb lehetõséggel (ez 1-2 eltérést jelent, érdemes kipróbálni). Ez is meg van nekem, és meg tudom osztani, ha kéred!
Nekem van C64 emulátorom (bár a neten is bárhol megtalálható), szívesen felteszem valahová, ha érdekel. Illetve természetesen meg van hozzá úgy 4-5 féle Boulder Dash game.
A másik lehetõség: egy PC-re írt game, amely Supaplex névre hallgat. Tök hasonló, mint a Boulder; kicsit (nagyon picit) több és egyszerre kevesebb lehetõséggel (ez 1-2 eltérést jelent, érdemes kipróbálni). Ez is meg van nekem, és meg tudom osztani, ha kéred!
[/spam]™
De meg ám, azt hiszem még itt nálam a polcon is. Nagyon ott van a szeren a játék. Nekem volt vagy 5 része anno C64-re.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Wow kedvenc jatekom volt C64-en!!!! Ha nem lennek lusta, meg lenne idom elokotornam a komplett C64-et es nyomnak is vele egy menetet😊))))
De azt hiszem meg van valahol PC C64 emulatorra is.
De azt hiszem meg van valahol PC C64 emulatorra is.
a boulder dash egy klasszikus, de a raid over moscow jobb volt 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ez jó lesz?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.