Boulder Dash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kell, kuldok egy masik emut, azzal nincs hang problema, tovabba a joyhoz lehet tetszoleges gombokat rendelni. A kezdokepernyon tovabbra sem lehet tuljutni, fura, hogy ez a problema csak cat-nal nincsen.
nekem elindult szval ezeken túl vagyok
csak a kezdõképen nem
amúgy le volt írva a help-jében
de lehet joy-t vár
csak a kezdõképen nem
amúgy le volt írva a help-jében
de lehet joy-t vár
Na jó, segítek. Aztán majd hálálkodhattok. 😛
Nem tudom, ki meggid jutott, ezért a lehelejérõl...
Leszeded a .rar-t kitömöríted. Kapsz (remélem egy külön könyvtárban) egy könyvtárat (games) és fájlokat. Az maulátor a Ccs64_95.bat-tal indul. Mielõtt elindítod a gamét, a games könyvtárban lévõ összes tömörítet állományt "kibontás ide". Így a games könyvtárban kapsz egy csomó .D64, .C64, T64 vagy valami hasonló nevû fájlokat. Minden ilyen file, egy (jelen esetben) game. Ezeket kell elindítani az emulátoron belül. Az emulátos indítása után F9-cel egy menüben jutunk. Ott válasszuk a "Load program"-ot. Utána menjünk bele a hames-ba és válasszuk ki a valamelyik gamét. Én elõször ezt ajánlom kitömöríteni és indítani: "Boulderdash.First_Star.Nova.zip". A kiválasztott gamén Enter, majd a kezdõ képernyõn RUN. 😊
Elvileg indul a játék.
Nálam így müxik, ha valakinél nem, akkor szerintem nem tudok segíteni (így látatlanba 😛).
A hangról annyit, hogy emu indítás után recseg az egész, mint állat, de game indítás után ez csökken (nem szûnik meg). Illetve a játéknak van hangja.
Remélem segítettem!
Jó "kõtologatást"!
Nem tudom, ki meggid jutott, ezért a lehelejérõl...
Leszeded a .rar-t kitömöríted. Kapsz (remélem egy külön könyvtárban) egy könyvtárat (games) és fájlokat. Az maulátor a Ccs64_95.bat-tal indul. Mielõtt elindítod a gamét, a games könyvtárban lévõ összes tömörítet állományt "kibontás ide". Így a games könyvtárban kapsz egy csomó .D64, .C64, T64 vagy valami hasonló nevû fájlokat. Minden ilyen file, egy (jelen esetben) game. Ezeket kell elindítani az emulátoron belül. Az emulátos indítása után F9-cel egy menüben jutunk. Ott válasszuk a "Load program"-ot. Utána menjünk bele a hames-ba és válasszuk ki a valamelyik gamét. Én elõször ezt ajánlom kitömöríteni és indítani: "Boulderdash.First_Star.Nova.zip". A kiválasztott gamén Enter, majd a kezdõ képernyõn RUN. 😊
Elvileg indul a játék.
Nálam így müxik, ha valakinél nem, akkor szerintem nem tudok segíteni (így látatlanba 😛).
A hangról annyit, hogy emu indítás után recseg az egész, mint állat, de game indítás után ez csökken (nem szûnik meg). Illetve a játéknak van hangja.
Remélem segítettem!
Jó "kõtologatást"!
[/spam]™
egyik elindult a négybõl
illetve mindegyik elindult csak van ami a kezdõképig
amúgy jó reggel fórumlakók P
illetve mindegyik elindult csak van ami a kezdõképig
amúgy jó reggel fórumlakók P
De hát, ha meg tudtam mondani, hogy a Lemmings nem Commodore-os (na jó, azé a képen látszik a környezet), akkor nyilvánvalóan ismerem a gamét!
[/spam]™
Hmm, probaltam kepet keresni a Treasure Islandbol, de ilyen nev alatt tok fiktiv gamekat talaltam. Ez 1 sprite grafikas kalozos-kincskereso-utvesztos jatek volt, nekem C+4-en volt meg, 64-re ez nem letezett?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
na ez amolyan jo korareggeli mondat lett 😊
Breki, sikerult mar jutnod valamire, hogy elinduljon valami?
Ez egy meglehetosen regi (es nagyon jo) dosos pc-s game windowsos valtozata. Ha nem ismered probald ki mindenkepp. Lellyebb is volt par pc-s jatek, igy azt gondoltam nem jar erte lincseles es nyilvanos megszegyenites 

Az igazi a test drive pc speakeren. 😊
Zimmer jo, megis pause-zve van a jatek ideje alatt 😛 Szimplan azert, mivel a lemmings zeneit bun kihagyni. Emlekszem meg kiskoromban, mikor meglett a pc-be az adlib szinti kartya, milyen jo volt lemmingsezni vele 😊
Nem is tudtam, hogy a Lemmings alatt Hans Zimmer filmzene szól! :-DD
Amúgy miért nem az retro topicba írjátok ezeket, mutatjátok? :-)
Amúgy miért nem az retro topicba írjátok ezeket, mutatjátok? :-)
Lemmings! Állati jó kis game. 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lode runner nagyon jokis jatek. Van jofele win-es remake -je is. Es ez a jatek mond nektek valamit?

Jó kis Lode Runner, mi? 😊
Nagyon jó kis gém volt valamikor..de egyben ugyanolyan idegesítõ is....
Nagyon jó kis gém volt valamikor..de egyben ugyanolyan idegesítõ is....
ez milyen játék?
War. War never changes.
Lode Runner nem?
War. War never changes.
De, jól emlékszel! 😊 Nekem még mindig megvan a C64-em. Lent van a telken, de még minditg mûkszik, és a játékok is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Votl valami hasonló nyuszis játék, amiben káposztákat kellett vadászni a föld alatt. Arra nem emlékszik valaki?
de én még anno spektrumon a pecsába 😄
Hi! Tudnal kuldeni egy C64 emut boulder dash-al az emailemre?
En inkabb Commando meg Who Dares Wins.
Load Runnert tényleg senki nem nyomta?
mondjuk ez a kettes
én arra gondolok mikor lyukat lehetett ásni a gonosz ellennek
mondjuk ez a kettes
én arra gondolok mikor lyukat lehetett ásni a gonosz ellennek
Aha. 😄DD Az uccso az Elite, elotte meg a Defender of the Crown, magyarul: DOC. 😊
load "akarmi",8,1 😊
Az. Illetve csak Street Rod. 😊