202
Neked milyen cuccok vannak a gépeden?
-
#122 www.errorguard.com
Ez egy webes telepítő.
Indítás után kattints a register feliratra, bejön egy honlap, ezt zárd be.
Újra kattints a registerre
Név:1000
Serial:MREB-SFFX-RVVZ-RXRX -
gyűjtő #121 Meg tudnád adni az Error Guard 2.5.0 letöltési címét (csakhogy ne kelljen a kereső találatai között tévelyegnem) Ha nem free program esetleg az aktiváló elemet (serial, crack stb). -
#120 A Kerio helyett esetleg próbáld ki a Sygate tűzfalat.
Innen letölthető:http://www.download.com/Sygate-Personal-Firewall-Pro/3000-10435_4-10238422.html?tag=lst-0-8
Ez a professional verzió.
A regisztrációs ablakban a névhez stb bármit be lehet írni.
A serial number:G4745577 - 7661774H
A Code:8P342XF3
Ezt pedig be kell másolni egy szövegfájlba és elmenteni .reg kiterjesztéssel:
REGEDIT4
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Sygate Technologies, Inc.\Sygate Personal Firewall]
"Session"=dword:00000001
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Sygate Technologies, Inc.\Sygate Personal Firewall]
"Session"=dword:00000001
A telepítés után, de még az újraindítás előtt ezt a reg fájlt egy rákattintással hozzá kell adni a registryhez.
A kódot újraindítás után kéri. -
#119 [IMG] http://pix.dox.hu/pix2/af1ea1ccd5429d6ccf18d41649d6dd75.jpg [/IMG] -
#118 ezek vannak bejelölve,nem tom nálad mi lehet.
error guard fájlokat javít meg a rendszerben egy halom dolgot még
a képen baloldalt hogy hol/mit, joboldalt hogy egencsak talát ezt,azt
[IMG] http://pix.dox.hu/pix2/af1ea1ccd5429d6ccf18d41649d6dd75.jpg [/IMG -
gyűjtő #117 Köszönöm a gyors választ.
Én jelenleg a Kerio 4-et használom tűzfalként, de még alaposabban meg kell ismernem és konfigurálnom.
Az eredeti kérdésemre visszatérve nem értem, hogy a rendszer indítása után miért nem teszi be a Widows AntiSpy ikont. Az az érdekes, hogy miután kézzel elindítom a programot , azt követően leállításkor sem tudom az ikonját bevarázsolni a sarokba. Ezért teljesen bizonytalan vagyok, hogy valóban működik-e a valós idejű védelem.
Nem bánnám, ha a te beállításaiddal összehasonlítanád a Real-time Protection ablakom beállításait.
1. Startup options – Bejelölve
2. Real-time spyware..... - Bejelölve.
3. Script Blocking... Ask me... opció Bejelölve.
Az Adaware SE programot frissítem és gyakran futtatom.
A RegCleaner program megvan, de egyenlőre egy kissé félek a használatától (jobban meg kellene ismernem).
Az Error Guard egy tűzfal vagy kémprogram védelem?. Lehet, hogy megpróbálom a Kerio helyett (ha tűzfal).
Kösz az információkat.
-
#116 helo!
hát nálam van egy kis piros ikon jobb sarokban.
amúgy még csak béta.
de utána még!! mindig futtasd le a adware SE!! verziót legalább hetente.
meg ne felejtsd el a error guardot amit ajánlottam esetleg egy regcleaner(regisztrációs adatbázis rendbetétele funkció)progival karöltve -
gyűjtő #115 Szervusz galenius!
Két rövid kérdésem van.
Feltettem a gépemre a Microsoft AntiSpyware Beta 1 kémprogram eltávolítót.
1. Van-e már forgalomban teljes (nem Beta) változat?
2. A programban beállítottam a Real-time Protection-t úgy, hogy a Windows-zal együtt induljon, de sem flash ablakot nem látok a gép indítása alatt, sem ikont nem telepít a Tálca sarkába.
A háttérben működik a védelem, vagy rosszul töltődik be? -
gyűjtő #114 #112 és #113- ra! Valóban a tűzfalat (Kerio) kell beállítanom, mert a letöltés érdekében egy rövid időre kikapcsoltam és minden rendben ment. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy milyen opcióba kell beavatkoznom. -
#113 szerintem nézd át a géped a microsoft antispyware-al és az error guard progival.
nekem is volt efféle problémám,de amióta ezt a kettőt naponta használom megy a avant browser és a firefox is rendesen.
kösz a linket! -
#112 Akkor csinál ilyet, ha valamilyen letöltéskezelő megpróbálja átvenni a letöltést illetve ha a böngésző nem küldi el a böngészőazonosítót. Ezeken az oldalakon nem szeretik, ha valaki letöltéskezelővel tölt.
Nálam volt még olyan, hogy a Sygate tűzfalon be volt kapcsolva a Stealth Mode Browsing opció és addig nem tudtam innen tölteni míg ki nem kapcsoltam. -
gyűjtő #111 Még kiegészítés képpen megadom annak az oldalnak a címét, amelyik a Download gombra klikkelve beugrik a letöltő ablak helyett:
-
gyűjtő #110 Úgy látszik megbolondult a gépem.
Az általad megadott címen megtaláltam a letöltendő fájl-t (adataival együtt). Amikor a Download gombra klikkelek, nem a böngésző letöltő ablaka jön be, hanem egy újabb oldal grafikus felirattal, de egyébként üresen.
Már az Internet Explorer -rel is megpróbáltam, ugyanez az eredmény.
Ettől függetlenül köszönöm az újabb információt. Én is egy tömörített fájl-t vártam a letöltés eredményeképpen, de a letöltéssel kapcsolatos gondot valahogyan meg kell oldanom. Az az érdekes, hogy eddig még nem tapasztaltam ezt a problémát. -
#109 A megadott címen nem kód van, hanem egy crackelt fájl. Letöltés után bontsd ki a zip, majd a rar fájlt, és az így kapott hidownload.exe fájlt másold be a telepítési mappába, felülírva az ott lévőt. -
gyűjtő #108 Firefox 1.0-át használok. A megadott címen megkeresem a kódot.
Köszönöm az információt -
#107 Milyen böngészőt használsz? Innen símán sikerült letölteni:
http://www.crackdb.com/get_25384_HiDownload.v6.0-PARANOiA_crack.html -
#106 Online TV-Rádió program:
http://www.download.com/World-Online-TV/3000-2194_4-10354148.html
Serial:Neelix31
0D225-0E6E3-6B321-716D3-7A3FB
-
gyűjtő #105 Egyenlőre küzdök az aktiváló fájl megszerzéséért. A megadott oldalt természetese megtaláltam. Az oldal keresőablakába bemásoltam a megadott letöltési címet, de a kereső nem jelzett találatot.
A főoldalon az Apps sor H betűjével próbálkoztam és talált is HiDownload Pro 6.0 címet, de amikor a Download-hoz eljutottam, a ráklikkelés után egy idegen oldalra vezetett.
Addig is, amíg keresem, itt küldök neked egy címet, amelyen kb. 800 on-line TV adót lehet befogni. Ha még nem ismernéd, használd egészséggel.
Üdv.
.
-
#104 amúgy nekem sem megy minden (például a winampos medilibraryból nem tom átrakni a linket),de már ez is több a semminél... -
#103 szervusz!
így keres rá:
Hi[1].Download.PRO.v6.0.WinALL.Incl.Patch.And.Keymaker-CORE.ZIP
megpróbáltam elküldeni de valamiért nem ment el, 1megás fájl
lehet a posta fiókod van teli vagy az én outlook-om vacakol.
amúgy itt:
http://crackdb.org/ -
gyűjtő #102 Szervusz galenius!
Köszönöm az écákat. Beváltak. Most már sikerült néhány letöltés.
Az a helyzet, hogy most raktam fel a progit és mielőbb működtetni szerettem volna. Majd alaposan átnézem a Help menüt és a Beállításokat.
Még egy kérdés: neked sikerült aktiválni a programot vagy maradt időkorlátos (28 nap?).
Én találtam egy serialt valahol, amelyik az ígérte, hogy a HiDownload Pro v6.xx programokat életben tartja. Sn:8CORE34944fdcd4f78ff3390fc5ceedd5f65a4b31
Nagy örömmel vettem tudomásul, hogy regisztrációnál el is fogadta a rendszer.
Most viszont szomorúan látom a címsorban: "Your license code is not usable"
Lehet egyáltalán Beta programot regisztrálni?
Az eddigi segítségedet köszönöm
Üdvözlettel:
gyűjtő -
#101 szerintem az *.stm nem streaming fájl
legalábbis nálam semmi nem olvassa -
#100 az nem jó!
stream média fájlok letöltésére jó,amit amúgy nem tudsz letölteni
mert például reál adás mint mondjuk az m1 tv amit nem archivból nyomnak mint egy videó klippet mondjuk! mms:// vagy rts:// általában
*.asx,*.wmv,*.asf,*.ram,*.rm,*.mpu.
például ezt egy az egyben nyomja:
rádió:
mms://67.15.50.240/WLFJ-FM
mms://live0.hit.hu/hitradio128?WMReconnect=-1
tv:
party tv
http://wwitv.com/livetv/7772.asx
de itt van mindenféle:
http://wwitv.com/portal.htm
-
gyűjtő #99 Sikerült letöltenem a HiDownload Pro v6.0 Beta 1 programot és magyarítanom.
A hanganyagok letöltése simán megy.
A videók letöltésével elakadtam. A videoclip linkjét bemásolom a címsorba, de csak a linket másolja a program és nem tölti le a videót.
Ide másolok egy videó címet:
Milyen lépésekkel lehet ezt letölteni? (jobb egérklikk-...stb?) -
gyűjtő #98 Nagyon rendes vagy. Köszönöm. Megkaptam. -
#97 küldtem -
gyűjtő #96 Szervusz!
Korábbi üzeneteden belelkesedtem, letöltöttem és telepítettem a HiDownload Pro v6.0 Beta 1 programot.
A magyar nyelvű HDhun.ini fájl letöltéssel elakadtam (vagy a letöltő programom, vagy az oldal hibája miatt)
szeretném kérni tőled, hogy küld el számomra a megnevezett fájl-t.
Előre is köszönöm. -
#95 Na!
Kidobni mindent fijúk))
megvan a megoldás, -> HiDownload Pro v6.0 Beta 1
www.honositomuhely.hu
tudd rögzíteni VIDEÓ!!! fájlt,rádiót,stb..
mondjuk a m2-t is, ezzel vettem fel a fucking amalt ma. szuper progi!!
a mentéskor kukacokat rak a fájl végére,de ezt csak töröld le és már tratatám))) -
#94 á,fel akartam venni ma a fucking amalt a m2-n,de néztem úgyis vacak a online adás -
#93 Még annyit ehhez a dologhoz, hogy ha csak a lejátszásról van szó inkább próbáld ki a VLC Media Playert, ez külön codec nélkül is lejátssza a legtöbb filmet.
-
#92 A Colin 3 mmal nekem is vannak problémák (nem megy) s nincs kodekcsomagom.. mi lehet a gond, mi spéci kell a Colinnak? -
#91 hümhüm,hát kösz,próba cseresznye -
#90 Codecpackot nem ajánlott használni. Az én gépemen csak az van ami kell, és azokat sem csomagban raktam fel.
Egy idézet egy másik fórumról:
"Semmiféle codec-packot ne használj, mert mindegyikkel lehet gáz.
Itt Magyarországon persze sikerült mind közül a legelcseszettebbnek elterjednie az ACE megacodec pack formájában. A Colin 3 -on kívül pl. a Silent Hill 3. része is olyan volt, hogy sehol nem futott, ahová ezt a foshalomot feltelepítették. A 4.részről nem hallottam hasonlókat, mert épp az Sh3 megjelenése után tartottam egy kis inkvizíciót ezzel kapcsolatban ismerősök közt, és azóta már egyik se meri használni :P
Javaslom fogadd meg ent tanácsát, és azonnal uninstallold (már ha egyáltalán engedi...), aztán ha sikerült kipusztítani (és még bootol a Windows...), akkor töröld le az installer fájlt is a gépedről, nehogy valami kezdő hekker aki épp a gépeden kutakodik véletlenül letöltse tőled és feltegye magának... (ilyen szart még az ellenségeimnek se kívánok :))"
-
#89 azannya,aktiváltam de semmi. milyen codec packot használsz? én a acemegapack-ot, lehet itt a probléma? -
#88 A Canopus Procoder 2.0 telepítőjével ment fel a DivX 5.1.1 Utána a divx-et aktiválni kellett, azóta minden ilyen esetben kiválasztható.
Aktiváló itt található:http://www.crackdb.com/get_11941_DivX.Pro.v5.2.Win2kXP_crack.html
-
#87 neelix31
azt hogy állítottad be mert nekem is fel van rakva,de csak divx mpeg-4-t ismeri fel. -
#86 Épp most próbáltam ki a CamStudio-t, de nálam csak akkor volt jó a kép, ha a DivX Pro 5.1.1 codec volt beállítva a Videobeállításoknál. Egyébként rögzítette a hangot mikrofonról és a hangkártyáról is.
-
#85 Asszem a Fraps is rögzít videót, de mintha az is fekete lenne.. (ezt csak spéci vidkarival lehet?).. -
#84 hű komám ez nagyon király!
alant levő problémámra nem tudja valki a választ? -
#83 Internetes rádiók rögzítéséhez jó még az AudioJack. Alapban több száz rádió van benne, köztük magyarok is, amit bővíteni is lehet újakkal.
http://www.audiojack.org/
serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S az új 1.4.7-hez.