202
Neked milyen cuccok vannak a gépeden?
  • Lord Maverick
    Sziasztok!

Olyan programot keresnék, amivel DVD-ről lehet leszedni a különböző hangsávokat, nem pedig az egész hanganyagot.
    Egy srác a Kingdia DVD Audio Rippert ajánlotta, de az nem igazán jött be.
    Tudtok nekem segíteni?
  • izb
    Köszi
  • ironmaiden
    Egyszer kipróbáltam a demo verziót, végül maradtam az AudioJack-nél.
    Ugyanezt, talán még többet is tud, ráadásul az AudioJack-hez elég volt egy serialt beírni, ehhez viszont nem találtam semmit. Esetleg valamelyik torrent oldalon kéne megnézni, hátha valaki feltöltötte a full verziót.
  • izb
    Valaki találkozott már ezzel a programmal??
    Audio Xtract
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Zenekereső programokat vadászok.
    Elsősorban mp3-as, de esetleg más zenei formátum is érdekel.
    Stream lejátszás is lehet.
  • ironmaiden
    Az audiojack is a wincsire rögzít mp3 formátumba, én zene rögzítésére használom, és éppen az a legjobb, hogy minden dalt külön "előadónév" mappába rögzít, amit utána a benne lévő szerkesztővel való megmunkálás után vele szoktam cd-re írni.
    Ami a legfontosabb, legalábbis nekem, hogy a szerkesztő funkciók között van normalize, fadeout illetve fadein.

Azonkívül ezt szoktam konvertálásra használni illetve lehet vele más forrásból is rögzíteni, mikrofon vonalbemenet stb.
    Akit érdekel innen letöltheti:
    http://www.download.com/AudioJack/3000-2141_4-10310115.html?tag=lst-0-1
    Serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S

• galenius
    felvétel folytatása parancs
    és azért szeretem mert egyből a wincsire vesz fel
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Köszönöm a javaslatokat; #148, #150, #151, #152, #153, #154
  • stratoman
    Ha az audiojack-et használod abban van szerkesztő a main fuction -> edit audio files menüben, azzal meg tudod csinálni.
  • stratoman
    Én jobban szeretem az elkészített felvételeket kézzel "folytatni" pl. az audiojack-ben is van szerkesztő, tehát nem kell hozzá külön progi.
  • ironmaiden
    Én is az AudioJack-et használom, szerintem ez az egyik legjobb internetes rádiók rögzítésére.
    Pontosan mit jelent a "felvétel folytatása"?
  • galenius
    én felvételre a loop recordert ajánlom ott lehet folytatni a felvételt
  • Ersiman
    Ezt Audacityvel is meg tudod csinálni, de mp3-ba mentéshez kell neki a lame_enc.dll fájl (lame encoder) ez viszont lehet hogy már eleve fenn van a gépeden.
  • galenius
    én meg keresek olyan progit amivel *.asf fájlt lehet vágni.
  • galenius
    freerip

Több szám egy file-ba rippelése
    http://teardrops.hu/freerip-guide/fr-multi.html
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Olyan programot keresek, amelyik képes több zenei fájlból (pl. mp3-as vagy esetleg más formátum) egy fájlt szerkeszteni.
    Vannak olyan rövid felvételeim (az AudioJack programmal készítettem, mp3-as formátum), amelyeket egy ügyes zenei fájlszerkesztővel szeretnék egyesíteni egy fájlban.

gyűjtő
  • ffxi
    Jól van, köszi. De részletesebben, sajnos nem vagyok jártas ebben
  • galenius
    de hát 20mega
  • ffxi
    Sajna modemes hozzáférésem van
  • galenius
    dc-n na
  • galenius
    emule plus
    200 találat
    most töltöm a pc verziót ha kell majd cd-n megosztom

• ffxi
    Köszi, de nincs! Nem tudja vki, hogy hol lehet letölteni ezt a progit? Virtual pc Köszi
  • galenius
    http://utils.teardrops.hu/
  • ffxi
    Hi! Nem tudja vki, hogy hol lehet letölteni ezt: virtualpc
  • gyűjtő
    Szervusztok neelix31; galenius!

Köszönöm az információkat ( #136; #137).
    Apró gondom csak azzal van, hogy az alábbi linket nem tudom betölteni, pedig már a tűzfalat is feloldottam és a kémprogramfigyelőt is felfüggesztettem ideiglenesen.

Miután nem tudom, hogy mi a gond, örülnék neelix31, ha nem jelentene számodra nagy gondot egy e-mail mellékletben elküldeni a címen megtalálható fájlt.
    Előre is köszönöm.

gyűjtő

• galenius
    Szia Gyűjtő!
    A wellget mindent visz, és magyar a honositomuhely-rol lehet leszedni.
    És mivel olyan mint a flashget, te tudod beállítani hogy milyen fájl formátumot figyeljen.
    Viszont sok oldal van, ahol a média link keresztül megy két-három keresztutaláson is, így lehet azért nem tudod letölteni.
    én például az atv-t, hiába van fenn több oldalon a link, csak az alább írt linkről tudom tölteni.
  • neelix31
    Aki csak rádióadásokat akar letölteni annak jó az Audiojack
    http://www.download.com/AudioJack/3000-2141_4-10310115.html?tag=lst-0-1 Serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S
    Több száz rádió van alapban benne, egy kattintással mp3-ba ment.

Más letöltésekhez jó még a Reget Deluxe 4.1 243
    Crackelt fájl itt van hozzá:
    http://www.crackdb.com/get_31149_ReGet.Deluxe.v4.1.243_crack.html
  • gyűjtő
    Szervusz galenius!

Korábban letöltöttem két - általad javasolt - médialtöltő programot ( HiDownload; WellGet).
    Hogyan tudom egy oldalon felrakott média (videó, film, zene) megjelenési módjából eldönteni, hogy melyik programmal lehet letölteni?
    Tudom, hogy a letöltö programok doksiját kellene alaposabban átnézni, ezt meg is teszem, de valami "ökörszabálynak" örülnék.

• galenius
    Örvendetes!
    én már régóta keresem ezt az oldalt mert a hetekben olvastam valamikor róla.
    de én is csak a d-day képhez jutgottam,pedig olvastam
    a koncentrációs táborok felvételeiről is, jó lett volna megmutatni egy-két köcs-ög miépes ismerősömnek!
  • gyűjtő
    Mit mondjak?! Malacom van, hogy összejöttünk. Ezt már a tűzfal program felélesztésénél is megtapasztaltam.

Történelmi kérdésekben mindössze laikus érdeklődő vagyok. Szívesen olvasgatom, méginkább nézegetem régmúlt vagy kevésbé régmúlt idők történetét.

A közelmúlttal kapcsolatban is találtam egy érdekes oldalt. Nem szeretném ezt a Fórum témát mellékvágányra terelni, de ezt még elküldöm neked.
    Annyi kommentárt fűzök hozzá, hogy a letöltés után egy kicsit már átrendezték.
    Eredetileg azzal kecsegtetett, hogy az angol Királyi Légierő II. világháborús légifelvételeit lehet földrajzi koordináták alapján megkeresni. Ezt nekem nem sikerült. Azért elküldöm a kereséshez szükséges lap címét is, hátha te meg tudod fejteni a folyamatot.

És még egy Egyiptom:

• galenius
    Töri rajongó vagy?
    mert én igen))
    főleg Carthago fan vagyok:
    http://www.phoenicia.org/
    http://www.barca.fsnet.co.uk/

bizonyíték hogy amerikában jártak:
    http://www.viewzone.com/phoenician.html
  • gyűjtő
    Igazad van. Tökéletes!

Köszönöm.
  • galenius
    szia gyűjtő!
    hagy körözzelek le)))

http://egyiptom.freeweb.hu/

ez a tuti befutó!
  • gyűjtő
    Minden rendben van a program körül.
    Köszönöm kitartó segítségedet.
    Ha érdekel esetleg az ókori Egyiptom története, az alábbi címen szerintem jó kis oldalt találsz Ezzel szeretném viszonozni a többszöri segítséget.

• galenius
    Nos találtam megint egy programot ami képes stream médiát letölteni:
    Wellget
    és ami az előnye!
    Teljesen a Flashget progi felhasználói felületét örökölte, többek között képes az online(ATV. mms://live0.tisztanet.hu/ATV_live)médiát többszálon letöltve rögzíteni.
  • neelix31
    Tulajdonképpen nem kell másolni sehova. Ha rákattintassz hozzáadódik a tartalma a registryhez. A Sygate tűzfalat normál esetben online lehet regisztrálni a www.sygate.com oldalon. Ez kikapcsolja ezt így újraindítás után, ha kitöltöd a táblázatot a kódokkal simán elfogadja.
  • gyűjtő
    E-mailben megkaptam a fájl-t és köszönöm. Az elején nem értettem meg pontosan, hogy tulajdonképpen közönséges másolással kell továbbítani. Én - félreértésből - valami importálást erőszakoltam az egérgomb segédmenüje alapján. Egyébként ugyanazt a .reg fájlt szerkesztettem, mint amit tőled kaptam e-mailben.
    Még annyit árulj el, hogy pontosan melyik könyvtárba kell bemásolni. A telepített Sygate programban van a célkönyvtár, vagy a Windows valamelyik alkönyvtára a cél?
    Ne haragudj, hogy ilyen béna vagyok, de a számítógéppel még csak most ismerkedek.
    Abban biztos vagyok, hogy számomra megéri a küzködést.
  • neelix31
    Próbáld meg ctrl+c segítségével kijelöléssel bemásolni.
    Ha így se jó és él az az e-mail cím ami meg van adva elküldök egyet, próbáld meg azzal.
  • gyűjtő
    Szervusz neelix31!
    A #123-ban leírt probléma egy része megoldódott. A registry kulcs előkerült és a programtelepítés sikerült.
    A gondom a .reg fájlal van. Az általad megadott szöveget a Notepad szövegszerkesztőbe beszerkesztettem Sygate.reg címen. Ezt követően kettős klikkel a fájl-t a rendszerleíró adatbázisba akartam küldeni, de hibát jelzett.
    A hibaüzenet:" Nem lehet importálni a következőt ( itt következik a .reg fájl elérési útvonala). A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőben csak bináris rendszerleíró fájlokat importálhat"
    Ezt a .reg fájl mozgatást segítsd még megoldani. Nem tudom, milyen hibát követtem el.
  • gyűjtő
    Szervusz neelix31!

Köszönöm a címeket és a telepítési útmutatókat (#120; #122).
    A Sygate program telepítésekor ( a fájlok telepítése közben) hibát jelzett a telepítő.
    "Error 1406. Could not write value to key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software. Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel."
    A setup fájlt újból letöltöttem (Firefox1.0), de ugyanez a hiba jelentkezett a telepítésnél. Nem tudom, hol férek hozzá a megadott kulcshoz tartozó hiányolt értrékhez
    Igazából nem tartom katasztrófának.
    A hiba a gépemen van.