704
-
#464 tegnap éjjel sikeresen végigverekedtem magam washington utcáin , naggyon jó / élvezetes gém ez .. kár hogy a multipléjerben is elfogy az olaj a kútból , és csak 500-asával lehet pénzhez jutni a POW-okból ( hadifoglyok) -
#463 nekem spec csak napi 1 órám van rá, és még mindig tart :) szép története van meg minden érdemes végignyomni (gondolom , mert odáig én még nem jutottam) -
aiguo #462 Ha nem eppen!
A patch readme-t olvastad?
This patch adds the following features to the retail version:
1. NAT NEGOTIATION: if you are behind a router that supports NAT negotiation
(the majority of all routers, but not all), you will not need to manually
forward incoming data traffic to a specific port. (You may still need to
configure your firewall; we can't really override that.)
2. REPLAY OPTION: by selecting "Save replay" on the end-game screen of an
Engagement, LAN or Online game, you can save a replay of the game for future
viewing through the LOAD > LOAD REPLAY menu. (If you accidentally skip the save
step, before launching a new game, you can also go into the folder
"AOWReplayLast", and copy the three files "AutoMovie.rpl", "AutoMovie.sad" and
"AutoMovie.sav" to its parent folder. They will now be available in the LOAD
REPLAY menu under the name "AutoMovie"; the files can be renamed in Windows.)
In addition, this patch addresses some issues discovered in the retail build:
1. Fixed issue which caused BlackHawk helicopters not to pick up heavily
wounded soldiers if they had a queued command.
2. Fixed crash when you sold a Stealth Armor Lab.
3. Fixed issue where more than 8 Construction units could be queued to be
deployed at an HQ.
4. Fixed issue where infantry could get killed from walking into a
construction footprint.
5. Fixed issue where upgrade options for Strykers and AK-74 soldiers would
sometimes be incorrectly disabled due to lack of funds.
6. Fixed issue where non-combattants wouldn't respond to keyboard shortcut for
Repatriation.
7. Fixed issue which allowed you to override normal power limits by queueing
construction actions.
8. Fixed issue which would sometimes cause vehicles exiting a Repair Depot to
get stuck.
9. Fixed issue where audio would sometime continue to play when game was
minimized.
10. Improved stability when the user's PC is locked while game is still running
(may still cause problems in certain cases; we advise you to always save your
game before locking your PC).
11. Updated Credits with Atari Europe.
12. Disabled Continue Campaign button if you have already finished the
Campaign.
13. Added warning that you'll spoil the story if you're skipping ahead in the
campaign.
14. Fixed miscellaneous text glitches.
15. Fixed miscellaneous stability issues.
Additional notes:
1. Please note that if you host an online or LAN game with one or more
A.I.-controller players, these A.I.-controlled players will not be migrated to
a new host if the original host is disconnected or leaves the game.
2. In the Online menu, under certain circumstances your own chat messages will
not be displayed correctly. We are working on resolving this issue.
-
#461 kb milyen hosszú a game egy koca RTS-nak? -
#460 az csak online játékhoz való patch amit kiadtak -
#459 nem fogsz benne csalódni, ez garantált :) -
#458 nekem spec egyszer sem szállt el, meg vagyok vele elégedve.
néhol bericcen ahol nem kellene, de valszeg a nagyon korán megjelent patch nem véletlenül olyan méretes, valszeg az optimializáción is javít. -
#457 talán másik ati driver, nvidias vagyok, de itt mintha az 5.4-es mondogatták volna. -
#456 Na rászántam magam,és nekiálltam letölteni! :) Már csak párszáz mega van vissza,már nagyon várom,h kipróbálhassam,elég jókat hallottam róla! Remélem gond nélkül fog futni,bár ahogy látom elég sokaknak bekavart,szóval nem nagy az esély rá:( -
Atreides #455 Hi
kiprobalnam en is a jatekot, mert a Generals is tetszett, meg jokat ir rola mindenki, de sajnos nem megy :( Inditaskor lefut a ceglogo, aztan mikor elkezd tolteni, 63%-nal kidob desktopra. Eddig nem sikerult ra magyarazatot talalnom, tudnatok segiteni? Talalkozott vki ilyennel?
Gep: AMD64, 512MB, Rad9600, Catalyst5.2 -
#454 hát ja, nem grafikailag fekteti meg gépet, mert kisebb mapon még akár részletesebb is lehet csut folyamat, nagyobbon meg széjjel swappeli magát -
Rusy #453 nekem 1024 van és azzal is igen csak ba***ik, mikor nagyobb pályán vagyok, húzom az egeret elég rendese be-beakad.... -
#452 igazán jó game, csak 512 rammal igencsak baszakodik, ez az 1 bajom van :( -
#451 Ejjen a Spoiler vazeg. -
#450 Ez jó kis játék volt. A végén másnak is irtó rövid végkifejlet lett? Meghalt a pasmag, oszt nézik a romokat? Vagy a credits után még volt vmi movie? -
#449 egy sima scandisket indíts el, ritkán el szokott csesződni a tábla. -
#448 jó lenne, de nem megy még a multi sajnos... -
#447 mondjuk fat32-es a partíciód? -
jobb #446 Hello!
Mitől lehet az, hogy az egyik vinyóról a másikra akarom húzni a játékot és 80%-nál kiírja, hogy megtelt a lemez, pedig van még 6 BG szabad helyem? -
#445 Valamikor este egy multi esetleg? mondjuk 9-tol? -
#444 jah, néha már kevés is az 1-9 számsor. :) de általában egy logika szerint adom ki a számokat, így nem keverdek bele, de néha kevés a kiadható szám. :)
GamePro nem érdekes, lentebb volt róla szó csak keress rá. -
#443 Detto en is ezt csinalom :) Csak neha idegesito mikor van 3 csapatod, es mindegyikhez 1 verda :) Akkor 1-2, 3-4, 5-6 az egysegek es verdak sorrendje, a vegere belekeveredik az ember ;)
Ezen kivul a gyalogsagnak is jo lenne ez, 2-3 kanyar a hazak kozott es mindig a heavy snipereim mennek elol a kommandosok meg 6 lepesre mogottuk. :) Mit irtak a GameProban? :) -
#442 olyat nem tapasztaltam még... -
#441 Most mar nekem nem megy a hang.... miabanat van? Buzog :( -
#440 jaja de reméljük npszerű lesz, ha mondjuk az újságokban majd rámutatnak a jó tulajdonságaira, nem úgy, mint a GamePro-ban.
amúgy annyi, hogy a szerelőverdát ne rakd csapatba, hanem legyen külön. Én úgy szoktam, hogy mondjuk a tankok az 1-es Team, a szervizverda az 5-ös (lényegtelen) és a tankoknak megmondom, hogy autókázanak x helyre, és x-3 méterre meg a szervízverdát küldöm, de van hpgy azt még hátrahagyom és utána hívom ha már csak szerelgetnie kell... -
#439 Azt nem ertem, hogy egy ilyen szintu jatekhoz miert nem volt semmi reklam? En is ugy huztam le, hogy elotte fel orat kerestem valami infot rola, azert 5g az 20 ora letoltes :) De a jatek szamomra fantasztikus, az aprobb hibaktol eltekintve elvezetes (nincs formacio allitasi lehetoseg egysegeknel, es a repair car allandoan elorerohan kilovetni magat ;p). -
Capricornus #438 no,ma a koliban kipróbáltuk lanon,és ment,mondjuk nem a legjobban,de ment
-
Capricornus #437 Mo-on még nem lehet kapni hivatalosan,úgyhogy...
na mindegy,majd lanon azért megpróbálom -
#436 esetleg elmotyoghatot, hogy mit csináltál. :) -
Bandeeka #435 megoldodott a dolog
thx -
Bandeeka #434 ez mekkora
egyszer van video 1x nincs
lehet hogy nem támogatja a videokártyám?
geforce ti4200 van -
#433 Most me' nem? Nekem is az van es tokeletesen megy minden :D -
#432 hát en spec nem támogatom az ilyen pakkokat de tőlem felnyomhatjátok, sok össze-vissza akadásról hallottam már.
ac3+xvid+divx+mpeg2 codec-en kívül nekem nemigen szokott semmi sem kelleni. -
#431 ACMCP aszem a jo. Az valami codec pack. -
#430 te megvetted? csakmert még az onlin e multi még a "nemhivatalos" verzióhoz nem kiforroott, elég csak ha visszaolvasol. :)
nem igazán jött össze a GITtel de próbálkozni lehet, lehet valami beállítással kellene játszani... -
#429 sztem egy xvidet nyomjál fel, és esetleg egy indeo-t. nekem csak szokásos alap kodekek vannak fönnt és simán menntek, talán nézz bele a readme-be. -
Bandeeka #428 tudtok ajánlani vmi kodeket a video bejáccáasok miatt kéne mert most 1 sincs
thx -
Capricornus #427 üdv!
sikerült nekem is kijátszanom a single-t,és nagyon teteszett.Csak annyi baja volt hogy az én izlésemnek kicsit sok volt benne a videó,meg maga a játék rövid volt -10 óra alatt végigvittem
eddig nekem is a cnc generals volt a kedvencem,de aszt hiszem ezentúl mindenkinek ezt a játékot fogom ajánlani
nekem szerencsére nem fagyott egyszer se,és semmilyen más probléma sem volt
majd én is kipróbálnám a multit,ha valakinek van kedve,írjon
üdv -
#426 Huha lehet kodek miatt van... -
Bandeeka #425 Hali!
Végre megszereztem a játékot, de nincsenek benne nekem vmi miatt vidok. Ez miért van? Elkezdtem a küldetést az első pálya elején még van ilyen kis video bejáccás utána már nincs. Ez miért van
Thx a segítséget