Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
nem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nincs húzva a RAM csak a proci, gondolkodtam azon is hogy nem lehet e az a gond hogy, az xpm nem ntfs alapon fut hanem fat32-n
M@TriX
ha a holnapi nap folyamán ráérsz, akkor írj egy mailt

[email protected], vagy írj be ide, hogy neked mikortájt jó, mikor vagy gép elõtt megpróbálok alkalmazkodni, aztán megnézzük megy-e ezzel a gémmel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
vagy csak egyszerûen húzod a RAMot amit nem bír... vagy plusz Volt, vagy vedd vissza.

Sephi
rohogni fogsz de a megoldas bomba egyszeru.

Ha 400-as a RAM-od akkor bisoszban alitsd 5/6 ra a Latencyt-t majd masik menuben ne legyen Optimal hanem BY SPD. Ha eppen BY SPD van akkor tedd at Optimalra.

Meg egy remek megoldas ha a 400-as ramodat ami Dual Channelben van alalitod hogy csak 333-on hasznalja.

Arrol nem is beszelve hogy az AGP Texture Size-ot alitsd a felre amennyi ram vana gepedben vagy ha nem jo akkor a felre ahany ramos a video kartyad.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

az a gond hogy semmi csak elsötétül a képernyõ és máris a winfos védelmi üzi ugrik fel ama bizonyos hibaüzivel és neki áll a fizikai meghajtót lementeni
fagyik... , mint nekem is, változatos hibeüzikel de aszem iylen is volt már 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

faut=fault 😊)
tudnátok segiteni feltelepitettem az act of war-t inditáskor fogja magát és ellövi a winfost "page faut in nonpaged area" üzivel mi a fene baja lehet?
Mikiller
Én benne vok multiban, NFSU2 nálam megy GIT-el, valószínû ez is menni fog, mert van benne LAN option.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

M@TriX
😊 azért remélem ha végigvittem lesz aki a multiba is belevág, majd mondjuk ha mûködik majd valahogy 😊

az az igazi, az ember vs ember. 😊

mongyuk az a társaság aki az ujságokra ad nem is nagyon hiányzik nekem 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sp1 ittis, és ezen kivül más nem fagy nálam se...

M@TriX
"Ez a baj hogy annyi szememet jon ki mostanaban hogy a igazan jo jatekok elttunek az arnyekban!" jah nem lett eléggé reklámozva, meg mondjuk akik adnak az újságokra, pl GamePRo, azok meg meg sem próbálják. meg a mérete sztem ami visszatartó erõ, de én tudtam, hogy ez nekem kell, é n mondtam lesz ami lesz leszedem. 😊

nem is bántam meg...

M@TriX
nálam sp1 és nem fagy.

robotnyk
valszeg nem proci, memória, vagy vidkártya, mert ilyen a konfigom nekem is...
oprendszeretek milyen? nálam sp2 van fent..
nekem, megoldást nem találtam rá..., nálam is 1 giga ram és 9800pro

R0sc0
nekem 3ghz P4esem van ati9600XT kártyával, 1 gb rammal és nem szaggat nagyon hamar betölt, csak egyetlenegy gond van vele hogy fagy.
van hogy 2 oráig nem fagy de van hogy pár perc után meghal.
egyszeruen nemtudom mitöl. már mindent megnéztem, de semmi.
valakinek van hasonlo problémája?

Sephi
Figyej ha teccet a C&C ezt imadni fogod. Ez egy C&C csak mas neven mas fejlesztoktol es mas kiadoktol na.

Igazi szereplokel vanak a filmek es nem csak atvezetok hanem palya kozben is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

edios
Hát szerintem a mérete miatt nehéz megbarátkozni vele.. Én hülye leszedtem a driv3rt,pedig ha ezt töltöttem volna helyette,már csak pár cd maradt volna hátra😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Basszus olyan szívesen kipróbálnám már ezt a gammát,de most 5gigát nem fogok lehúzni😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sephi
Mig a Act Of War egy remekul megmunkalt taktikai es strategiaji jatek hiszen mar az elejen egy nagyon erdekes storyba csopennunk bele ami nem csak hogy szinvinalasabb a Generals-nal de sokkalta izgalmasabb is.

Arrol nem is beszelve hogy a kuldeteseket tobbfelekeppen meg lehet csinalni.

Irhatnek meg de megyek inkabb jaccani.

Egy szo mint szaz ha ez lett volna a Generals (amit ugye a nagy EA baszott el) akkor melto lett volna a nevere viszont ezzel az ATARI nagyon nagyott utott volna ha hiresebb jatek lett volna.

Sajnos nagyon sokan asse tudgyak mirl van szo es szerintem ezert tartunk meg csak mi is a 382 -es hozzaszolasnal mig a Generalsnak az elso napon volt 1000+.

Ez a baj hogy annyi szememet jon ki mostanaban hogy a igazan jo jatekok elttunek az arnyekban!

Sephi
Lassuk csak.

Negativumok :

-Nicsen rendes fikcios storyja hanem a mar agyon turnalt terrorista baromsag ami ugye messze nem a C&C vilagat jelkepezi.
-Akkoriban egy hihetettlen eros gep kellet hozza amire sokaknak nem volt penze igy nem lehet elvezni a jatekot.
-Eltunt a mar megszokott fantaziaval teli filmes atvezeto. A C&C mindig is egy jo film volt 😄
-Singli mission egy nagy nulla.

Pozitivumok:

-Nuklearis bomba 😄

na ja csak a ZH multis részt érdemes megnézni ott fõleg az air general jött be nagyon^^ olyan bombázási kampányokat indítotam hogy csak no. Volt amikor 20+ gépem is megindult 😛
[HUN]PAStheLoD
szerintem a Generals Single-je nulla , de multiban viszont nagyon ott van , fõleg ZH-val ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
igen igen , de elfogalom , és utána csak és kizárólag HQ-t tudtam építeni, se olajkutat se semmit , akkor kaptam az építõ drone-t tehát hamarabb nem tudok ez oké , de utána mér nem tudok mást? lehet bugos ? :C

Mi nem tetszett benne?
Sephi
Nekem a Generals eletem egyik legnagyobb csalodasa volt.

Ezután érkezik meg az utánpótlás
Ja igen ott szétkell bombázni mindent a parton és a kezdõ helyedtõl egy kicsit északra.
Ott gyorsan elkell foglalni az elsõ olajlelõhelyet utánna aszem van egy kis idõd felépíteni ,nem muszály sietni.
grebber
Az amikor ugy kezdesz hogy bemutat egy partszakaszt és csak repülövel tudsz irtani.

Next PC upgrade: 2022

Uh most néztem meg 33. chapternél tartok 😄
Hogy néz ki a 12. map ? Annyi pálya volt már hogy így nem ugrik be melyik.
grebber
Én még csak a 12. pályánál tartok,de nem tudom mit kéne csinálni mert mutat egy zöld pontot a parton de oda már nem tudok bombázni mert mindent szarrá bombáztam már.
Mit kéne tennem?

Next PC upgrade: 2022

[HUN]PAStheLoD
Had kérdezõsködjek egy kicsit.. azon a pályán, ahol a TGE olajfinomítót kell megrohamozni és idõre is megy egy része, ott nektek sikerült a HQ-n kívül másféle épületet is felhúzni ? Mert nekem nem , és így elég hamar elfogytak az egységeim.. aztán csak Jeffersonnal kommandózgattam meg pár megmaradt shield-el..

Itt is elég jól lehet bombázgatni 😄 bár sztem a generals jobban átláthatóbb volt
M@TriX
egyet értek, bár nekem a Generals is bejött... 😊

remélem a multi sem áll messze tõled...

M@TriX
5GB, az install meg másik 5

ha leszedem mennyit nyom?
és feltelepitve hány gb?
thx
nemsok helyem van😊
Sephi
Kijelentem orszag vilag elott hogy a C&C ota nem jacottam meg jobb jatekkal a stilusban!

Hihetettlen fiiling! Ez kellet volna legyen a C&C Generals nem az a szar.

M@TriX
kár, hogy senki nem akar jétszani velem. 😞
valszeg azért nem terjedt el eléggé még a gém, mert elég méretes a szentem.

még úgyis nyomom a kampányt.

nc... 😄DD

Mert mazohisták 😛

gondolkozz már, szerinted ha lenne ip-ip miért akarna mindenki ezzel a progival szivni? most õszintén???

Nah köszi,megtudtam amit akartam,tehát nincs benne ip-ip ugy alapból,ezért kell az a másik progi.Azért egy kicsit kultúráltabban is el lehett volna mondani,de sebaj,kihámoztam a lényeget.

figy ha nem teccik a szivás ved meg, enyi, õk se véletlen nem raktak bele ip-ip-t... csak gondolkodni kéne néha...

M@TriX
nem nehéz használni, csak ki kellene próbálni, marha egyszerûnek tûnik. Mint az IP/IP-nél csak be kell írni a másik IPjét csak ebbe a másik szoftiba. Ennyi.

Na ez aztán borzasztó hasznos információ..😄

egyszerû: megveszed és máris semmi rpoblémád nincs...